Engel durumun varsa senin için daha da zor olur bence kuryelik zor. Müşteriler der ki mesela 10dakikaya gelmiş olsun dükkan sahibi de sana psikolojik baskı uygular filan olursa daha da zorlaşır. Kuryeler çünkü soğuk havalarda çok zorlanıyor müşteriler de insafsız olursa dükkan sahibi hadi, acele et filan der senin engel durumun olsa bile diye düşünüyorum. Bir de yemek işi olduğu için daha da hızlı olman beklenilir
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Engelli fabrşka 1 tane yer var az önce aradım oda dşyor mermer işi ağır yorucu olur dedi oda olmadı iş de yok
Ben seyyar satıcıyım al sat da ama dolar beni nasıl yanılttı bilmiyorum biri bana 1 şey sordu o an aklım gitit dolar düştü gitti kafa gitti benim dolar düşerken TL almadım Al sar edemedim düşünce aldım baktım yğkselcek yine dolar aldık Şu an 20 bin dün ondan Cem de 70 bin zarardayım
Yaşım da geldi diyorsun çalışması gerekiyor özellikle de Türkiye de yaşayan herkesin. Ama bence biraz daha düşün belki bir şeye el yatkınlığın filan vardır başka bir iş filan ara çünkü kuryelik gerçekten zor
Olabilir tost dükkanı filan da ama eğer yapacaksan en ince ayrıntısına kadar düşün önce. Çünkü şu sıralar bir dükkan açmak ve özellikle de hiç deneyimlemediysen böyle bir şeyi daha da zor olur
Haklısın da işte hayat çok kötü şu an benim için iş yok evdeyim hep berbat haldeyim dolardaki zarqr 70 nin TL beni üzdü eleledşmedim hemen çıkar diye inanılmaz düştü inanılmaz da zarqr ettik para çok zor toparla katık dolar almıştık
Bilemedim ben de o 70 bin işi de çok kötü olmuş tost dükkanı veya kuryelik de olsa zar zor toparlanır. Buraya yazdığın yaşa göre iş dünyası senin için daha yeni başlıyor şu an sadece ne yapman ve ne yapmaman gerektiğini kötü bir şekilde öğreniyorsun. Ne karar vereceksen çok düşünmen gerekiyor bir yıl da olsun on yıl da yapsan o yaptığın iş senin hayatını çok etkileyecek, mental anlamda da maddi manevi her anlamda...
Gözle bozuk bilgisayar kitap okurken zorlanıyorum telefonda bazen sorun oluyor ama bilgisayar kullanamıyorum Ama lisede bilgisayar bölünü okudum gözler iyiydi ama simdi bozuk