Evet KS üyeleri YKS Ayt'den sözel bölümden gireceğim hangi dersleri yapmam gerekiyor 🤓?
Kaç gündür aklıma takılıyor bu soru ben de buradan sormak istedim 😌
Kaç gündür aklıma takılıyor bu soru ben de buradan sormak istedim 😌
Bu soruyu cevaplayabiliyorsan, kendin öğrenebiliyorsan sınava gir; öğrenemiyorsan da hiç uğraşma, boşuna para verme sınava. Bu buradan sorulacak bir soru değil.
Ben buradan sormak istedim elbette ki biliyorum interntten bakabileceğimi ve bir hedefim var bana gelipte sınava girme falan deme hoş olmuyor
Hedefin ne?
Yüksek bir puan almak bölüm olarak kararsızım
Ya işte mesele bu. Araştır biraz. Sözelde beceri gerektirecek bölümlerden ziyade öğrenmen gereken şeyler var. Şimdiden alış araştırmaya. Yoksa benim yazdığımın çok daha acı türevleriyle karşılaşırsın.
Ne bu tehdit falan mı :d
İşim olmaz. Sayısalcıyım zaten. İstediğin kadar yüksek puan al, mutlu olurum. Ama biraz uğraşman gerektiğini kimseden duymadığını düşündüm.
Okulda ki hocalarım sürekli söylüyorlar zaten araştır falan diye kimseden duymadım değil yani
Güzel, aferin.
🤓
Cevap
1Cevap
Ssalak mısın cemile tarih coğrafya felsefe mantık din (sosyal grubu) edebiyat bu kadar
Ksjsjdjd
Ayt sözel; edebiyat, tarih, coğrafya, din ve felsefe grubunu kapsar.
Edebiyat
Tarih
Coğrafya
Felsefe
Psikoloji
Sosyoloji
Mantık ve Din yapman gerek.
Sözel dersler yani teşekkür ederim 😌🤓
Evet hangi bölüm istiyorsun
Bir bölüm yok benim olabildiğince puanımı yüksek tutmak
Ben Türkçe Öğretmenliği okuyorum
Aaa çok iyi ama ben öğretmenlik düşünmüyorum 🤓 ben oyuncu olmak istiyorum ama konservuratuar okumayacağım çünkü mezun olunca belki tutunamayabilirim ve benim bir işim olması gerekiyor bir mesleğim olması gerekiyor
Edebiyat tarih coğrafya
Fizik kimya
Hadi ya ciddi misin :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?