Eğitim & Kariyer Lens kullananlar hostes olabilir mi? electtus Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 6 numara göz derecelerim en inceltilmiş gözlük ve lens kullanıyorum. Hosteslık için engel mi biliyor musunuz? Bazıları engel bazıları değil diyor Güncellemeler+1 yıl Gözümü çizdirebilirim. Gözünü çizdirenlerde sorun cıkıyor mu peki? Lens kullananlar hostes olabilir mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Haylazşapka Takip Et Xper 5 Yaş: 122 , eic 100% +1 yıl Daha önce hiç gözlüklü hostes görmedim. THY ' nin alım şartlarına bakabilirsin. 0 0 Yorumla
Betyboop Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Pilotlukta önemlidir de hosteslikte sanmıyorum ya. 0 2 Yorumla electtus +1 yıl Pilotluk evet kesin eleniyorsun ama hosteslikte net bir sey yok arastırdıgım kadarı ile Yorumla Betyboop +1 yıl Hosteslik eğitimi veren yerlere sorarsan daha net bi bilgi alırsın Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olabilir bence 0 0 Yorumla
Cilgin_1adam Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Neden engel olsun ki uçağı kullanmıyorsun sonuçta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha önce hiç gözlüklü hostes görmedim. THY ' nin alım şartlarına bakabilirsin.
Pilotlukta önemlidir de hosteslikte sanmıyorum ya.
Pilotluk evet kesin eleniyorsun ama hosteslikte net bir sey yok arastırdıgım kadarı ile
Hosteslik eğitimi veren yerlere sorarsan daha net bi bilgi alırsın
Olabilir bence
Neden engel olsun ki uçağı kullanmıyorsun sonuçta