Ygs matematikten 15 net yapmak istiyorm temelim yok ve matematigim iyi degl? Peki bu mumkunmu?
Cevabın nedir?
+1 yılantremanlarla matematik diye bir seri var temel kazandiriyor 3 kitaptan olusuyor ilk kitabini bitir az cok temel. elde edersin sonra gec ygs konularina. zaten kitaptakilerde ygs konusu ancak basitlestirerek anlatmis bir arkadasim 0 matematikle baslamisti 20 felan yapti sonra tabi ya ozel ders al ya da sana yardim edecek bir arkadas bul biraz hizli bitirmen lazim cunku yaz bitti tatlim allah yardimcin olsun
03 Yorumla- +1 yıl
anliyorum bende bu yil yeni kazandim universiteyi darisi basina ins.
- +1 yıl
youtube de videolar var tonguc akademi sonra femtv videolari eksik oldugun konunun ismini yaz izle videolari daha hizli anliyorsun en azindan
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO şekilde başlarsan yapamazsın. Sana tavsiyem hedefin hepsini doğru yapmak olsun. Zeki ol ya da olma önemli değil. Dershaneye gidiyorsan o dersleri dikkatli dinle ve not al. Eve gittiğinde o notları okuyup temize çek konuyla ilgili 10-15 soru çöz. Böyle dedim çünkü 15 net dediğine göre kendine güvenmiyorsun pek. Yazdığım şekilde çalışırsan zamanla o hedef hepsini yapmaya gider zaten görüceksin.
00 Yorumla
Yaa birakin Allah icn yaa. bakyrm da herkes matematikci olmus. dun bir kiz cok cok bast bir mat sorusu sormstu burada cevap yazanlarin yarisi bilmiyordu. ne ara matematikci oldular acaba.. bni dnlycksen sana bir kac onerim olcak ha eger dediklermi yapmycaksan bosa yazmym
22 Yorumla- +1 yıl
Dinlyceksen derken uygulama anlaminda. oncelikle birtane ihtiyac yayinlarinin cozumlu konu anlatimli kitabini al birtane de ant. matematik al. konuyu calis calistiktan sonra sorulari coz. yanlis yapmaktan korkma asla korkma. yanlis yapa yapa dogruyu ogrenceksin. matematik zor degildir hatta hic zor degildir korkma matematikten. sana yemn edyrum 5 netle basladim 3 ay once ve şu an her denememde 20netten fazla yapiyorm genellikle 24 30 arasi gidiyorum. Mayisin badinda basladim ihtiyac konu anlatmli mat, ihtyac 4444 cozmlu soru mat ve ant mat kitaplariyla basladim ilk basta cok sklydm ama mecbur caliscaktim baska carem yoktu anlamadigim konuda senol hocadan izliyordum. gece gunduz deme calis. psikolojik olarak basit gor. mesela yarinki sinav cok kolay olcak desen sana kolay olarak gelir..
+1 yılwww.senolhoca.com/.../...%C3%B6l%C3%BCnebilme.html burdan anlıyacağını düşünüyorum ygs sekmesinede dersleri var
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
mümkün. ben 3 netten 35 nete cikmistim zamaninda. (2002) matematikten nefret ediyordum, simdi en sevdigim sey :)
14 Yorumla- +1 yıl
insallah!!! temel de olusur, merak etme. imkanin varsa iyi bir hocadan ders al, benim cahit hocam (dersaneden) aysegül hocam (kurstan) olmasaydi su anda ne halde olurdum... onlar bana temel verdi, ben de calistim oldu... sonra iki hocam daha oldu, onlarla da gelistirdim, sonra kendim ders vermeye basladim!!! cahit hocama mesaj yazdim "hocam hic akliniza gelir miydi bir gün BENIM matematik dersi verebilecegim?"
Kesinlikle Cook kolay sekilde yaparsın hic önyargılı olma sadece konulara düzenli ve anlayarak çalışman yeterli ve en uygun ilk adım mat kitapları var onlara çalış zaten anlayıp çözdükce mutlu olacaksın ve bu da seni daha bir teşvik edecek :)
10 Yorumla
+1 yılKacinci sinifsin ben şu an lise 4 um. Ortaokulda matematik hocamiz yoktu temel 0 lisedede dinlemedim zate temelde yok yapamiyorum yani ben bir soru bile yapamam
00 Yorumla15 gibi birşey için yarım yamalak calısıcana bence normal adam gibi matematik calıs bari 25 felan yap hiç değilse en azından 20 25 garanti etmiş olursun. Daha iyi değilmi
02 Yorumla
+1 yılbuna yardımcı kitaplar var temelden alıyo mesela antremanlarla matematik o kitapları bitir faydası olur
02 Yorumla- +1 yıl
adım adım da var mat yapmak istiyosan sıkılmıycaksın
5 tane yapsam yeridir diyorumda doğrudan çok yanlış çıkacak korkusu var tuzak sorusu çok dediğin gibi benimde altyapı yok.
04 YorumlaMatematik ve geometri konularını senolhoca. com dan dinlemeni şiddetle öneriyorum gerçekten matematiğin gelişecek
00 Yorumla
+1 yıltabi ki mümkün ama matematiği sevmen lazım önce. sana anlatırken eğlenebileceğin biriyle çalışmalısın. tabi çalışırken kaytarmadan :)
00 Yorumla
+1 yılantremanlarla matematik 1 ve 2 yi al sadece bebek adımlarıyla sana matematik öğretiyo 1 ayını almaz çok kolay bendede aynı mesele vardı
22 Yorumla- +1 yıl
kardeş matematik temeli kötü olan birinin anlattığın kitabı alırsak bir 10 tane de olsa çözmelik ya da matematiği 2 yıllık bölüm kpss ne yetecek kadar kavrayabilirmiyim ama dershanesiz sen dershaneye gittinmi? D
- +1 yıl
ben şuanda 3. çözüyorum daha önce geometrisini aldım bitirdim farkını gördüm. ama sen bilirsin ben hazırlanıyorum ve dersaneyye gitmiyorum onun yerine dersaneye gitmem gerekn saate başlıyor 6 saat ders çalışıyorum geri kalan saat benim 8 saat önünde kalıyo ne yaparsam yapıyorum
imkanı yok feristahi gelse 15 yapamazsin 10 belki 8 filan yaparsin en fazla
010 Yorumlaevet ilk 3 soruyu yapamayanı dövüyoalr zaten 12 tane de problem sorusu var onları da yap tamam dır koca sene sadece problem çalış yaparsın hepsini ;)
00 Yorumla
+1 yılkarekök sıfır var onu alabilirsin.. sıkıntı etme çarpma bölme biliyosan çıkarırsın :)
10 Yorumla
+1 yıl8. Sınıf matematik kitabından aynı konulara çalış. Üç beş de Ygs sorusu çöz. 15 net garanti.
05 Yorumla- +1 yıl
Dediğim kadar kolay ;-)
- +1 yıl
Aslında bende işine yarayacak çoğu konunun anlatımlı videoları var. Ama şansına küs ki tanışmıyoruz.
- +1 yıl
İşin kolay o zaman. Dediğim gibi 8. sınıf seviyesinden başla.
+1 yılSahilin en güzel kiziyla takilmak istiyorum ama şişmanim ve sivilcem var mümkün mu?
02 Yorumla- +1 yıl
İbretlik cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü olunca en az 15 yapman lazm benim iyiydi 34 yaptım
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoo benim mat gayt iyiydi yani okul birincisi olarak bitirdim liseyi sayısal bölümünden
Cevap sahibi+1 yılSözel dersleri yapamıyorum ama sayısalm iyiydi yani
Cevap sahibi+1 yılHacettepe tıp
Cevap sahibi+1 yılSağol
+1 yılAynı kaderi paylaşıyoruz..
12 Yorumla- +1 yıl
Matematikten anladığım: Hiçbir şey.
istedikten sonra mümkün
02 Yorumlayok ya yaparsın bunu zor değil.
09 Yorumlaantremanlarla matematik al :)
114 Yorumla
+1 yılBence biraz pratikle mümkün olur cabana baglı..
02 Yorumla
+1 yılBen 5 netle başlayıp 28le bitirmiştim.
04 Yorumla- +1 yıl
Çalışırsan her şey mümkün. Günde 6 saatlik 'sistemli' bir çalışmayla ilk 1000 diyorum sana.
- +1 yıl
Öyle bir psikoloji yok. Hiç girmeyeceksin de. Havadan gelmesini bekleme, otur ve çalış.
+1 yılkanka zaten temelin kotuyse 15 yapman lazım :D
014 Yorumla- +1 yıl
15 net mi olmicak
- +1 yıl
oha kanka benim bildiğim temeli olmayan 15-20 lerde takılır zaten 13 soru aşırı basıt geliyo :D
- +1 yıl
la alınmada malmısın :D bir tane kitap al bitir 30 net yaparsın zor değil yav siz liseyi nasıl bitrdiniz :DAsfdsagfgf
- +1 yıl
öyle dersen olmazki ama :DDD sana rehberlik lazım sen işi bilmiyon nasıl çalışacağını bilirsen yaparsın :)
- +1 yıl
o uzun hikaye şimdi :) vaktin var mı rahatsız etmiyim :D
- +1 yıl
kanka bekle biraz özelden yazarım az sonra :) 10 dk geliyom
- +1 yıl
kanka ne yaptıysan sana mesaj yazılmıyo sen yazıcaksın :DD
Valla 1-2 tane yaparsan yine iyi :D
00 Yorumlailk okuldan başla çalışmaya yaparsın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğil iyi günler
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 net yaptın sonra ne olacak?
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaptın farzettik yani daha yapmadın tabi kolay değil çünkü ama 15 net yapsan ne yapacaksın odtüye felanmı girmeyi düşünüyosun:D
Cevap sahibi+1 yıl% kaç burslu gidiyon ya da özel e felanmı 12 soruyla kapıdan sokmazlar bence hemşireliğe bende bu sene ücretli 2 yıllık sağlık bölümlerine gidiyorum bana barajı geçsem yetiyor:D
Cevap sahibi+1 yılücretlimi gidiyon diyom 15 mat 15 fen diyo hala:D
Cevap sahibi+1 yılKardeş sen ne istediğini bilmiyorsun daha gelmiş burada konuşuyon özel mi diyom saçma saçma cevaplar yazıyon şimdi bildiğim kadarıyla 2 yıllık hemşirelik alan ünivlerde var 4 yıllıklarda sen ne istediğini öğren önce.
Cevap sahibi+1 yılburada atamalarda hemşirelik önlisans yazıyor www.butunsinavlar.com/...Firelik-kpss-puanlari.htm
Cevap sahibi+1 yılsevdiğin istediğin mesleği yap iyi düşün öyle karar ver.
Cevap sahibi+1 yılumut herzaman vardır umudunu yitirersen başaramassın Allah a dua et bide azim varsa neden olmasın meslek yüksek okulu da var bildiğim kadarıyla hemşirelik onlarda 2 yıllık muhtemelen.. olmadı 2 yıllıklara gidersin en azından %50 burslu alan üniversiteler varsa biraz parayla özele gidersin hem çözeceğin soru kapasiteside azalmış olur.. tam burslu olunca çözeceğin soru miktarıda artıyor diye biliyorum.. yani duruma göre araştır herşey istediğin gibi olur umarım:)
Cevap sahibi+1 yılaynen bende teşekkür ederim :D
+1 yılYaparsın
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ygs matematikten 15 net yapmak istiyorm temelim yok ve matematigim iyi degl? Peki bu mumkunmu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler