Güncellemeler
+1 yıl
Evet bir sepetim var geçen hafta dolar iyi getirdi, gümüşte ons bazlı sıkıntı vardı cuma günü bunu biraz aşar gibi oldu ama bu hafta dolarda yine umutluyum ama hisselere ve coinlere hiç bulaşmadım... YTD

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu konuda takiplerim iyidir. Grafik okumayı küçük yaşlarda öğrenmeye başlamıştım.
Çok güzel bir meslek aslında fazla ustaca da olmasa bende yapıyorum şu anda yavaş yavaş ilerliyorum...
Güzel kardeşim. Her konuda dikkat edilmesi konudur bu da. Ani tepkiler gereksiz moral bozuyor ama beklemenin meyvesini verir unutma.
Aynen öyle, öncelikle çok sabırlı olmayı gerektiriyor bir çok indikatör ve programlar var, ustalaştıkça ekranlar 2,3 hatta 4 e çıkıyor...
Aynen öyle kardeşim. Bir çoğu alttan toplama çabası. Tabi ben yemem. 😁 Bunun için yatırımda tarla gibi düşün. Bölüm bölüm giriş yap. Girdiğin yere. Ya da farklı sektörlerden alım yaparak aynı sektör zararı ile karşılaşma riskin azalır. Balinalar işini biliyor ki bizde takipteyiz onları. Yarın iki üç şey de kar beklentim var. İleriye dönük yatırım veririm ama tavsiye değil tabi kendin bilirsin bakarsın kafana uyarsa.
Tabiki yatırım fikirlerine her zaman açığım YTD olmadan, ama bu hafta dolardan yine umutluyum MB müdahalesi gelirse alttan alım için ballı kaymak olur yine, gümüş ons bazlı sıkıntı yaşadı ama biraz düzeldi gibi... YTD
Ons olarak çıkış beklentim Şubat Mart gibi benim. Global piyasalardan alım yapıyorum bitcoin gibi mesela dövizi hafta sonu da açık çünkü. Nemayı takip ediyorum. Nasdaq'ta şu an bu hisse. Coini de var ama iniş çıkışı belirsiz, onu tavsiye etmem. Hissesini tavsiye ederim. Facebook ismi buna dönüştü. Musk uzay projelerinin alt yapısını buradan alıyor. İleride yeni icatları var. Gözlük ve onu takarak alışveriş, tatil ve dünyanın bir çok yerini dokunarak hissederek bir şeyler yapma imkanı var. Teknoloji zaten bu hisse. Beş on yıl arasında baya gelir yaptırır. Tabi döviz bazlı komisyon ve saklama fiyatı kesiyor. Bankayla konuşmak gerekir durumu. Bende girmedim henüz. Onbeş onaltı dolarda geziyor şu an. İleriye dönük düşünülebilir.
Tabi yatırım tavsiyem değil kendinde inceleyebilirsin.
Günaydın, çok teşekkür ederim harika ve çok yardımcı bilgiler olmuş hepsini inceleyeceğim.. :)
Yapay zeka ve robotlara karşı traderların artık hiçbir gücü yok.
Yani aslında evet çok doğru, bankalar bile yapay zekalı robotlara emanet ama yinede başlarında deneyimli Traderlar var...
Robotun görevini yapmak için değil, robotu döngüye yönelik devamlı güncellemek için.
Evet katılıyorum ama sonuçta varlar onu kastetmek istemiştim...
Düşünmedim gerekte yok
Ama çok kazançlı bir meslek...
Bu güzel kızı koyarsan ekrana herkesin olası geliyor 😅❤️😅😅
Benden olsa olsa kaporter olur 😂
hayır düşünmedim ama olabilir👼🌺💫💭
Ben de o kalça yok.
De ayrı olacaktı.
Zaten ayrı, bitişik olacaktı.😁
Hayır ayrı yazılması gerekiyor. Doğru yazmışsınız.