Ben psikolog olarak daha yeni mezunken bir yere başvurmuştum. Bana tırnak boyundan etek uzunluğunda, topuk uzunluğundan dip boyasının ne sıklıkla yapılacağına kadar bir liste vermişlerdi. :D Allahtan olmadı da ucuz kurtuldum :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ik uzamanı olarak birde yaptığım mülakatlardaki saçmalıkları benim açımdan dinleseniz halinize şükredersiniz :) Bazı kriterleri elemek için mecbur belirliyoruz. Çünkü 5 kişi alacağız 1000 kişi başvuru yapıyor. 30-40 kişiyi mülakata çağırıyoruz ve hepsi birbirinden yetenekli insanlar oluyor. Ancak mecbur bir şekilde 5 kişiyi işe almalıyız ve ince detaylara inmemiz, elemeyi bu detaylardan gerçekleştirmemiz gerekiyor.
Söylediğiniz etek boyu, tırnak uzunluğu, etek boyu vs. bazı yerlerde özellikle kurumsal yerlerde kuraldır. Disiplin ve dışarıdan nasıl göründüğünün bir marka imajıdır.
Şöyle düşünün, bir yere gittiniz herkes serbest ve dağınık bir tarzdalar. Başka bir yere gittiniz ve herkesin belli bir standartlarda ve düzende olduğunu gördünüz. Bu sizin oraya bakış açınızı değiştirir kalitedir.13 Yorumla- +1 yıl
İk uzmanlarindan nefret ediyorum 😒 enpara. com da bir iki tanesi beni deli etmişti.
- +1 yıl
3 mm tırnak, dip boya zorunluluğu biraz ütopik talepler değil mi peki
Cevap sahibi+1 yıl@SextraOrdinary her meslek grubunda olduğu gibi bizim içimizde de kendini beğenmiş, mesleğini kötü yapan, insanlara saygısı olmayan, boş beleş tipler muhakkak ki vardır. Nasılsa her öğretmen bilgiyi en iyi şekilde veremiyorsa, ya da doktorların bir hastayı hemen iyileştiremiyorken bir diğeri hemen iyileştiriyorsa bizimde içimizde var bu şahsiyetler. Bir kaç kişi yüzünden lütfen herkesi aynı kefeye koymayın :)
@psychobabble Görüntü çok önemlidir. Bazı yerlerde zorunludur, bazı yerlerde ise imajdır. Zorunluluk derken şunu kast ettim. Eğer ki bir ilaç ya da gıda zincirinde çalışıyor olsaydınız bunlar bir zorunluluktur. Ancak siz imaj sergileyen, dış görünüşten ciddiyeti yansıtan bir firmada çalışmak için bunları yapacaktınız. Bazı katı kurallar çalışan için kötü olsa da eninde sonunda bunu meslek hayatınızda ilerlediğiniz de daha iyi anlayacaksınız böyle yerler her zaman daha bir kariyer ve cv fırsatı sunmaktadır.
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılYana yakıla telefonla aranıp, hasta halimle çağrılıp, istendiğimi belli eden, benimle çalışmak isteyen bir yere sırf onlar istiyor ve ısrar ediyor diye gittiğimde; sanki beni hiç tanımıyormuş da, ben yoldan geçerken gelip uğramışım gibi bir muamele çekilmesi, bir de yetmezmiş gibi üstüne referans falan istenmesi. Gireceğim her iş ihtimalinde yaptığım her iş görüşmesi için geçmişte çalışmış olduğum yerlerin numarasını verip onları taciz ettiremem demiştim. Bir de hangi yerden neden ayrıldığımın inciğine cinciğine sormuştu kadın. Görüşme nasıl yapılmazın en somut, zavallı ve acıklı örneğiydi. Bu olanın da nedeni şuydu, iş ilanını çalışanlar açıyor, CV'leri çalışanlar inceleyip çağırıyor, çok istiyorlar ama gittiğimde karşıma geçmiş kadın benim CV'mi bile okumayıp 1 saat boş lakırdı yapıp bu aptal muameleleri ediyor. Hala daha var böyle şeyler. İşveren mal ve işlevsiz kalıyor.
10 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBize de kıyafet konusunda sadece siyah ve laci pantolon giyebileceğimizi, beyaz önlüksüz dolaşamayacağımızı, babet içine renkli çorap giyemeyeceğimizi (kim giyer ki zaten?), desenli blüz ve başörtü takamayacağımızı belirten bir liste vermişlerdi.
Bir de 5 dk bile geç kalırsak maaşımızdan keseceklermiş, saat 10'dan sonra malzeme odasını kullanamayacakmışız vs...
Tabii ki işi bıraktım.
Bunca koşula bakılarak verdikleri maaşı tahmin edin bakalım.12 Yorumla- +1 yıl
5 dakika geç çıktığınızda mesai verecekler miymiş :)
- +1 yıl
Haftada bir yarım saat erken gelip yarım saat geç çıkarak nöbet tutacaktık zaten fakat mesai yok elbette. Türkiye'de yaşıyoruz. Hayal kurmayalım:)
+1 yılBen de 20li yaşların başında kurumsal işletmeler den birinde İstanbul da, 30 lu yaşlarda zarif bakımlı bir hr müdüresi mini eteği uzun topuklu ayakkabısı ile kendi masasından kalktı ve karşımdaki koltuğa oturdu.
İstem dışı gözlerim bacaklarına kaydı.
Gülümsedi ve sorun yok rahat ol dedi 😀
Ben kahkaha yi bastım 😀
Cesur kadınlar hep ilgi alanım olmuştur diye bir cümle kurdum.
En son bize sormak istediğiniz bir şey var mı dedi?
İşe alınmayacağım endişesi ile
Evet var, istem dışı gözüm kaldığında neden terslemediniz beni dedim?
Bu sefer o kahkaha yi bastı 😀
Bunu da sen düşün dedi.
İşe alındım o zaman dedim
Benden olumlu büyük patron ne diyecek bakalım dedi.
Ve o iş beklemediğim halde oldu ve güzel anılar birikti elbette06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
40Cevap
Maaş beklentimi sormuşlardı bende 7 bin TL demiştim.
Şaşırıp biz asgari ücretli olarak bir iş arkadaşı arıyoruz dediler.
Bende, yapacağım iş profesyonel işi ve hak edeceğim, size kazandıracağım kazanç bundan zaten fazlası siz köle arıyorsanız o şekilde ilan verin dedim.
Hadi eyvallah kolay gele ablacım dedim çıkmıştım.21 Yorumla- +1 yıl
Baya iyi demişsin. Bu asgari ücreti kabul edenler sebebiyle piyasa zaten her mesleğe “biz senin yapacağın iş için daha ucuzunu yapanı buluruz” diyen ikcılarla doldu
Garsonluk için lokantaya gittim başvuruya sonra adam gelsin diye bekledim arkadaşımda orada çalışıyordu o götürdü beni oraya herneyse adami çağırdı arkadaşım adam geldi kahvedeymis sonra elinde sigaraylan ne için geldin dedi iş için geldim amca dedim napçan dedi bana garsonluk dedim bende tamam dedi yarın başla dedi bana sonra ertesi gün gittim ise ama adamla ne sigorta ne maas hicbirsey konuşmadık çok saçma bi iş görüşmesi oldu yani😀
10 Yorumla
+1 yılİş görüşmesi sayılmaz ama askerdeyken daha acemi birliğindeyken komutanlar usta birliğine işlerine yarayacak askerleri yanlarına almak için sizinle ayaküstü küçük bir soru cevap yaparlar , orada komutanın biri ne işle meşgulsün dediğinde mühendisim demiştim işime yaramaz başka mesleğin var mı diye sormuştu. Daha ne olayım mk boş vaktimde doktorluk yapıyorum deme isteği gelmişti ama tabi nafile öyle susup kalmıştım :/
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Ben internetten üzerinden başvuru yaparken ne eklemek isterseniz sorusuna beni, işe almayacaksanız çağırmayın yazdım bu da böyle bir anımdır ama arandım daha sonra, fakat görüşmeye gitmek nasip olmadı kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.10 Yorumla
+1 yılBenim çok iş görüşmem oldu ama tuhaf olanı en son olandı. Geçenlerde bi yer aradı beni gözümde sıkıntı olduğu için %45 raporum var engelli kadrosunda çalışmam gerekiyo yani. Beni arayan kadın işe gelmemin gerek olmadığını bilgilerimi isteyip sgk girişini yapıp maaşınızı her ayın 5 inde alacaksınız dedi kabul ediyorsanız. Yani çalışmadan bana maaş vereceklervereceklerini söyledi bende kabul ettim tabi ki böyle bişeyi de. ilk defa duydum şansım döndü sanırım 😀😀
12 Yorumla- +1 yıl
sanslisin canim😁
- +1 yıl
Yok be benim şansım hiç yoktur genel olarak 😀
+1 yılBen hicbir iş görüşmemde adam gibi birine denk gelmedim ki hep abaza tiplerdendi ya veya işe alındıktan sonra evlenmek isteyen ya da sevgili olmak isteyen oldu. İş görüşmelerinden nefret ediyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Aa yuh
- +1 yıl
Valla o yüzden artık iş görüşmelerine gitmiyorum arada tanıdık biri varsa o şekilde anca gidiyorum. Neymiş efendim ben cekiciymisim bana dedikleri şey şu yani
Büyük bir şirketin Shenzhen ofisindeki bir pozisyon için görüşme yapmıştım skype üzerinden. Görüştüğüm kadın sence hangi niteliklerdeki kişiler bu pozisyona uygundur sen olsan iş veren hangi nitelikleri ararsın diye sormuştu...
10 Yorumla
+1 yılArkadaşla dolaşırken vasıfsız eleman yazan yere gırıp basvuru yaptık. Hemen işbaşı yapın falan dedı muhatap olduğumuz kişi.
Arkadaşta ya bız eğlencesine basvuru yaptık falan dedı , kovdular bizi fabrıkadan 😞10 Yorumla
+1 yılIse girmeden once istifa dilekcesi imzalatmislardi. Parayi gec verme hakkina sahip olduklari vb maddeleri olan sozlesmeleri vardi. Mesai ya kalma zorunluluguna dair bi sey imzalatmislardi bende ise baslamadim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçeri girerken ayağımı yere sürterek yürüyüşüm. Pat diye yüzüme söyledi kapıdan girerken. Kabul edildim işe ama bir kaç gün çalıştım çıktım işten saçma sapan.
11 Yorumla- +1 yıl
Bana da ağzını kapatarak konuşuyorsun öz güvensizlik bu falan demişti.
Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Güzel geçen görüşme sonrası biz sizi ararız demeleri.
12 Yorumla- +1 yıl
ayy tüylerim diken diken oldu
+1 yılBranşımdan çok uzak bir ekibin karşısında, dalga geçer gibi rast gele bir kitaptan seçilen 5 soruya cevap vermem istenmişti. 5'te 5 yaptım sandılar 😂 10 yıldır bu işte çalışıyorum ben 😅
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBu örnek uzunca bir zaman önceydi.
İstenen özelliklermiş gibi saydı epey madde.
Sonra demesin mi işte biz bu özellikleri istemiyoruz anan sitem 😂😂
İşin garibi, hep iyi özelliklerdi😃10 Yorumla
+1 yılBende b ufak kobi sayilabilecek bir is yerine gorusmeye gittigimde sanirisn amerikanin en buyuk global firmasi gibi sacma sapan sorular sormuslari.. sonra batmis ne oldu acaba diye aratirmistim.. ama ik si tam bir yuruyen g. ottu.. s. kik hala. aklimda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş görüşmesinden sonraki eğitimde yönetici bi kadın vardı eğitim boyunca 1.5 saat dedikodu yapmıştı ya inanılmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Ay yazıklar olsun ya, inşallah patronlarının patron eşlerinin dedikodusunu falan yapmamıştır bi de onu yapanlar var çok üzücü
Fabrikaya gittim patron bana bunları dedi. Yakışıklı çocuksun kızlarla muhatap olma dedi beni bir gülme tuttu. Peki dedim onlar gelirse konuşmazsın o kadar dedi🤦♂️😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani uzun tırnaklı piskolog olmak itivi olur uzun tirnak kullan kullanma bu sana kalmışda. Onlarda biyerde haklı yani sonuçta uzun tirnak piskologlara yakistiramam. Tabi simdi tutupta 20 santim uzun topuk da gitmez onlarında kuralları vardır buda normal bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani bunun kararı kimseyi bağlamaz bence. Gayet dekolteli dolaşan psikologlar da var türbanlı psikologlar da. Napalım yani tek bir standarda oturtulacak bir şey değil bence bu. Bu arada psikolog olarak başvursam da psikologluk değildi aradıkları. Eğitim verecek insan arayacaktım yollarda. Mesela yolda yürürken sokakta gitarla ilgili konuşan birini duydum, gidip diyecekmişim ki eğitim vermek ister misiniz müzik & psikoloji konusunda 😄
+1 yılSenden adam korkuyor dedi , yüzün çok sert işe alsak seni bilemedim dedi bende manken mi arıyorsun sen güvenliğe dedim oda hayır dedi ve işe aldı
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaş 26 hayatın yarısı hala neden evlenmedin demişti🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Haydaa djfj
Yönetici olarak çağrıldığım görüşmede arada bulaşıklarıda yıkar mısın diye sormuşlardı. Büyük kahkaha atıp iyi günler dileyip gitmiştim.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİş görüşmesinde bana nerede kalacaksın dediler. Ne alaka dedim. İşe alınmadınız dediler 😂
10 Yorumla
+1 yılPatron sayesinde iyi geçmemisti her yerime bakmaktan iş konusamadik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tesettürlüyüm gıda teknikeriyim iş yeri başvurusunda bana demiştiki sen hep gece vssediyasında olursun kapalı olduğun için seni müdürler bilmem neler görmesin burası prensip olarak presen table bir görüntü istiyor deyip beni örselemeye kalkmıştı pislik adam tabiki kabul etmedin
10 Yorumlaik departmanına basvurdum cv nizde ik ya iliskin bişe yok aama die basladı kiz
10 Yorumla
+1 yılneden sizi işe alalım sorusu kadar saçma bir soru olamaz
10 Yorumla
+1 yılAskerliği yaptığıma dair belge istediler yapmamış olsaydım almayacaklardı saçma geldi bana yani
11 Yorumla- +1 yıl
Sen nerde yasiyosun kardeş bunu zaten her iş yeri istiyo anormal bişey değil. Askerlik durumu olan kişilerin uzun çalışma durumu olmayacağı için iş yerleri de uzun süreli personel düşündüğü için almıyolar. İşe alındıktan sonra istenilen evraklar içinde her zaman askerlik terhis belgesi olur zaten.
- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMağaza müdürlüğü yapmışsın sen burada çalışamazsın dediler
10 Yorumla Fabrika ya gitmiştim elime liste verdiler okuyun sonra bilgisaya kayıt olacak dediler okuyamadım en saçma komikti 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIk gorusmelerine gicik oluyordum nedense iksi olmayan islere girdim hep, mudurler hep beni cekememistir bu zamana kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu İ. K müdürlerini toplayıp birbirlerini mülakata koysak ne güzel olurdu be.. Bakalım kaç tanesi mülakat geçebilecek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş görüşmesine hiç gitmedim ve yakında iş bulmam lazım ama iş görüşmesinde nasıl bir imaj çizeceğimi hiç bilmiyorum, soracağım kimse de yok maalesef 😑
111 Yorumla- +1 yıl
Yani ben de 3 iş görüşmesine girdim sadece, çok deneyimim yok. Ama bence kendinden emin olurken ilk işin olduğunu da unutmadan hareket etmen en hayırlısı olur. Kimi ilk işi olmasına rağmen yatları katları istiyor, bence kötü bi izlenim şirket açısından. Tamamen tecrübesiz olduğunu söylemek de aynı şekilde. Biraz kendini pazarlamak lazım :)
Cevap sahibi+1 yılİşte bende hiçbiri yok, yat kat tabii ki olmaz tecrübesizi de hiç istemiyorlar, bi de saçma sapan klişe sorular var niye bizi tercih ettin, kendini nerde görüyorsun falan filan... keşke biraz özgün olsalar. Neden sizi tercih ettim çünkü alanımda çalışmam lazım, kendimi nerede görüyorum hiçbir yerde çünkü çalışacağım pozisyon ne ki yükseleceğim mevki ne olsun Allah aşkına ya... Bu özel sektörlerden nefret ediyorum, kamunun gözünü seveyim bi kere saygı var sıcaklık var
- +1 yıl
Merhaba ne ıs yaparsın ne mezunusun
Cevap sahibi+1 yılÇalışmıyorum deneyimim de yok, yönetici asistanlığı
- +1 yıl
Neredensın yas kac
Cevap sahibi+1 yılBir büyükşehirdeyim yaş 23
- +1 yıl
Yardımınız dokunur belki o dan sordum
Cevap sahibi+1 yılAnladım, teşekkürler ama hafta sonu sınav var eğer iyi geçerse bu işi yapmak zorunda kalmayacağım
- +1 yıl
İnsallah ne sınavı bı
Cevap sahibi+1 yılAof
- +1 yıl
Anladım basarılar ısywrsen istek yap oyle dsha rahat konusalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbsürt bir şey yaşamadım. Sadece birisi sınav yaptı. Soruları yapamadım. Yazdığım masa taktı. Bu maaş için önce hak etmen lazım dedi. Sonra ne kadar aldığımı sordu. Ben de atarlandim. Bı yerde de müdür mini giymişti düştüm kariya
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılİş görüşmesinde hobilerimi falan sormuşlardı
14 Yorumla- +1 yıl
Hobileri özgeçmişe de ekliyorlar ama sebebini hiç bilmiyorum cidden, vardır bi nedeni belki
- +1 yıl
10 farklı hobin olsa ne olur cv de olsa bile bakmıyorlar adam gibi
- +1 yıl
Yok CV'yi okuyan işveren ya da İK yöneticisi zaten 1 elin parmaklarını geçmiyor maalesef
- +1 yıl
Aynen öyle
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende liderlik vasfı yok diyip göndermişlerdi
12 Yorumla- +1 yıl
Sonra kendi şirketimi kurup liderin lideri oldum demeni bekledim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalem etek stiletto giyen psikologlardan mısın peki sen 😅
00 Yorumla
+1 yılSen simdi maasta istersin demisti birtanesi :)
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 316 cevap paylaştı. O nasıl bi iş yeri ya
11 Yorumla
+1 yılPsikolog musun cidden 🤭
10 Yorumla
+1 yılO ne öyle baskı altındasın resmen
10 Yorumlaİş başvurusunda benden rüşvet istenmesiydi 😁
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz bir yere başvurmadım :D
10 Yorumla Hmmm... Yok galiba.. evet yok teşekkürler tanrım..
10 YorumlaOrdan bir dizi çıkardı bence
10 YorumlaSaçmaymış... Psikolog hanım bana ulaşma şansınız var mı küçük bir iş teklifi gibi bir durum. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliş görüsmesi yapmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde bekleyenin var mı demişlerdi.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok etık cıddımısın
Yüksek lisans yapıp klinik psikolog oldun mu acaba
08 Yorumla- +1 yıl
Oldum da meslekte hiç çalışmadım maalesef. Yakın zamanda da yok görünürde bu meslekte bana yer
- +1 yıl
Kendimi yeterli görmüyorum :) Yani aynı sırada oturduğum arkadaşım birçok program sunuculuğu yaptı, aynı anda 3 klinikte seans alıyor ve işin ilginç yanı kızın kendisinden eğitim aldım, okulda eğitim veriyor. Aynı sıraya oturduğumuz okulda öğretim görevlisi de oldu aynı zamanda. Bunlar bu kadar ilerlemişken benim yerimde sayıyor oluşum belki bu alana hiç girmemem gerektiği anlamına geliyordur.
- +1 yıl
Nöropsikoloji benim de ilgili olduğum bi alan, okulda da testler dersini almıştım. Ama Türkiye’de onun da çok işleri yok ya
- +1 yıl
Yani aynen vasıflısı vasıfsızı bir şekilde yolunu bulduğunda kazancı iyi baya. Diyorum ya 3 farklı klinikte çalışıyor kız, Bakırköy Kadıköy tüm İstanbul’u fethetmiş 😄
- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBen öğrenciyim daha
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOkuyorum daha
10 Yorumla
+1 yılHiç iş görüşmesi yapmadım desem😂
10 Yorumlaolmadı :/
10 YorumlaHic gitmedim
10 Yorumla
+1 yılAskeri kafalar
11 Yorumla- +1 yıl
Benim pek saçma anım yok
+1 yılBabamın maaş vermeyeceğini söylemesi
00 YorumlaCovit 19 geçirdinmi demeleri
00 Yorumla
+1 yılAltima işemiştim hahahah
00 YorumlaSaçma sapan şeyler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıliş görüşmem olmadı
10 Yorumla
+1 yılÖnü acık fermuar
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İş görüşmesinde yaşadığınız en saçma anınızı anlatır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler