Yüksek Lisans yapan birisi çap yapabilir mi?
Farklı üniversitelerden çap yapılabilir mi?
Çap kaçıncı sınıfta yapılır?
Farklı üniversitelerden çap yapılabilir mi?
Çap kaçıncı sınıfta yapılır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben çift anadal yaptım. Farklı üniversitelerden olmaz. İlk senenin sonunda ya da en geç ikinci senenin sonunda çift anadala başvurabilirsin. Başvurduğun bölümün alacağı çap öğrenci sayısı bellidir. Başvuranların arasında not ortalaması en yüksek olan kişi kontenjana göre yerleşir. Yüksek lisanstayım şuanda ve çap sadece lisans için geçerli. Zaten yüksek lisansta bir insanın nasıl aynı anda başka bir bölüm okuması mümkün olabilir ki? Tabi dandik üniversitelerde 80-150 sayfalık bitirsinde doktoraya geçsin kafasında yapılmış tezlerdense bilemeyeceğim...
Öncelikle bilgisayar mühendisliği ile psikoloji aynı fakültede mi? Bildiğim kadarıyla değil. Çapı sadece aynı fakültedeki bölümlerden yapabilirsin. Psikoloji fen edebiyat fakültesinin bölümüdür. Üniversitedeki yönetmelikten bakarsan hangi bölümlerden yapabileceğini görürsün. Zaman olarak da hazırlık bitince yapamazsın. Birinci seneni bitirmiş olman lazım çünkü o not ortalamasına ihtiyacın var. Ben ilk senemde daha çapı kafaya koyduğum için not ortalamamı yüksekte tutmak için çok çabalamıştım. Sende öyle yapmalısın. Ne kadar yüksek o kadar iyi.
Cevap
1Cevap
Çap yapar ama bölümüne yakın
Bölümün ne
Yapamazsın çünkü bilgisayar sayısal psikoloji sözel sen iyi araştır bir
Eşit ağırlık mi öyleyse yapabilme ihtimali var sen bana yaz ben öğrenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?