Açtığın konuma bağlı tabi ama çocuk için açacaksan şu sıralar doğal ön planda, kumaşı ve boyaları doğal olursa tercih sebebi bu şekilde e ticaret yapıp çok kazanan bir arkadaşım var. Kadın ürünleri konusunda modayı yakalayabilirsen, zarara sokmaz çünkü maalesef biz kadınlar paramız olmasa bile almaya meyilliyiz. Ama en çok kozmetik öneriyorum çünkü her yıl iç hacmi artan bir sektör
ilgin için teşekkür ederim bayan butik üzerine açmayı çok isterim ama zevksiz ben elime yüzüme bulaştırırım diye korkuyorum da. Erkek giyimde kendime çok güveniyorum ama inan kozmatik olarak hiç düşünmedim araştırılabilinir. Tekrardan teşekkür ederim
Kadın butik olarak öncelikle “modaçelikler” hesabını takibe alabilirsin, modayı yakalıyorlar ve ürünleri İstanbul’dan toptancıdan alıyorlar. Kozmetik biraz daha kapsamlı ve zor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
E ticaret üzerinden mi yoksa direkt mağaza mı açacaksın?
yok direk mağaza açacağım e ticaret daha sonraki planlarım arasında
Açtığın konuma bağlı tabi ama çocuk için açacaksan şu sıralar doğal ön planda, kumaşı ve boyaları doğal olursa tercih sebebi bu şekilde e ticaret yapıp çok kazanan bir arkadaşım var. Kadın ürünleri konusunda modayı yakalayabilirsen, zarara sokmaz çünkü maalesef biz kadınlar paramız olmasa bile almaya meyilliyiz.
Ama en çok kozmetik öneriyorum çünkü her yıl iç hacmi artan bir sektör
ilgin için teşekkür ederim bayan butik üzerine açmayı çok isterim ama zevksiz ben elime yüzüme bulaştırırım diye korkuyorum da. Erkek giyimde kendime çok güveniyorum ama inan kozmatik olarak hiç düşünmedim araştırılabilinir. Tekrardan teşekkür ederim
Kadın butik olarak öncelikle “modaçelikler” hesabını takibe alabilirsin, modayı yakalıyorlar ve ürünleri İstanbul’dan toptancıdan alıyorlar. Kozmetik biraz daha kapsamlı ve zor.
Şu sıralar doğal taşlara olan ilgi arttı
yarın düşmeyeceği de malum değil açıkcası düşünülebilinir teşekkür ederim ilgin için
Kadın.
Bayan iç giyim baskan
başında ben duracağım için sıkıntı ben yapamam o işi ben rahatsız olurum
Heam o zaman çocuk