Okul öncesi öğretmenligi istiyorum evde çalışıyorum dershane olmadan başarabilir miyim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Meslek olarak ne istediğinin gerçekten hiçbir önemi yok, hedefini belirlediğin sürece her şeyin üstesinden gelmek tamamen senin elinde. Planlı bir çalışma, her hafta düzenli tekrar, bol soru çözümü yapmalısın. Konuları gerçekten anladığından emin ol emin olmadığın bir konuyu sakın es geçme, konuyu anlayana kadar uğraşmalısın. Elinden geldiğince hafta sonları deneme çözüp eksiklerini görmeli ve yapamadığın soruların doğrusunu mutlaka öğrenmelisin. Kendine inandığın ve bunun için çabaladığın sürece halledemeyeceğin hiçbir şey yoktur. Dershaneye gitmeden de çok çalışarak ve en önemlisi verimli çalışarak hedefine ulaşabilirsin. Başarabileceğine inanıyorum sen de kendine inan ve güven. Başarılar dilerim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
20Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Planlı ve düzenli çalışma ile başarırsın. Önemli olan çözemediğin soruları ve anlamadığın konuları pas geçme. Mutlaka video veya arkadaşlarından çözümünü öğren. Başarılar dilerim.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Elbette kazanabilirsin. Yeter ki iste ve çalış.
10 Yorumla - +1 yıl
Dershane olmadan çok rahat kazanabilirsin. Bunun eğitimini internette veren, bu işi hakkiyla yapan birçok uzman var. Ama kazanmak için en önemli şey, plan.. Planlı çalışmazsan dünyanın en iyi dershanesine bile gitsen yapamazsın.
20 Yorumla - +1 yıl
Hedefimiz aynı. Başarılar dilerim. Tabiki dershane olmadan üniversite kazanmak mümkün😊
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim umarım sende başarılı olursun:)
- +1 yıl
Tabiii ki dershane senin evinde zaten ac youtube da bir sürü ders videosu var kafana takılan soruları da çözen programlar var.. sakin gitme en az 10000 tl en cop olur
20 Yorumla - +1 yıl
Çok irade sahibi isen olur ama dağılırsan kafan karışırsa rahatlarsaan maalesef dershanenin en büyük önemi belli bir program olması konuların programlı gitmesi belli gün ve saate ders çalışman ya da onların sana belli soru sayısı vermesi seni zorlanmaları sana plan yapmaları eğer evde kendine böyle bir program yapabilirsen gerek yok ama bence çocuk gelişimi yüksek puan 2 yıllık da 4 yıllık da bence gitmelisin
10 Yorumla - +1 yıl
Kapasite üç yıl çalışan da var bir ay çalışanda çözülmedik kitap bırakmayan da iki kitapla çalışan da dershane dershane gezende var senin gibi evde çalışanda inan çok örneğini gördüm kapasiten ne kadar sa o aldat istersen dershane de yat ama almayınca almıyor kafa
10 Yorumla Evet kazanabilirsin. Ben de dershaneye gitmeden İstanbul Üniversitesi'nde okudum ve ikinci bölümümü de yine orada okuyorum
20 YorumlaOkul öncesi öğretmenliği için sözel dersleri iyi yapman lazım. Evden çalışarak tabiki kazanabilirsin.
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Boşuna çabalıyorsun.Ünüversiteye gidip 350-400 bin tl borca giriceğine... Gidip çalışsan ya da zengin koca arasan daha iyi. 400 bin tl maliyete girmeye değmez. Devlet ünüversitesinden bahsediyorum ha. Çünkü 4000-5000 tl maaşla bu gideri 80 ay çalışarak karşılaman gerekicek. Deymez okumaya.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben de evde hazırlanıyorum bölümümüz aynı çok zorlanmıyorum youtubeden konu dinliyorum ama coğrafya beni biraz zorlamiyor değil
10 Yorumla - +1 yıl
Guzel planli ve o istikrarini kaybetmeden verimli çalışırsan tabiki de kazanabilirsin. Dershaneye gitmek illa kazardiracak diye de birsey yok. Butun kilit nokta burada sensin.. emin ol basaracaksindir, calismalara tam gaz devam.
Aa unutmadan, deli gibi ders calisacagim diye kendine vakit ayirmayi da ihmal etme, universite icin sende lazimsin : ))00 Yorumla Ben öğretmenim 5 yıldır. Hiç dershaneye gitmedım. Her zaman kendım bireysel oturup çalıştım. Mezun olduğum gibi de atandım. Çalışmaya niyet varsa olur
10 Yorumla- +1 yıl
Ben dershaneye gidiyorum açıkçası ama pek faydasını görmüyorum bence yaptığın daha mantıklı ve sana zaman kalıyor ayrıca artık internet çok gelişti video izleyerek de eksik konularını giderebilirsin bence
10 Yorumla Dershane bende güzel etki bırakmıyor maalesef. Dershaneye gittim ve bir gün sonra ayrıldım. Evden çalışmak daha iyi bence. Video izleyerek çok güzel yerlere gelebilirsin.
10 Yorumla- +1 yıl
ben dershane olmadan kazandım
214 Yorumla- Soran+1 yıl
Böyle seyler duyunca kendime güvenim artıyor teşekkür ederim :)
- Soran+1 yıl
Bana kaynak önerebilir misin ve günde kaç saat çalıştın?
- +1 yıl
ben çok çalıştım sayısalcıyım günde +8 saat civarı yine de istersen önereyim istediğin dersleri
- Soran+1 yıl
Tarih ve özellikle coğrafya konusunda önerirsen cok sevinirim çünkü coğrafyayı sevmiyorum ve çoğu konuda eksigim cok fazla
- +1 yıl
eşit ağırlıkçı arkadaşlarım benim hocamdan çalışıyordu limite de güzel diyorlardı alanım olmadığı için maalesef dahasını bilmiyorum
- Soran+1 yıl
Tamam teşekkür ederim
- +1 yıl
@türlerinkökeni okul varken 8 saat nasıl çalıştın
- +1 yıl
mezun senemde kazandım?
- +1 yıl
Anladım peki okul varken kaç saat çalışalım sence
- +1 yıl
okul varken çalışamadım hiç bilemiyorum, dershaneye de gidiyordum vaktim kalmıyordu çok yorgun oluyordum
- +1 yıl
4 saat yeterli olur mu TM ciyim dershaneye gitmiyom
- +1 yıl
4-5 ideal olur sanırım konularım gidişatına göre kendin daha iyi bilirsin. Çok konu yoksa ezberin iyiyse yeterlidir bence
- +1 yıl
biyolojiyi benim hocamdan dinleyip 3 kaynak çözüyordum aylık tekrarlar yapıyordum. Son zamanlarda da branş denemesi çözdüm bol bol. Problemleri aynı şekilde konu anlatımı izledim ardından her gün seri olmak için 10 soru çözdüm
- +1 yıl
Okul öncesi öğretmenliği için de dersaneye gitme bir zahmet. Çok rahat kazanırsın evden çalışarak
10 Yorumla - +1 yıl
Dershane tammen saçmalık doğru seçim yapmışsın devam et
00 Yorumla Kazanırsın, kendi imkanlarıyla çalışıp bu bölüme yerleşen öğrenciler oldu.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
1 sene dershaneye gittim 2. sene gitmedim. Ve gitmediğim yıl 40 puan daha yüksek aldım ama tabi kütüphanede sabah akşam çalışarak
00 Yorumla - +1 yıl
Eğitim almadan kendi cabalarimla kendimi yazılım ve borsa alaninda geliştirdim yeterki hırsla azimle çalış
00 Yorumla - +1 yıl
kazanırsında çok çok çalışman lazım diğerleri dershaneye gidenler yani 300 soru çözüyorsa senin 400 çözmen lazım mesela
00 Yorumla - +1 yıl
Çook çalışkan azimli biriysen yapabilirsin. Dersaneye giden arkadaşlarından ders notları falan almaya çalış
00 Yorumla - +1 yıl
Planlı, programlı bir çalışma sistemi oluşturursan kazanabilirsin
10 Yorumla - +1 yıl
Çok sıkı ve disiplinli çalışman gerekir.
10 Yorumla - +1 yıl
Kazanırsın çok soru çöz
10 Yorumla - +1 yıl
canım sen uzaktan eğitim ile bişey beceremezsin benim gibi escord ol sende 😍😋🥰
00 Yorumla - +1 yıl
Ben derse gidiyorum ama aşırı pişmanım o yüzden evde daha ağır ders çalışıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Çözumu youtube da olan kitaplar al
11 Yorumla- +1 yıl
4 k yaptim ben biyerd gitmeden olur yani
Eğitim & Kariyer konusunda 775 cevap paylaştı. Bunu başarabilirsin ben sana güveniyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Kendine güvenirsen evet yaparsin
10 Yorumla Düzenli çalışırsan neden olmasın
10 Yorumla- +1 yıl
Tabiki kazanabilirsin
10 Yorumla - +1 yıl
Kazanırsın
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evet, kazanabilirsin. Yeterki iste.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kazanırsın evet
10 Yorumla - +1 yıl
iradeli olursan neden olmasin asko
00 Yorumla Kazanırsın ben kazandım
00 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapabilirsin 💪🏻
00 Yorumla Kafanı hüç dersten kaldırmamalısn bence
00 YorumlaBende evden çalışıyorum özel eğitim istiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 3,7b cevap paylaştı. tabiki
10 Yorumla- +1 yıl
Yaparsın ;)
10 Yorumla - +1 yıl
Matematik benden
10 Yorumla - +1 yıl
Çok zor
00 Yorumla Kazanamazsın.
00 Yorumla- +1 yıl
Kazanirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Bence kazanabilirsin
00 Yorumla Ne zman başladın
00 YorumlaKazanırsın tabi
00 Yorumla
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversite sınavına evden çalışıyorum. Dershane olmadan kazanabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Üniversite sınavını evden çalışarak kazanabilirsin
Tabiki de evden çalışarak kazanabilirsin ama bunun için yaşamını planlamak ve programlı bir çalışma takvimi oluşturmalısın. Kişisel ihtiyaçları belirleyerek günü hatta haftayı programlamak önemli.
İkinci konu dershanede bir konu takibi vardır, evde bunu kaçırmamak için ders ve konu sıralama takibini oluşturmalısın. Haftalık programında hangi ders ne zaman hangi konu ne zaman işlemen gerektiğini ve bu konularla ilgili çalışma stratejisi oluşturmalısın.
Evden çalışırken bu adımları mutlaka uygulayın
1- Kitaptan birebir okuyarak ya da not alarak tekrar etmek bunu kendiniz yapmalısınız.
2- Konu ile ilgili olarak soru çözmek ve performansını görmelisiniz.
3- Çözemediğiniz soruları kesinlikle bir şekilde bir arkadaşınızdan ya da uzmandan destek alarak çözdürmelisiniz, bu husus konuyu pekiştirmek adına kıymetli bir adımdır.
4- Konuyu pekiştirmek adına video çözümlü soru videoları takip edilebilir.
Bunları yapmak seni başarıya götürecek adımlardır ve önemli olan evde profesyonelce hazırlanmaktır.
Başarılar dilerim.