Ne alakası var 5 tllik bişe bile giyinebilirsin önemli olan kendine yakışan bir şeyi al insanların bir şeyi beğenmesi için çabalama sen üstüne yakıştırıyosan istersen o 3 TL olsun yine de alıp giyin onu 😘
Ben Almanya’da yasiyorum mesleğimi yapıyorum aynı zaman da bir kaç günde okuldayim ve tüm öğrenciler neredeyse üstündeki kıyafetleri abartısız 4 ay 5 ay giyiniyorlar ama biz Türkler her gün farklı bir şey gitmiyoruz aşırı gereksiz bir şey demek istediğim şey böyle saçma şeylere takıntı yapma başkaları her gün farklı giyiniyor diye sen de giyinmek zorunda değilsin her zaman için kendin ol ben okula her gün esortmanla gidiyom cünkü halim yok öyle şeylere makyaj bile yapamiyorum o derece hem okula okul olduğu için git başka bir şey için değil başarınla geçmeye çalış milleti boş ver kıyafet şurada kalsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ay ne diyorsun ya sen
Mantığa bak, dizilerdeki gibi değil hayat herkes marka falan giymiyor. Ya da her gördüğüyle alay edilmiyor.
ya bilmiyorum işte yine de arkamdan konuşurlar mı ay bu markayı mı giyiyor diye?
Peki kaç takım kıyafet lazım olur?
Eski kıyafetlerin vardır, mutlaka bir kaç tane de yeni al yeter. Zama la alırsın zaten
hayır ya kilo verdim hepsi büyük
Abi bir kere kimse öyle bir şeyle ilgilenmiyo istediğini giy git sorun eden olursada onun canım herkes marka giyinmiyor yani bide bu dönemde
Ne biliyim
senin kaç tane var
Marka giyinmene gerek yok kardeşim üzerine yakışan kaliteli giyisiler alabilirsin mesela.
Peki kaç takım kıyafet lazım olur? dedim? dolaı yenilicem de kilo verdim baya
Ne alakası var 5 tllik bişe bile giyinebilirsin önemli olan kendine yakışan bir şeyi al insanların bir şeyi beğenmesi için çabalama sen üstüne yakıştırıyosan istersen o 3 TL olsun yine de alıp giyin onu 😘
Ben Almanya’da yasiyorum mesleğimi yapıyorum aynı zaman da bir kaç günde okuldayim ve tüm öğrenciler neredeyse üstündeki kıyafetleri abartısız 4 ay 5 ay giyiniyorlar ama biz Türkler her gün farklı bir şey gitmiyoruz aşırı gereksiz bir şey demek istediğim şey böyle saçma şeylere takıntı yapma başkaları her gün farklı giyiniyor diye sen de giyinmek zorunda değilsin her zaman için kendin ol ben okula her gün esortmanla gidiyom cünkü halim yok öyle şeylere makyaj bile yapamiyorum o derece hem okula okul olduğu için git başka bir şey için değil başarınla geçmeye çalış milleti boş ver kıyafet şurada kalsın
Alexander McQueen
Moschino
Alexander Wang
falan
gucci
boss
prada
Valentino
palm angels
kenzo
gidip alicak misin sjsnxjjddk
ne bilelim ya kisiden kişiye değişir yavaştan başla işte kendin karar verirsin
Fark etmez istediğini giy
Alay eden olursa bana söyle
O kadarını bilemeyiz ki kendine göre ayarla onu. değişikli giyebileceğin kombineler yap
istediğini giy ne alayı abi iq seviyeniz kaç sizin
alay ederler mi?
hayır ilkokul degil orası
Alay edenleri umursama
Nerde okuyosun hangi sehir