Şimdi şöyle kelime bir dikiş Makinesi Bir de prova mankeni falan aldım. Kendim evde dikip satmak istiyorum örneğin büstiyer bluz etek vesaire. Şimdi Instagram'da bir profil oluşturacağım oradan satabilmek adına fakat bir isim düşünemedim bu arada b arada kendi ismim Eda. İsmim de geçtiği bir şey olmalı mesela edaca tasarımlar örnek veriyorum sizce ne olmalı şimdiden çok teşekkür ediyorum ☺️🙏🌸
Güncellemeler
+1 yıl
ÖZELDEN YAZAN GERİ ZEKALILARA KESİNLİKLE CEVAP VERMİYORUM. BOSUNA PARMAKLARINIZI YORMAYIN.
Arkadaşlar merhaba kendi ürünlerim tasarlayıp satmak istiyorum?
Şimdi şöyle düşünüyorum arkaya duvar kağıdı yapmak istiyorum fon olarak önüne modeli koyacağım yani aldığım deneme prova mankeni koyacağım üzerine diktiklerimi giydireceğim dediğin gibi aslında arka kısmında En azından benim olduğunu belli etmem için görselleri Eda yazabilirim mesela yani duvara güzel bir şekilde ledler veya çerçeve ya da farklı bir şekilde ismimi yazdırabilirim söylediğin gerçekten çok mantıklı hatta let levhalar var yazılı onlara bir bakacağım ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
EdacollectionEdaesignEdaesignEdamodaEdalıürünlerEdacaSaçma gelirse affola ilk aklıma gelenler :)
Estağfurullah çok teşekkür ediyorum ☺️🙏
Alt alta yazmıştım ama yanyana gelmiş ,🙂
Tek kelime olmasına özen göster...
Deseada (Design By Eda) gibi...
Sen harikasın yaa ☺️🙏
DesEda yazacaktım. araya harf karışmış :D
Anladım zaten cookkk teşekkür ediyorum ☺️🙏🙏🙏🌸
Ve her çalışmanda modelin üzerinde senin tasarımın olduğunu gösteren bir imza bırak... Her tasarımda aynı olsun... Atıyorum, üçgen cep olsun mesela...
ya da isminin her harfini temsilen 3 taş veya 3 düğme gibi ikonik bir imza bul kendine
Şimdi şöyle düşünüyorum arkaya duvar kağıdı yapmak istiyorum fon olarak önüne modeli koyacağım yani aldığım deneme prova mankeni koyacağım üzerine diktiklerimi giydireceğim dediğin gibi aslında arka kısmında En azından benim olduğunu belli etmem için görselleri Eda yazabilirim mesela yani duvara güzel bir şekilde ledler veya çerçeve ya da farklı bir şekilde ismimi yazdırabilirim söylediğin gerçekten çok mantıklı hatta let levhalar var yazılı onlara bir bakacağım ☺️
Hayır ben satacağın kıyafetlere imza koy diyorum...
Iyi dusunmussun cok iyi yaa insallah basarili olursun edaca store
Edagilfamilyas yap yaratıcı bence 😄