Ben 15 yaşımdan beri pavyonda çalışıyordum şu an 20 yaşındayım ayrıldım ordan. İş arıyorum sizce bana iş verirlermi. Çok tecavüz ediyorlardı aşırı alkol alıyordum birde
Güncellemeler
+1 yıl
Sizin gibi beyni olmayan varlıkları niye kandırayım
Geçmişini kimseye anlatma kimseye güvenip paylaşma vasifsizim hiç çalışmadım diyerek git görüşmelere ve olurda ise girersen kimseyle geçmişini paylaşma
Var mı öyle bir mantik ya. Ne demek hiç bisey. TV de gördüğünüz iki sorumsuz olayı. ya da burokrasi ugruna feda edilmis olaylarla bir tutma. İnan anasını aglatirlar. Var mı öyle şey ya.
Ne diyeyim sana, musteri yaninda bir bira icmeye kalkarsın, seni saklarlar. Cezasi çok büyük ve maksimi biliyorum. Bu kadar cesaret edemez. Ah dogrumu olabilir burasi Türkiye her sey olabilir. İmkansiz dedigin ama belki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Geçmişini kimseye anlatma kimseye güvenip paylaşma vasifsizim hiç çalışmadım diyerek git görüşmelere ve olurda ise girersen kimseyle geçmişini paylaşma
Az önce pavyondan geldim kimse kimseye tecavüz etmiyordu. 15 yaşında kimseyi de pavyonda calistirmazlar masal anlatma
Nasil tecavuz ediyorlar
Ve sehir deyistir
Neden ise almssinlar
Eski hayatini kimseye anlama
Giyimine dikat et
Yuh nasil bi hayatin var, normal biseymis gibi anlatiyosun
Takmıyorum çünkü
Yani tamam da tecavüz takilmicak bisey mi sence
Bir çok kadın tecavüze uğruyor
Ee yani normal he senin icin
Ya bana tecavüz edicekti ya da beni dışarı atıcaktı
Bende izin verdim tecavüz etmesine
Disari derken, ailen falan yok mu senin
Tecavüz eden kim
Ben etmesine izin verdim
Kim ya da kimler tecavüz etti soyler misin
Yeni bir yerkeşke, yeni bir telefon numarası yeni bir hayat. Neden olmasın?
Bir gün şu dalga geçtiğiniz duruma düşmeyin inşallah
Zaten bu durumdayım
Zerre inandiriciligin yok arkadaşım. Tecavüze uğramış isen yer burası mi. Polise git.
Polis ne yapıcak ki hiç bir şey
Var mı öyle bir mantik ya. Ne demek hiç bisey. TV de gördüğünüz iki sorumsuz olayı. ya da burokrasi ugruna feda edilmis olaylarla bir tutma. İnan anasını aglatirlar. Var mı öyle şey ya.
Vay be 😁😁😁😁 pavyonda 15 yasinda. Trol yaparken duzgun yap. Eskiden deseydin bundan 20 sene once yerdim. Simdi o dedigin imkansiz
Sen daha bir şey bilmiyorsun
şu an 15 17 yaşındaki kızlar çalışıyor orada
Turkiyede bilmedigim mekan yok. O dedigin sadece k+rtlerin oldugu yerde vardir. İc Anadolu da belki. Diger yerlerde sıkı denetim var imkansiz
Ben çalıştım ama
Nerde çalıştın, gec bunlari. Sadece doguda calisirsin. Orada polisin hukmu yok.
Hemde ankaranın göbeğinde çalıştım
Yeni maksim gazinosunda
Sen büyüksün diyorum geciyorum. Yalanlarini baskalarina sakla
Hemde maksim de 😁😁😁eh eh..
İnanma
Ne diyeyim sana, musteri yaninda bir bira icmeye kalkarsın, seni saklarlar. Cezasi çok büyük ve maksimi biliyorum. Bu kadar cesaret edemez. Ah dogrumu olabilir burasi Türkiye her sey olabilir. İmkansiz dedigin ama belki.
Nerde nerde 😯
Sen alışmışsın dır ayda 3 bin liraya çalışmazsın yine gidersin pavyon a hem pavyon daha şen
Nerde çalıştın bi söyle 15 yaşında ulan her gece polis geliyo neyin kafasıyla trollüyon milleti
düzgün temiz is verirler elbet insanlık ölmedi nerde yaşıyorsun
Evet neden almasınlar
Ailen sana sahip çıkmadı mı ya?
Ailemi red etim
Yok canim 15 degildir o 5 flndir
Naber
Abisinin tacizine uğrayan kız mısın sen yoksa?
Verirler şey dicem sen tecavüze ugradin mi
normal pavyon ora
noluyor ya :D
Alırlar
Troller
dertleşmek istersen burdayım gerçekten :(
Verirler
Ne iş ariyorsun
He inandik
Gel iş vereyim
Alırlar
Trol misin