Hamam işletiyorum annemin hamamda çalışması sizce doğal mi?
Hamam hem erkek hem kadın olarak iki bölümden oluşuyor küçük bir işletme ama annemin olduğu bölümde 3 erkek personel var sizce uygun mu annemle aynı yerde olmaları
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Hamam işletiyorum annemin hamamda çalışması sizce doğal mi?
uygun olmayan senin hamam işletmen olabilir kim bilir kimleri çalıştırıyorsun, zihniyete bak awk
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alaka hamam işletmek uygun değil mi?
Nasıl kim bilir kimleri çalışıyorsun
Hamami yeni devir aldım 2 sene personel sözleşmeli halde ve değişme şansı yok şu an ondan yani yoksa benlm neden uygun olmasın isletmem ayrıca zihniyette ne var ki
Devir aldığım için içinde bulunan personel vs sözleşmeleri aynen devam etmek zorunda 2 yıl kalmış bitmesine o yüzden 2 yıl müdahale edemiyorum personel işlerini değiştirmeye vs o yüzden kadınlar bölümünde annemin yanında 3 erkek daha var yani sıkıntı baya aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bize mi soruyorsun bunu çalıştığın yer uygun mu kadınlar için
Yani annem kadınlar bölümünde çalışıyor ama orada da erkekler var personel olarak falan
uygun olmayan senin hamam işletmen olabilir kim bilir kimleri çalıştırıyorsun, zihniyete bak awk
Ne alaka hamam işletmek uygun değil mi?
Nasıl kim bilir kimleri çalışıyorsun
Hamami yeni devir aldım 2 sene personel sözleşmeli halde ve değişme şansı yok şu an ondan yani yoksa benlm neden uygun olmasın isletmem ayrıca zihniyette ne var ki
Zihniyetimde ne var mı
Kendi zihniyetine bak
Kasara bak birde laf yapıyor
Cahil canımsın biri
beni haklı çıkarmanız karşısında hiç şaşkın değilim, soyunuzun kuruması şart
Sen kendine bak gelmiş bana küfür edeceksin yorumda beni aşağılayacaksin bende sana teşekkür mü edeyim
İşin iyisi kötüsü olmaz.
Devir aldığım için içinde bulunan personel vs sözleşmeleri aynen devam etmek zorunda 2 yıl kalmış bitmesine o yüzden 2 yıl müdahale edemiyorum personel işlerini değiştirmeye vs o yüzden kadınlar bölümünde annemin yanında 3 erkek daha var yani sıkıntı baya aslında
Eeee başka
Temizligini kim yapiyor
Ne temizliği anlamadım
Hamamin temizligi yokmu kim bakuyor temitlzyor isci yokmu
Var devir alırken mecbur imza attığım için içindeki personel vs hepsi aynı şarta aynı işi yapacak sözleşme bitmeden değişmiyor henüz
O personalin icinde bayan yasindasin yokmu
Ne yok mu? Anlamdım
Anlaşılmıyor dediğin
Persolinda bayan kadin yokmu demek istedim
Hamamda konulu videolar çıkar bu durumda
Ne alaka ya neden
Uygun değil tabii ki. Bi düşün bunu istersen
Düşündüm zaten de geçen bir ada gitti de erkekler felan ne bileyim
O zaman bi daha düşün ne yapman gerektiğini
Öylede napim ki ben devir alırken mecbur imza atarken onları da seçtim yani içini alırken herşeyi ile almak zorunda kaldim
Anladım hayırlısı olsun
Sağ olasın bakalım biraz sıkıntı olacak 2 sene Kadar iyi çalışırsa değişecek şeyleri de yaparım
Anladım peki
Kaç yaşında annen
53.
Gençmiş
Hamamda ne iş yapıyor
Çalışmasında sakıncası yok