Az önce görevliler bu saatte odamıza baskın yapıp ketılımı aldılar. Moralim cidden çok bozuldu. Bana mezun olduktan sonra geri alabileceğimi söylediler. Bu doğru mu?
Cidden o ketılı yeni almıştım ya 😞😔
Cidden o ketılı yeni almıştım ya 😞😔
KYK yurdunun bir kuralları ve kriterleri vardır. Eğer bu kurallara uymazsanız cezalandırılırsınız. Birkaç defa tekrar edilmesi halinde kınama gibi yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Fakat genellikle birkaç ay içerisinde geri kullanmamak şartıyla teslim eden yurtlar varken sadece çıkarken teslim eden yurtlar da mevcut. Sizden bir üst sınıfa KYK da kalan birisine sorup öğrenebilirsiniz. Nasıl bir yol yordam izlediklerini geçmiş olsun.
Off ya bilseydim dolabımın içine koyardım.☹️😞
Şimdi şöyle bir durum var ben ketıl almak zorundayım çünkü bizim oda 4. Katta yer alıyor yemekhane ise o -1 de yer alıyor Yani sırf bir sıcak su için o kadar yolu gidip gelmem.
Maalesef burası bir devlet yurdu. Bazı şartlara imza attığınızı hatırlatmak isterim. Gidip gelmem demek yerine çözüm üretebilitsiniz. Yönetime bu konu hakkında fikirler sunabilirsiniz. Bunları kullanmak istemiyoruz fakat imkanlarımız bu yönde gelin bu şekilde yaparsak hem siz hem de biz faydalanmış oluruz diyebilirsiniz.
Emin ol bunu desek bile kabul etmezler.
Nasıl karşılarına çıktığına bağlı kalarak bu durum değişir. Her şeyin bir çözümü vardır. Sadece o çözüm çok gizlenmiştir ortalıkta değildir görmekte zorluk çekiyorsundur. Pes etmek ise bir kaçıştır. Sense pırlanta zamanında hayatının en güzel dönemlerinde çözümler üretmekten kaçınma. Sisteme karşı saygını ve ölçünü bildikten sonra savaşmaktan çekinme. 🤭
Off kardeşim ne diyorsun sen ya. İşim gücüm yok birde bununla mı uğraşıcam. Odam da kahve ve çay içmek en doğal hakkım. Mecburen tekrar alıcam ketıl.
Cevap
3Cevap
Sene sonunda alabilirsin diye bileliyorum tabi bu yurttan yurda degisir memurlarla aran iyiyse alırsın yani
İnşallah verirler ya 😔
Sene içinde vermezler o kesin de sene sonu almaya calış mutlaka
Üzülme bu kadar, ben sana yenisini alırım
Yok kalsın fazla pahalı değil zaten
Evet olabilir
Onlara inat yeni ketıl alıcam 😠😡
Hahaha al al niye baskın oldu ki
Ne bileyim ya şerefsizler bir anda odaya daldı gece gece 😡😠
Takma yaa olur arada
Birde yeni almıştım onu ya nasıl böyle bir hata yaptım aklım almıyor normalde işim bittikten sonra dolaba koyardım ama bu saatte gelmezler diye düşündüm ve koymadım 😔😞
bir şey yok yaa alalım ketıl nedir takma
Evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?