Özel yetenek sınavında ne yapmam gerekiyor?

Bunu duyunca bile aşırı strese kapıldım ben çokk özgüvensizim sahne korkusu aşırı heyecan bunları nasıl yenebilirim dilim tutulur konuşamam ama yapacağım tiradlari çok iyi yaparım ama sesimde titreyebilir ben bunu dün öğrendim benim tiyatro hocam var ve bana Özel yetenek sınavı olduğundan bahsetmedi diğer bir öğrenciye bahsetmiş ben bunu kendisine de söyledim dedi ki kayıtlar başlamadı ya başlamaması umrumda değil çalışmak için haberim olması lazımdı 1 tırad 1komedi 1siire çalışılması lazımmış ben o arkadaşa söyledim o çoktan çalışmaya başlamış ben bu duyuruyu Instagram'da gördüm hepsinin haberi var ve kayıtlar başlamadı cevabını alıyorum ne yani benim o üniversiteye gitmemi istemiyorlar mı? Herneyse 10 Kasım'da sınav olcaz ben hangi tiradlari secicem 8 güne kadar çalışabilir miyim tam olarak ne yapmam lazım bu konuda hiçbir fikrim yok ben tiradlar konusunda iddialıyım ama sözlü mülakatlarda güvenmiyorum ne gibi sorular sorarlar sizce en iyisi ezberleyip gideyim aşırı heyecan konuşmama engel oluyor maalesef.
Özel yetenek sınavında ne yapmam gerekiyor?