Güncellemeler
+1 yıl
Ya ne kıskanç insanlarsınız belli değil diyorum, merak ettim bana nutuk atan aptall kızlar eminim ilerdeki eşlerin maaşını merak etmez. Sadece merak ettim bende çalışıyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oku kafada saç kalmasın sonra müstakbel eş adayın böyle şeyleri merak etsin :D Harikasınız beni insanlardan soğutmaya devam.
Sayın soruyu soran arkadaş ne işle meşgulsünüz?
Şimdi meslektaşım olduğundan ötürü şu soruyu benim müstakbel eş adayım sormuş olsaydı. Yemin ederim ki 2 saniye bile konuşmazdım. Herhangi bir açıklamasını bile dinlemezdim :D Bu arada sayın arkadaşım 8,000TL'den başlar çalıştığı alan ve girdiği ameliyatlara göre değişir.
İnsan ilerde evleneceği eşinin maaşıni nasıl merak etmez? Gerçekten aptalsınizzz
Ya kesin doktorsundur 😂burda herkes Doktor, mühendis, mimar zaten defoll yaa
Spesifik olarak aptal olarak nitelendirmekten ziyade olaya şu perspektiften bakmakta fayda görüyorum. Karakteristlik özellikleri iyi olmadıktan sonra evine sahip çıkmadıktan sonra ve seni taşıyamadıktan sonra sence maddiyatın ne önemi var ki? Bazen bazı şeylerle yetinmeyi öğrenmek gerekiyor. Ama zannediyorum birazcık yanlış bir bakış açısı benimsemişsin ayrıca argo bir şekilde hakkını savunmana gerek yok. Hem cahilsin hem de neyse konuşmayacağım daha fazla Allah yazdıysa bozsun sayın meslektaşımın başını Allah yakmasın :D hadi iyi geceler
Ya defoll kekoo, burada kimsenin doktor olduğuna inanmıyorum olamaz da zaten Bana kanıt göster gecekondu Doktor musun görelim.
Sayın soruyu soran arkadaş farkında mısınız bilmiyorum lakin sorunuza gizli cevap verdim. Yani beni herhangi bir şekilde görmüyorsunuz. Burada herhangi bir kişiyi büyülemeye ya da kimsenin ilgisini toplamaya çalışmıyorum. Gizli bir şekilde cevaplıyorum ki kişiliğim ya da kimliğimle alakalı kimsenin bilgisinin olmasını istemiyorum :D Sanırım siz beni açık profiller ve minimum tıbbi bilgi ile sağda solda kadınları etkilemeye çalışan birisi sandınız? Sadece gizli bir profilden şahsi fikrimi beyan ederek düşüncelerimi yansıtıyorum. Sizin benim hakkımda ne düşündüğüz şayet oda sizin şahsi fikriniz saygı duymaktan başka alternatifim yok... İyi geceler
Sevgili görüş sahibi bey, yazmayın artık. Arkadaş anlamıyor ya da anlamak istemiyor, muhtemelen ikincisi. Benim yazdıklarımı zaten kaldırıyor kırgınım ona 🥺 Uğraşmayın siz de, parmaklarınıza yazık...
Sen Rüyanda Doktor olursun anca 😂Burda Doktorum diye aptall kızları kandirisin. Hadi yol al
Şimdi size diplomamı atarsam bana numaranızı verip anıracak mısınız? :D
Naçizane kusura bakmayın, madem istediniz sizi kırmayayım madem sonuçta doktor değilim. Ne kaybedebilirsiniz ki :D
Sahte diploma atarisn eminim burada bir Doktor olduğuna ölsem inanmam ölsem 😂
Aşko Bi'Bilen bölümünde doktorlar var onlara sorsana burada bizim gibi ergenlerle uğraşmak yerineee
Afedersiniz ama burada kimseyi etkilemeye çalışmıyorum farkında mısınız? Konuşmanızın başından beri bir rencide ve aforizma çabalarındasınız. Ben fikrimi beyan ettikçe siz bir üst perde yapmaya çalışıyorsunuz. Burada hali hazır 2 tane de arkadaşım var meslektaşım. Tek amaçları goy goy ve biraz insanlarla tıngırdamak. Siz benden bir şey talep ediyorsunuz. Ben size bir sonuç getiriyorum sonucu da beğenmiyorsunuz. Neden sizi inandırma çabasına girdim ki hanımefendi çok pardon :D Saygılar sunuyorum düşünceleriniz ve fikirleriniz konusunda kesinlikle haklısınız iyi geceler...
Aldığı rüşvetleride saysak 20 bini bulur gibi hele rinoplasti yapıyorsa paranın belini kırar 😅
6000 ve 8000 arası felan sonra tecrübeye göre artıyor.
Bunu sorduğun için onunla evlenmemelisin
Ay haspam sen sanki ilerde evleneceğin adamın maaşını merak etmezsin eminim kesin 😂
Allah bi engel çıkarmazsa 1 sene sonra öğretmen olup kendi maaşımı alacağım için çokta merak etmeme gerek yok. Hele gelip buraya soracağımı hiç sanmıyorum. Ki zaten az buçuk doktor maaşı belli ha operatör ha başka şey. Neyse hadi bakalım 20k alıyordur inş 🙄
Aldığın 5 bin tl canım hiç övünme ben de 5 bin alıyorum 😂eminim sende merak edersin önemsemiycegini sanmam
Kız deli misin niye siliyosun yazdıklarımıııı gücüne mi gitti aşkooo 🥺🥺🥺 Bak araştırıp buldum senin için kıymetimi bil 😉
Operatör Doktor maaşları 5000 TL'den başlamak üzere 13500 TL'ye kadar değişkenlik göstermektedir. Bu durum operatör doktorun girdiği ameliyata bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Genel olarak ise bir operatör doktorun ortalama maaşı aylık 8000 TL gibi bir miktara denk gelmektedir.
Ben silmedim, bunu nette bende okudum devlette de aynı mı diye merak ettim ama yemin ederim ben silmedim yanlışlıkla da olmuş olabilir bilmiyorum sadece merak ettim orta da kesin bir şey yok zaten çevrem buldun zengini dedikleri için merakk. Ömrümde hiç bir erkeğin parasını yemedim yemem de.
Büyük konuşma kuzuuumm bacısının birtanesi çat çat çat çat sdfjsjfksj
Hahahahahahahah günümüzün kısa evlilik özeti
bas nikahi😂😂
Ay en tatlı sen cevap verdin 😂😂mallar ya sadece merak ettim çevrem buldun zengini dedikleri için yani kesin bir şey ama inşallah olur ya 😂
bakma bunlara hepsinin amacı duyar kasmak en azindan senin için dışın bir olarak sormuşsun bu soruyu sanki adamin şeyinin ölçüsünü sordun gelen tepkilere bak ( inşallah olsun güzelim😂)
Umarım senin gibi bir kadınla tanışmaz kimse
Kıskanma, Her kadın paraya önem verir sadece merak ettim.
Rezilsin
Malsinn
Neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım insanlara kendi hayatları hakkındaki düşünceleri hakkında hakaret etme hakkını sana ne veriyor
Sana noluyor malsın diyen benmiyim?
Yardımcı olurum istersen?
Evet İyi olur 🙏Dr öğretmen üyesi diye geçiyor bir de Operatör işte öyle yazıyor
Burdan söyleyemem ama
Özel bir konu mu ya
Evet çok özel
Sana yazicam birazdan burayı mall ergenler bastiii adam akıllı cevap vericek çıkmaz
Adı üstünde ergenler 😅
😁😁😁😁😁😁