Bekar bir insana 10.500 TL maaş yeterli mi?

Kira, faturalar, mutfak harcamaları, gezme tozma, alışveriş vs düşünüldüğü zaman sizce bekar bir insana 10500 TL maaş yeter mi? Bu konuda düşünceleriniz neler Türkiye şartlarını göz önüne aldığınız zaman?

Not: Kira olmasa açıkcası bence yeterli ama kira olduğu zaman tüm harcamalarını rahat rahat yapamıyorsun. İlla bir hesap kitap gerekiyor. Mesela rahat bir şekilde yeni bir bilgisayar alamıyorsun ya da bu seviyede bir ihtiyacını gözün kapalı halledemiyorsun.

Not: Arkadaşlar bu ülkede Asgari ücretle aile geçirenler var farkındayım fakat lütfen soruyu cevaplarken aza şükrederek değil de dünya standartlarını göz önünde bulundurarak cevap verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir ifade yanlışlığı olmuş sanırım:

Dünya standartlarından kastım ülkemize gelen ürünleri çoğunun dolar kuruna endeksli olmasından kaynaklanan fiyat fazlalığı. Yani bunları göz önünde bulundurarak cevap verebilirsiniz demek istemiştim.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes yorum yaparken temel ihtiyaçları karşılıyorsa "tamam o zaman yeter" yaklaşımıyla cevaplamış soruyu.
Ben yarını düşünmeden yapılan alışverişle, ayakkabıyla telefonu ihtiyaç olduğu an aynı anda alınabilmesiyle , spor salonuna giderken hafta sonuda hadi ayda 1 kaçamak yapalım şuraya gidelim 1 gün demesiyle (örnekler çoğaltılabilir) yani kısaca insan gibi kıt kanaat geçinmeden yaşamak için yeter mi diye sormuştum.
Bekar bir insana 10.500 TL maaş yeterli mi?