Eğitim & Kariyer Yurtdışında çalışmak için ne yapmalıyım? Veronicaolmekistiyo Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Allah aşkına beni şu ülkeden alın Pantolon bile alamıyorum BUNE ya Yurtdışında çalışmak için ne yapmalıyım? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olm geçen çıktım bi yüz ayak ve banyo havlusu alayım dedim 110 lira para ödedim lan. Amazondan baktım 6 lı set 40 dolar kjsdfjk moralim bozuldu 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Arkadaş valla bilmiyorum sonumuz gidişat iyi değil. 0 0 Yorumla
efekentli91 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Yurt dişinda alıcan mı, hıı evet orada calış bırada al 0 0 Yorumla
MasörMurat26 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 82% +1 yıl Bende araştırıyorum. Yeşil pasaportum da var. Olmadı turist gibi gidip iltica edeceğim 0 0 Yorumla
mavimavi472626 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İşkur üzerinden yurt dışına mı çıkılıyor.Ayrıca yönetmenlik çok iyi ya. bana bunun hakkında bilgi vermek için mesaj atar mısın teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
buseegg00 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Valla sen Önce oraya gitmenin yollarina bak gerisi olur zeten 0 1 Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Sanırım oturum izni alabilmem için gitmek istediğim ülkeden bir ev alma şartı varmış.. Pantolon alamıyorum... Onu nasıl alıcam.. Kriz sebebi Yorumla
fenoolmayanmen Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yurtdışına gitmelisin 0 7 Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Nasıl gidebilirim onu soruyorum işte, işkurdan falan başvuru yapın diyolar sizin bir bilginşz var mı? Yorumla fenoolmayanmen +1 yıl Vasfn var mı Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Sayılmaz aslında yönetmenlik okuyorum Yorumla fenoolmayanmen +1 yıl Hele bi oku da Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Ama daha önce kurs bitirdim. Güvenlik oldum şu an türkiye de istesem iş bulup çalışabilirim ama bulamıyorum bir türlü. o bir vasıf sayılıyor mu acaba? 🥺 Yorumla fenoolmayanmen +1 yıl O vasıf gitmene yetmez Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir kaç ay içinde gidiyorum 0 6 Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Beni de götürsene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce ben gideyim de Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Nereye gideceksiniz acaba? Yanlış anlamayın merak ettim sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsviçreye niyetlendim orası olmazsa Almanya olur Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Çok güzel ülkeler, umarım gidersiniz 🥺💘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah az kaldı zaten bu yıl bitmeden orada olmayı umuyorum Yorumla
MattSiyah Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Veronica yurtdışına kaçmak istiyor 0 1 Yorumla Veronicaolmekistiyo +1 yıl Bu epikti JLAKWLSJQLSUQSPASUQLJ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olm geçen çıktım bi yüz ayak ve banyo havlusu alayım dedim 110 lira para ödedim lan. Amazondan baktım 6 lı set 40 dolar kjsdfjk moralim bozuldu
Arkadaş valla bilmiyorum sonumuz gidişat iyi değil.
Yurt dişinda alıcan mı, hıı evet orada calış bırada al
Bende araştırıyorum. Yeşil pasaportum da var. Olmadı turist gibi gidip iltica edeceğim
İşkur üzerinden yurt dışına mı çıkılıyor.
Ayrıca yönetmenlik çok iyi ya. bana bunun hakkında bilgi vermek için mesaj atar mısın teşekkür ederim.
Valla sen Önce oraya gitmenin yollarina bak gerisi olur zeten
Sanırım oturum izni alabilmem için gitmek istediğim ülkeden bir ev alma şartı varmış.. Pantolon alamıyorum... Onu nasıl alıcam.. Kriz sebebi
Yurtdışına gitmelisin
Nasıl gidebilirim onu soruyorum işte, işkurdan falan başvuru yapın diyolar sizin bir bilginşz var mı?
Vasfn var mı
Sayılmaz aslında yönetmenlik okuyorum
Hele bi oku da
Ama daha önce kurs bitirdim. Güvenlik oldum şu an türkiye de istesem iş bulup çalışabilirim ama bulamıyorum bir türlü. o bir vasıf sayılıyor mu acaba? 🥺
O vasıf gitmene yetmez
Peki teşekkür ederim
Al benden de o kadar ya
Herkes kacmayi dusunuo saka maka 😂
Niye alamıyorsun, ne oldu? 😯
Haklısın ülke battı tamamen
Bir kaç ay içinde gidiyorum
Beni de götürsene
Önce ben gideyim de
Nereye gideceksiniz acaba? Yanlış anlamayın merak ettim sadece
İsviçreye niyetlendim orası olmazsa Almanya olur
Çok güzel ülkeler, umarım gidersiniz 🥺💘