olum ergen cahillerle ugraşıyorum kapatacam bu siteyi ka harvard macchusises eyaletinde cambridge şehirinde amg malı harvard diye bir şehir yok ne ingilitrerede ne ameriakda
kötü oldugunu kanısına giderek yaşayarak vardım? mekke şehirinin ne fonksiyonu olacak sanatmı var sanayimi? ne var mekkede aptal mekkenin tarihini oku diyor görende tüm avrupa mekke ne güzel şehir dşyor sancak çomar
^yo Ankara'da ölye ne özeligi var la * . kodumun sizin gibilerin cigerini bilirim yok mekkeyele inandıgın allahla falan derdim yok hatta hiç umrumda degil arapların en iyi şehiri beyruttur gerisi traş hatta kahire bile Ankara cumhururiyetten sonra başkent oldu köy la Ankara eskiden ne fonsksiyonu olcak harvard lehir degil komik olma git
Arkadaş fazla uzatma. Ama saygılı ol. Allah diyosun basit yazma. Fazla günaha girme. bnimlede tartışmaya girme. Dediğim şey Mekke mübarek şehir. Hardvar da bir şehirmis o şehir olmasa coğrafyaci niye yazdırsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bilinmeyenleri söyleyeyim marsilya liman, essen avrupa sanayi , rotterdam da limandır
Büyük şehir olmaları.
mekke? harvard? enteresan
Neden enteresan olan nedir?
Hardvard enteresandir belki ama Mekke ne var bunda mübarek bir şehir fonksiyonu da " dini "
laa meczub harvard şehirmi?
mekkenin ne özelligi oldugu bana farkamz mekke kötü şehir
Hardvard üniversitesi de bulunduğu şehirden alıyor adını ztn .
Hadvard bir şehirdir.
Kötü olduğu kanısına nasıl vardın.
Orası mübarek bir şehir belki haklini sevmiyor olabilrisjn ama
Aç da Mekke'nin tarihini oku.
olum ergen cahillerle ugraşıyorum kapatacam bu siteyi ka harvard macchusises eyaletinde cambridge şehirinde amg malı harvard diye bir şehir yok ne ingilitrerede ne ameriakda
kötü oldugunu kanısına giderek yaşayarak vardım? mekke şehirinin ne fonksiyonu olacak sanatmı var sanayimi? ne var mekkede aptal mekkenin tarihini oku diyor görende tüm avrupa mekke ne güzel şehir dşyor sancak çomar
Git araştır öğren.
Aratirmadigin şeyin savunucusu ya da inkarcisi olma
savundugun şey yalan hiçbir gerçekçiligi yok harvardı şehir diyorsun ya memlekette ne cahil insan var taşa tutulur bunalr başka yerde olsa
Ne demiş Hz. Mevlana ;
Cahillerle tartışmayın zira ben hiç yenemedim.
Seninle tartışmaya gerek yok.
Hayır zoruna giden Mekke miydi neden?
salag harvard şehir dedin şehir? heeeyy salagggg mevlana güzel kardeşim tarih oku diyon ya aç oku
^yo Ankara'da ölye ne özeligi var la * . kodumun sizin gibilerin cigerini bilirim yok mekkeyele inandıgın allahla falan derdim yok hatta hiç umrumda degil arapların en iyi şehiri beyruttur gerisi traş hatta kahire bile Ankara cumhururiyetten sonra başkent oldu köy la Ankara eskiden ne fonsksiyonu olcak harvard lehir degil komik olma git
Arkadaş fazla uzatma. Ama saygılı ol. Allah diyosun basit yazma. Fazla günaha girme. bnimlede tartışmaya girme. Dediğim şey Mekke mübarek şehir. Hardvar da bir şehirmis o şehir olmasa coğrafyaci niye yazdırsin.
Sorumu cevapla bu şehirlerin fonksiyonları nedir?
İstanbul tarih ekomomi boğazz