Önceden sınıf arkadaşıydık. O bir şirkette mühendis oldu bense okulu bile tamamlayamadım vee okuldan atıldım. Bu mühendis köylü kızına var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Soran erkek olsaydı cevabım farklı olurdu. Ama kız şehire taşınır, mühendis evini geçindirir, hanımı da evin işini düzenini korur. Beraberce yaşayıp giderler.
Ama alfa kadınlar.. o çok ayrı bir konu.02 Yorumla- +1 yıl
Evi geçindirse ve kocam olsa yeter bana da
- +1 yıl
Erkek olsaydı yorum farklı olurdu dedin de, neden eşitlikçi düşünmüyorsun, hani kadın erkek eşit ti. Bence herkes dengi dengine
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatta gerçekler var, seninle oturup bir çay içer, sohbet eder, halini hatrını sorar ama evlilik başka bir yolculuk.
Denklik önemli evlilikte..
Kendine her anlamda denk olan kişiyle evlenmek ister..
Ayrıca sorunun troll olduğunu biliyor olmama rağmen yanıt verdim00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBiz Mühendislerde insanız. Geri mühendis, mühendis olarak çalışmaya devam etmiyor hem 👍 Bakımlı ve iyi bir kişi isen kıymet bilen birisi çıkar mutlaka karşına
02 Yorumla- +1 yıl
Bakımlı değilim ne yazık ki bıraktım uzun zaman önce
- +1 yıl
Nasip diyelim, bu işler nasip.
Ama kız da erkek de biraz bakımlı olmalı. Öyle kat kat boyanan, her gün saç yaptıran kişilerden bahsetmiyorum; her gün temizliğine dikkat eden, temiz kıyafetler giyebilen demek istiyorum 👍
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
64Cevap
+1 yılOkurken bir yandan çok masum geldi sorun diğer yandan gerçekçi olmak gerekirse bakmaz sana üzgünüm. Belli bir çevreye belli bir statüye alışmış insan kendine denk birini arar yanında. Bu sadece o beyfendi için değil, herkes için böyledir, hatta senin için bile bu durum böyle. Bazen birini sadece sevmek yetmez, o bulunduğu kulvara da evrilmek gerekir. Aynı dili konuşamadığı herhangi bir konuda fikir alışverişi yapamadığı ortak noktalarda sohbet edemediği biriyle ne paylaşımı olabilir ki... seni yermek için söylemiyorum bunu. Meslek, statü bunlar gerçekten gelip geçici. Asıl önemli olan senin kendini ne şekilde yetiştirmiş olman. Birinin dengi olmak ta yetmeyebiliyor bazen, gönlünün gitmesi gerek. Bazen gönlü gitse de dengi olarak görmez... böyle böyle ikilemli bişey işte. Yine de iyi şanslar 🍀
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Yakın zamanda gelecek buraya seni de görmek istiyorum dedi ama bilmiyorum işte... Üzücü bit durum gerçekten aptal gibi mesaj attım bir de. Olmuyo ya gerçekten olmuyo. Neyse hayırlısı bundan böyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden köylü diye hor görüyorsun kendini biz tarım ticareti yapıyoruz yazları cok iyi otellerde de kalırım aynı zamanda köye de giderim kışın bile çiftçileri ikna etmek için köy köy gezdiğimiz oluyor bu arada benim babam da mühendis olmasına rağmen mesleğini yapmayıp bu işi tercih ediyor yani mühendis olmasının ne önemi var ki
00 Yorumlaİki insanın saygı ve sevgi ile meydana getireceği birlikteliği o insanların statüsü belirlemez.
20 Yorumla
+1 yılVarır tabi benim sevgilim 3 cu sinif hem okuyo hem calisiyo hemde bende muhendis olam diye urasiyor muhendis olan insanlarin fikir ve dusunce yapilari dierleeine gire farkli oluyo senin statune degil kalbine bakicaktir die dusunuyorum ❤😁
00 Yorumla
+1 yılböyle saçma sapan sorumu olur ya? insanları dil din ırk mezhep işine göre ayırmak aşşağılıktır. haa şöyle desen köylüler daha namuslu oluyor hadi ordan derim
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu ben yapmıyorum ama bazen köylü seni diye dalga geçiliyor çok. O yüzden sormak zorunda kalıyorum ve onu seviyorum. Umarım hayat benim için güzel olur bundan sonra gerçekten çok ihtiyacım var
- +1 yıl
valla bende köylü biriyle evlenicektim karaktersiz çıktı bir dedigini iki etmedim ben ama sonuç ne nankörlük
- +1 yıl
İnşallah o beni sever ve evleniriz düğünde bir sürü altın bilezik vb vb ne varsa takarlar
- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun fıstık
- Eğitim & Kariyer konusunda 974 cevap paylaştı.
s +1 yılMühendisleri gözünüzde büyütmeyin🙃
Ayrıca çoğu egoist olmuyor siz öğretmenlerdeki egodan korkun😂😂02 Yorumla- +1 yıl
Öğretmenler egolu mu kanka.. O kadar öğretmen tanıdım ama hiç egolusuna rastlamadım
- +1 yıl
Kadınlar değil ama erkekler aşırı egolu oluyor😐
+1 yılNiye mühendis olmuşsa ne olmuş çok abartılacak bi meslek değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardes ben mühendislik okuyorum bu sordugun kisinin bulundugu statüye gore degilde kafa yapısına göre degisir sahsen benim bu yasima kadae sevgilim olmadi temiz duzgun namuslu anlasabilecegimiz biri olursa koylu kentli diye ayirt etmem ama farkli sartlarda yasamis baska bi erkek boyle dusunmeyebilir heleki gozu yukseklerde ise
08 Yorumla- +1 yıl
Onun gözü yükseklerde.. O bir Kova burcu erkeği.. Bana bakmaz da sevmez de neyse.. Ben böyle olduktan sonra hiçbir şey olmaz. Sağolun
Cevap sahibi+1 yılKardes istek attim donus yap eger istersen konusalim
Cevap sahibi+1 yılAma gözü yukseklerde isede zor biraz
- +1 yıl
Zor ki ne zor. Neyse bana yine hüsran
Cevap sahibi+1 yılKardes istek attim donus yap konusak ya
Cevap sahibi+1 yılKiz nerdedin niye cvp vermiyosun
- +1 yıl
Cehennemde
Cevap sahibi+1 yılDeme oyle yaa
+1 yılNden bakmasın bende makine muhendısıyim köyden kız arkdaşım var
03 Yorumla- +1 yıl
Köyden kız arkadaşın var ama evlilik var mı o önemli. Herkes herkesle sevgili vb oluyo
- +1 yıl
Okdarıda kıza duşer becrsın elde etsın benı 😏😏🙂
- +1 yıl
Cinsellikle elde edebilir mi? Yani onunla birlikte olsam beni sever mi yoksa ağırdan mı almam gerekir
Bakma ihtimali çok yüksek ama tam tersi olursa kadın asla bakmaz. Çünkü kadınlar daha egolu 😉
013 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun çünkü ben Ankara 'da okuyor ve yaşıyorum ama sevdiğim çocuk lise mezunu ☺
- +1 yıl
Kadınlar daha egolu demişsin bence yanlış düşünüyorsun. Ben üniversite okumama rağmen köye gidince oralı gibi davranirim mesela. Üniversitedeki çıkarcı tiplerden biriyle evleneceğime köylü dogallığı seven birini isterim mesela. Çalışsın işi olsun yeter
- +1 yıl
@DiplomatHanim çok tatlısınız. Umarım o da beni sever. Ama adam akıllı düzgün bi işim yok. Neyse Allah büyüktür bir gün o da olur inşallah
- +1 yıl
Nasibinde varsa seni sever elbet. Bak ben okuyorum köylü çocuğun benden haberi yok :( Ailesi istiyor sadece, bazen korkuyorum ya bana bakmazsa diye. İnşallah her şey güzel olur
- +1 yıl
Aynı şekilde erkeklerden de aşağılık kompleksine girip kendisi okumamış olduğu halde okumuş kızı ezenler de var. Üniversite okumak çok güzel bir sey ama günümüzde çoğu okul liseden farksız. Hakkari Muş gibi yerde okuyacagina hiç okumadan daha iyi.
- +1 yıl
*okumasın
- +1 yıl
@DiplomatHanim farkındaysan konuyu diplomaya çevirdin. Sorudan tamamen saptı burada ki soru kariyerli bir erkek sorusudur. Bende tersi tam tersi olduğunu söyledim. Diploma kariyer değildir. Kariyerli bir kadın kariyeri olmayan sıradan biri ile evlenmez. Ama erkek azınlıkta olsa evlenir. Umarım ifade edebilmişimdir. İyi akşamlar
- +1 yıl
Siz yanlış düşünüyorsunuz asıl ilkokul ortaokul lise mezunu olup normal bi işte çalışan biriyle evlenen bir sürü kadın var.
+1 yılOkumuş okumamış önemli değil, önemli olan insan olması...
Saygı ve sevgi olduktan sonra tüm sorunlar çözülür...00 YorumlaÖğretmen, avukat, mühendis... Hepsini denemişsin. Sırada doktor var. Sen bir doktor bul
02 Yorumla- +1 yıl
Doktor istemiyorum yavşayan vardı doktor ama evliyfdi reddettim
+1 yılCanım ya o kadar tatlı bir soruki içim ısındı. Türk filmlerine gittim. Bakar niye bakmasın ama biraz ilgili davran olur mu 🙂
00 YorumlaBakar kızın emrinde 100 dana varsa ben bile bakarım😅
10 Yorumla
+1 yılBakabilir erkeklerin bir kısmı düşük statüdeki kadınlardan hoşlanıyor
10 Yorumla
+1 yılBakabilir. Sen yeter ki kendini geliştirmeye açık ol.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi o tamamen kişinin kriterlerine bağlı bir durum. O belki evimin hanımı olsun falan diyordur o yüzden bakabilir ama yok benim karım okulunu bitirmiş çalışan biri olsun diyorsa bakmaz gerçekleri konuşmak gerek
01 Yorumla- +1 yıl
Ben üniversite terkim. O sadece fotolarımı falan beğenir işte o kadar
Kendini yetiştirdi isen ve oda mülayim bir insansa tabiki olır.
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlar gibi çıkarcı değil. Çok üst düzey bir erkek değilse kadının statüsüne bakmaz.
00 Yorumla
+1 yılMühendis olunca tanrı mı oluyorlar kıytırık bir meslek mk paraları bile yol
00 Yorumla
+1 yılBakar bence ne için bakmasın sevginin önünde bu bir engel değil :)
00 Yorumla
+1 yılZor biraz çoğu dengini alıyor, not (çirkinse ) alır 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler tabi bakar öyle kızla evlenmek isterler rahat aldata bilmek için
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle söyleme köylüyüm diye saf olabilirim ama herkes gibi duygularım var
+1 yılBir mühendis olarak cevap veriyorum bakmaya bilir :(
00 YorumlaBenim şirketim var ben bile o kadar tatava yapmıyorum
00 YorumlaNiye kendini degersizlestiryorsun illa herkes okuyacak diye bir şey yok kendini gelistirebilirsin sen kendinin farkına var
00 Yorumla
+1 yılBen Ankara 'da yaşıyorum ve üniversite okuyorum. Beğendiğim çocuk ise köylü ve köyde yaşıyor ☺ Arada aşk olunca inan hiç önemi yok
00 Yorumla
+1 yılBu gönül işlerinde kıyaslamalara karşıyım neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Birinin parasını diğerinin güzelliğiyle karşılaştırıyoruz. İnsan mıyız?
00 Yorumla
+1 yılBaktığı pencereye bağlı.. Bakmaması için neden yok. Kalpler Allahın elindedir alın da yazıyorsa olur yoksa zorlama
00 YorumlaValla bişey söylim mi mühedisin adı mühendis köylü diye tabir ettiğin daha kariyerli… Köylü milletin efendisidir !
00 YorumlaEğer kız güzelse bakar.
Eğer kız çok güzelse, biraz da tatlıysa kölesi bile olur.00 YorumlaBen esimle ilkokulu ayni okulda okuduk ben su qnda insaat muh esim okumadi su an evliyiz ne olacakki
00 Yorumla
+1 yılO artık o Kişinin karakterine kalmış ama niye bakmasın köylü diye kimseyi küçümsememeliyiz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevince işler değişir
01 Yorumla- +1 yıl
İşte nasıl sevdireceğimi bilmiyorum
+1 yılMühendis erkek her kadına bakar
04 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle söyledin
- +1 yıl
Kadına yabancı olurlar çoğunlukla
- +1 yıl
Kimse kandıramazsa o adam beni alır
- +1 yıl
Mutluluklar
+1 yılOkuldan niye atıldığına bağlı
01 Yorumla- +1 yıl
Uzatmıştım 2 yıl gitmedim hiç ama sonra tekrar başladım yetiştiremedim azami süreyi aştım
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıle be köylü kızı e be köylü kızı !!!
01 Yorumla- +1 yıl
Abi affet :)( canım yandı
- Eğitim & Kariyer konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılKöylü kızı ne alaka ya? Olayı düzgün anlat.
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılİsterse bakar neden bakmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakar niye bakmasin bense yazilimciyim keske bana da koylu kizi denk gelse
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@hayatverenperi
Cevap sahibi+1 yılIstek attim
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatverenperi seninle tanismak mumkun mu
+1 yılKesin varır, ümidini kesmeden beklemeye devam.
00 YorumlaDavul bile dengi dengine.
00 Yorumla
+1 yılKöylü milletin efendisidir
00 YorumlaBir mühendis olarak köylü kızına varım diyorum :)
00 Yorumla
+1 yılaşık olduysa bakar neden olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılKendini geliştirdiysen bakar.
00 YorumlaNiye bakmasın ki insanız farkımız yok
00 Yorumla
+1 yılbakmaz havalidir onlar
00 YorumlaBakar gönül bu hiç belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum hayrlısı olsun
00 YorumlaAşk bu nereye konacağı belli olmuyor..
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir genelde bakmazlar ama
00 Yorumlabu dünyada her şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılBakar neden bakmasın...
00 YorumlaBakardım neden bakmayayım seviyorsam sorun etmem
00 Yorumlakadın kadın dırr
çekici dirr00 YorumlaNasipten öte yol yoktur.
10 Yorumla
+1 yılStatü meselesi bakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlrnmeden verme verirsen gider ama neden bakmasın
129 Yorumla- +1 yıl
Bu ne saçma yorum
Cevap sahibi+1 yılSana göre öyle gerçekler herzaman saçma gelir
- +1 yıl
Gerçekler mi? Erkek yapar kadın yapamaz bu mu gerçek?
- +1 yıl
Hadi ordan bir kadın kendisini kocasına saklamak zorunda değil eğer bakirese sadece bakir erkek onu isteye bilir
Cevap sahibi+1 yılBu düzeni ben kurmadim veya ben böyle yapmadım kardeşim olası gerçeklerden bahsettim sen yaptiysan bu kadında evlenemeden yapmak zorunda değil ve konuyu neden bekarete çektin ben elde etme konusu vurgulamaj istemiştim
- +1 yıl
erkekler neden kendini karısına saklamayı yor? Bu düzeni cahil kadını obje gören canlılar kurdu buna inanan da öyledir
Cevap sahibi+1 yılErkek derken bende erkeğim ve ister inan ister inama ilk iliskim eşim ile olacak onunla ilk olması isterim
- +1 yıl
Eğer bir kadın bakirese sadece bakir erkekle olur. Bakir olmayan erkek bakire kadın istemeye hakı yoktur. Kadın kocasına saklayacak ama erkek her bk yiyecek oldu başka isteğiniz bu nasıl kafa
- +1 yıl
Git bunları erkeklere yaz onlar ne haltlar yiyor
Cevap sahibi+1 yılHer erkek aynı değil çoğunluk bu diye herkes aynı olacak değil
Cevap sahibi+1 yılVe bak kurdugum devrik cümlede bakaret veya bakirelik herhangi bir vurgu veya anlamda bulunmadım neden konuyu buraya çekiyorsun ısrarla
Cevap sahibi+1 yılBu kadının sorduğu soruya yazdığım cevapta ne bekaretten ne birliktelikten bahsettin demek istediğim evlilik olmadan yakınlaşma olursa eğer erkek istediği elde etmiş olacağı için soğuma veya evililik düşüncesinde vazgeçme olabilir tek derdim fikir vermekti
- +1 yıl
Birlikte olmadan ona dokunmadan onun benim için olup olmadığını nerden anlayabilirim
Cevap sahibi+1 yılHaklisin dokun istediğin adama dene hepsini ne diyebilirim beğendiğin ile evlen
- +1 yıl
Erkek elde etmiş olacak ne ya? Cinselik tek erkekler için var aynen aynen erkek yapınca çok normal
- +1 yıl
Anca kızları uyaracağınıza gidin erkeklere adamlık dersi verin
- +1 yıl
Yaptığım yorum şöyle demek oluyor evlenmeden önce kimseyle olma bakire ol yani yoksa seni kimse almaz
- +1 yıl
Soran kişi böyle erkekleri dinleme yoksa çok pişman olursun
- +1 yıl
@yaşayann_ölü tamam canım sağol ben bakirelik derdinde değilim artık sevdiğim kişiyle birlikte oldum ve bakire değilsin bana ters dedş bıraktı beni. Bilmiyorum o böyle şeyleri takacak biri değil gibi. Altın dengiylw parlar diyorlar ya umarım beni parlatacak odur
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin adına umarım seni hak edecek birisini bulursun
Cevap sahibi+1 yılBu yasan ölü müdüdur her neyse ne desem konuyu alıp bakirelik bekaret getiyor ne bu bakirelik ile derdi anlamış değilim galiba senin yaşadığın olay tarzında bir şey yaşamış
- +1 yıl
Umarım.. Bende çok üzüldüm çünkü gerçekten içimde tarifi zor acılar var umarım onunla kapanır
- +1 yıl
Ben hiç bir şey yaşamadım
- +1 yıl
Öyle bakir olmayıp bakire isteyen erkekleri adam yerine koymuyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılYasayan ölü aslında ben kötü bir şey demek istememistim sadece uygunbirseyle nin yaşadığı gibi bir olay yasamasini istedim evet hiç adil değil bende desteklemiyorum ben o erkekler gibi de değilim aslında aynı yönden bakıyoruz bu konuya kadının üzülmemesi taraftariyim
- +1 yıl
Soran kişi o kişi bakir değildi senle birlikte oldu sonra utanmadan sen bakire değilsin diye terk eti mi? Çok mutlu olmalısın öyle pzkten kurtulduğun için o ne cahilik umarım Escrt kadınla evlenir o Tür erkekler ve aldatılır öyle erkekler kendileri gibi kötü kadınlara layik
- +1 yıl
@yaşayann_ölü bana esc. rtluk mu yaptın üniversitede dedi. Sonra birlikte oldu ve bir daha ne aradı ne sordu bazen bu hayatı neden yaşıyordu diyorum kadınım çünkü kadın olarak elbette ilişki yaşarım bu çok normal ama hata yaptım onunla olmamalıydım
- +1 yıl
Öyle biriyle birlikte olduğun in çok büyük hata yapmışsın kadınları obje kaşar gören erkek kendisi ne peki bunu hiç düşünmüyorlar. Diyecek söz bulamıyorum öyle erkeklere insan olamazlar
Cevap sahibi+1 yılSana öyle diyen birisi ile neden birlikte oldun ki zaten sığ görüşlü aptal birisi olduğu beliymiş o istediği ile birlikte olacak ama sen ilk onun olacaksın düşünceye bak iyi ki kurtulmuşsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöylü kızı deyip neden köylüleri küçümsüyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
Küçümsemiyorum ama bana çok öyle dediler küçümsediler. Aaa köylü kızı bu ya falan dendi. O yüzden sordum. Köylüyüm o ise şehirli ve işinde gücünde bana bakar mı bakmaz mı bilmiyorum ama işte neyse durumlar böyle
Cevap sahibi+1 yılOnu sana diyenler utansın. Soruna gelecek olursak bakar neden bakmasın. Asıl köylü kızı alınmalı
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem