Beş sene sonra değeri artacak meslekler neler olabilir?
#postmodernpokemon
#postmodernpokemon
Cevap
15Cevap
1 - IT Avukatı (Bilişim Avukatı)
2 - Akıllı bina teknisyenliği
3 - Blockchain geliştiricisi
4 - Dijital pazarlama uzmanlığı
5 - BT Güvenlik analisti
Kesinlikle metaverse olayları ile dünya genelinde teknoji ve sanal alem üzerinde olan ilgi kat ve kat articaktir dolayısıyla yazılim mühendisligi başta olmak üzere diğer bilgisayar kodlama muhendislikleri olarak görüyorum aynı zamanda sanal alem için YouTube vb online para kazanma alanlarında ileri seviyede kendini gostericektir
Network işi ✍ Şu an yaptigim bir network işim var home office çalışma imkanı sağlıyor. Bu işi yapan milyarlar hatta milyonlar kazananlar var. Ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın , patron sensin, çalışma saatlerini kendin belirliyorsun. Evde-tatilde-yolculuk ederken işini de yapabiliyorsun. Ücretsiz online eğitimler alıyoruz nasıl yaparım nerden başlarım diye düşünmeye gerek kalmıyor tavsiye ederim 😎
İşin amacı nedir napıyorsunuz tam olarak
Kesinlikle robotik kodlama, plc teknolojisi, bilgisayar mühendisliği.
Yatırım danışmanlığı olabilir. Yatırımcılara kâr payı verirken paralarını da artırırlar. 20 milyon dolarlık bir portföy sahibi yatırım danışmanı ayda 150 bin dolar kazanabilir.
Millet deli gibi alışveriş yapıyor online kuryede çalışmak mantıklı gibi
Hamalık cuku kimse yapmıyor ve bu iside yapan adam cok pahali calisiyor doktor kadar alıyor
Göz doktoru, psikyatri , kadin doğum, bosanma avukat birini mutlaka ol
5 sene sonra ülkede savas cıkmassa eger normale donersek eger tekrar bu soruyu alayım o zaman cevaplarım.
Sosyal medya fenomeni
bütün teknoloji üzerine kurulan meslekler.
Veri mühendisi, yapay zeka.
Elektrikli araç üzerine çalışan meslekler.
sosyal medya fenomenleri
Mühendis. doktor. modellik
ftr ve psikolog bnece
İş sağlığı ve güvenliği oku
Fırın desem en mantıklısı
söylüyorum hazırmısın iyi dinle tiktokculuk :)
Bankacılık (Çagri merkezi)
Dostum selamlar,
Soruna cevabımı istediğin için teşekkür ederim.
Benzer bir soruda aslında işin meslekte değil insanda olduğunu söylemiştim. Ama gene de bu tür sorular gelip duruyor. Bu sebeple kendimin gelecek gördüğü ve hayata yeni atılan bir genç olsaydım şu anki kafamla hangi mesleklere yoğunlaşabileceğimi paylaşmak isterim. Belki sizlere faydalı olur.
1) Yaşlı bakım
Bak dostum tüm dünyada yaşlı nüfus giderek artıyor ve bunların çoğunluğu evlerinde onlarla ilgilenecek profesyonellere büyük ilgi gösteriyorlar. Hele bir de İngilizcen olursa hiç bir zaman işsizlik sorunu yaşamazsın.
2) İnşaat sektörü ölmez kardeşim.
Bu sektörün ucundan kıyısından bir takıl derim.
3) Fizik Terapi
Modern yaşam yüzünden artık gençlerde bile türlü fiziksel kronik rahatsızlıklar başladı. İyi bir fizik terapi uzmanının gene İngilizce biliyorsa sırtı yere gelmez.
4) Gelecek ayağımıza türlü malların ve hizmetlerin gelmesinin normal olacağı ve klasik dükkanların kapanacağı bir dönem olacak.
Her tür kargo ve lojistik işi seni nurlu ufuklara götürür.
5) Yatırım danışmanlığı
İnsanlar özellikle yüksek enflasyon ve kriz dönemlerinde paralarını nereye koyacaklarını bilemezler. Onların paracıklarının değer kaybetmesini önleyecek bilgilere sahipsen hep beraber paraya para demezsiniz.
6) Hemşirelik
Dostum kaliteli ve dil bilen bir hemşire tüm dünyada işsiz kalmaz. Çoğu zaman iyi bir hemşire doktordan daha değerlidir. Bu konuyu iyice düşün derim çünkü sağlık işi önemlidir.
7) Hedefine disiplin olmadan ulaşamazsın.
Önce disiplinli olmayı öğrenmen gerekir. YouTube kanalıma gir ve orada "Öz Disiplin Geliştirmenin Yolları" konulu videomu not alarak bir değil iki kere izle derim. Benden tavsiye.
Sevgilerimle.
Teşekkür ederim ilgili cevabınız için.