Eğitim & Kariyer İmzanızı taklit etmek kolay mıdır, zor mudur? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Yani direkt adınızı karalayıp adına imza mı dediniz yoksa cidden sağlam bir imzanız mı var? :) Üniversite yıllarında bu imzanın azizliği çok germiştir beni. Hoca sürekli bu imza buna benzemiyor deyip dururdu xd İmzanızı taklit etmek kolay mıdır, zor mudur? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Profesyonel biri taklit edebilir oyle cok zor bir imzam yok ismim ve soyismimin bas harfleriyle olusan bir imza iste 1 0 Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zordur özellikle banka ve resmi dairelerde şaşırırlar.. edecek insanın elini öperim 😂sadece el. yazisi ile isim ve soyisim yazıyorum oysaki 🙂 1 0 Yorumla
Doktorkedii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı. Adımın baş harfi ve soyadımdan oluşuyor direkt ama el yazısıyla olduğu için taklit edilebileceğini sanmıyorum 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl E yazıyorum üstüne birlaç çizik atıyorum yalandan havalı olsun diye çok çirkin beceremiyorum 2 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl 😂😂😂 Tazmanya canavarı evet benzemiş gerçekten! benimki kolay gibi 🙈 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 931 cevap paylaştı. Zor bir imza seçtim. Noterde imza beyannamesi çıkardım hatta. 1 0 Yorumla
Nævis Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sanat eseri gibi imzam var sadece ben yapabiliyorum. 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karakteristik bi imzam var biraz zor taklit eder hahah 1 0 Yorumla
gökyüzü_krallığı Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Zordur. Karakteristik ve karışık bir imzam var çünkü :) 1 0 Yorumla
umutsuz_penquen Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Orta.. zora yakın.. ne kolay ne zor. Gerçi bazen ben bile karıştırıyorum DMDMDKDK. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Değildir ben bile zor yapıyorum 1 0 Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İmza atmak yerine dönen tazmanya canavarını çizmiş 1 0 Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Adam tazmani canavarı çizmiş 😀 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 603 cevap paylaştı. Kolay gibi görünse de değildir. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ay ben imzamı gösteremem, korkarım😨 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı. Hayır pek çok yok 1 0 Yorumla
taşkalplibayan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl imzam çok cool kimse taklit edemez😂🙈😅 1 1 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Merak ettim açıkcası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Profesyonel biri taklit edebilir oyle cok zor bir imzam yok ismim ve soyismimin bas harfleriyle olusan bir imza iste
Zordur özellikle banka ve resmi dairelerde şaşırırlar.. edecek insanın elini öperim 😂sadece el. yazisi ile isim ve soyisim yazıyorum oysaki 🙂
Adımın baş harfi ve soyadımdan oluşuyor direkt ama el yazısıyla olduğu için taklit edilebileceğini sanmıyorum
Sence?
Denemek lazım 😊
E yazıyorum üstüne birlaç çizik atıyorum yalandan havalı olsun diye çok çirkin beceremiyorum
😂😂😂 Tazmanya canavarı evet benzemiş gerçekten! benimki kolay gibi 🙈
Zor bir imza seçtim. Noterde imza beyannamesi çıkardım hatta.
Sanat eseri gibi imzam var sadece ben yapabiliyorum.
Karakteristik bi imzam var biraz zor taklit eder hahah
Zordur. Karakteristik ve karışık bir imzam var çünkü :)
Orta.. zora yakın.. ne kolay ne zor. Gerçi bazen ben bile karıştırıyorum DMDMDKDK.
Benim imzam çok basit yaaauuuuv
Değildir ben bile zor yapıyorum
İmza atmak yerine dönen tazmanya canavarını çizmiş
Edene helal olsun derim
Genelde sayfayı karalıyorum ben
Adam tazmani canavarı çizmiş 😀
Kolay gibi görünse de değildir.
Bir ihtimal, emin değilim.
Ay ben imzamı gösteremem, korkarım😨
Kolay ama cok da degil 🤷🏻♀️
Baya kolay
Zordur