Eğitim & Kariyer Üniversiteler de sınıf başkanı oluyor mu? yamyambey67 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merak ettim de brom Oluyor Olmuyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ben lise sona gidiyorum da merak ettim 18.5 yaşındayım. Üniversiteler de sınıf başkanı oluyor mu? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kendal_Dagdeviren Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Başkan olmaz ama amele niyetine temsilci olur. Her dersin temsilcisi farklı olur ama. Zaten her dersin öğrencisi de farklıdır. 1 1 Yorumla yamyambey67 +1 yıl Adammm Yorumla
nocreed07 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Bölüm öğrenci temsilcisi oluyor seçimle gelen 2seme kalıyor 1 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Öğrenci temsilcisi oluyor. 1 0 Yorumla
Weltschmerzzz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Olmaz 0 1 Yorumla yamyambey67 +1 yıl Öyle mi teşekkürler Yorumla
ÇokŞokomelli Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Üniversitede elini sallasan başkana çarpıyor 0 3 Yorumla yamyambey67 +1 yıl Harbi mi Yorumla yamyambey67 +1 yıl Peki başkan hoca mı oy ile mi belirleniyor Yorumla ÇokŞokomelli +1 yıl Yok o tarz değil herkes bir deneğe ya da sivil toplum kurukuşuna üyle oluyor ya da öğrenci kulübü kuruyor bilmem nerenin başkanıyım diye geziyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başkan olmaz ama amele niyetine temsilci olur. Her dersin temsilcisi farklı olur ama. Zaten her dersin öğrencisi de farklıdır.
Adammm
Bölüm öğrenci temsilcisi oluyor seçimle gelen 2seme kalıyor
Öğrenci temsilcisi oluyor.
Bilmiyorum
Olmaz
Öyle mi teşekkürler
Üniversitede elini sallasan başkana çarpıyor
Harbi mi
Peki başkan hoca mı oy ile mi belirleniyor
Yok o tarz değil herkes bir deneğe ya da sivil toplum kurukuşuna üyle oluyor ya da öğrenci kulübü kuruyor bilmem nerenin başkanıyım diye geziyor