Eğitim & Kariyer Mülakat kotu geçen ama ise alinan var mı ? Shinea Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mülakatı kötü gibi geçip ise alınan var mi? Ben bugün olumsuz oldum da biraz.. sorularda tekledim gibi oldu merak ettim ondan Güncellemeler+1 yıl Evett var mii? ya da kötü düşünüp iyi olann Güncellemeler+1 yıl Luttfenn söyleyin bi yardim eli plss yorum sadece Mülakat kotu geçen ama ise alinan var mı ? Cevapla Mülakat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aradıkları şartlara uyuyorsan teklemene bakmazlar. 0 1 Yorumla Shinea +1 yıl Yani cevaplarım dan da emin değilim pek artı ya da eksi olabilir korkum o daha çok Yorumla
sarıkardanadam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl İlk mülakatta karar veriyorlar 0 2 Yorumla Shinea +1 yıl Nasıl yani? Yazılıyo geçtik sözlü bir tane oldu bizim Yorumla sarıkardanadam +1 yıl Bende olmaıd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aradıkları şartlara uyuyorsan teklemene bakmazlar.
Yani cevaplarım dan da emin değilim pek artı ya da eksi olabilir korkum o daha çok
İlk mülakatta karar veriyorlar
Nasıl yani? Yazılıyo geçtik sözlü bir tane oldu bizim
Bende olmaıd