Sizce tek başıma yapabilir miyim?

21 yaşıma giricem, üniversiteye hazırlanıyorum, daha öncesinde kazandım ama gidemedim, şimdi yeniden giricem. Ailem hiçbir konuda destek olmuyor, üniversiteye gidince de olmayacak. Çeşitli kurumların burslarına da başvuramıyorum çünkü aileyle ilgili belgeleri elde etmem mümkün değil. Kyk burs/kredi hangisi çıkarsa alıcam, yurt paramı onunla öderim, sabah akşam yemek veriyorlar, okul ihtiyaçlarımı karşılamak için de part time işte çalışırım. Hatta şimdi de hem çalışmak hem de sınava hazırlanmak istiyorum ama kapalı olduğum için garsonluğa almıyorlar, gidince de bu yüzden iş bulamazsam diye korkuyorum. Yazları da eve gelemeyeceğim, annem gidersen bi daha gelme diyor, yazın yurtlar kapalı, benim ya eve çıkabilmem lazım ya da yazın da kalacak yer bulmam lazım. Şimdiden bunları düşünmem lazım. Tek başına ayakta kalmaya çalışmak o kadar zor ki.. İkisinini bi arada götüremezsem iş bulur eve çıkar okulu bırakırım. Ankara 'ya gitmeyi düşünüyorum, merkezi bi yer, iş bulması kolay olur diye, sizce başka hangi yeri de yazmalıyım, tek başıma yapabilir miyim?
Sizce tek başıma yapabilir miyim?