Ben dün gibi hatırlıyorum. 1 hafta boyunca hep tek oturdum, kimseyle takılmamış ve tanışmamıştım. Sonra bir gün amfide oturuyorken bi çocuk yanıma geldi ve nasıl olduğumu sordu. Neden yalnız oturuyosun hep, gelsene bizimle otur dedi. O şekilde ilk arkadaş grubuma girmiş oldum.
Üniversitede ilk arkadaş grubunuzla nasıl tanıştınız, hatırlıyor musunuz?
İlk arkadaşın yanında oturduğun kişiyle oluyor genelde. Ama uzun süreli olmuyor sonra başka arkadaşlar buluyorsun sonra başkaları. Üniversite bitene kadar böyle 6-7 gruba girmişimdir. Okul bitikten sonra da hiçbiriyle görüşmüyorsun. Kısaca üni arkadaşlığı ömürlük değil vakit geçirmelik arkadaşlıklar
Hadi bee buldum şöyle yapalım: O dediğim sevgilinden hamile kalırsın, sonra o anlattığın olay yaşanılır; ama sen multimilyonersin hatasını anlar kendini sana âşık etmeye çalışır, senin bulunduğun şirkette işe girer sen sinirlenirsin işe almamak için oyunlar oynarsın falan, sonra akşam gelir seninle konuşur falan. Sen he de ben bu senaryoyu anneme veririm, annem aradaki boşlukları doldurur en az 1k bölüm çıkarır. (Verdiğin tepkiyi hesaba katarsak senaryo hoşuna gitmiş? hahahaha 😂)