Hangi işi yapmak daha iyi?
Okuduğun üni bölümü işi
BİM A-101 şok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne kadar maaş veriyorlar bilmiyorum ama marketlerde kasiyer olarak çalışmaktansa iş bulma şansım varsa kendi alanımda asgari ücretle çalışmayı tercih ederim. Nitekim ilk mezun olduğumda mühendis olarak 2 yıl asgari ücretle çalıştım. O zaman arkadaşlarım bana güldüler ama bugün sahip olduğum her şeyi o zaman edindiğim tecrübeyle edindim. O gün için 300-500 hesabı yapmadım ama bugün o tecrübelerle sayesinde işletme sahibiyim.
Bugün BİM de çalışmak için evraklarımı hazırladım mimari restorasyon mezunuyum İstanbul Üniversitesinde e ticaret ve pazarlama okuyorum (açıköğretim)
Autocad , photoshop , AI ve muhasebe programları vs kullanıyorum
ön muhasebe ve sekreterlik tecrübem var ama maalesef ki bime gireceğim o kadar çok üzülüyorum ki keşke diyorum keşke önümde biri bana akıl verseydi de bu bölümü okumasaydım atanamayacağın veya iş sahası olmayan bir bölümse kesinlikle okumanı tavsiye etmem okuyup da işsiz olmak okumadan işsiz olmaktan daha da zor
Ben olsam Bimde işe başlarım. Bu esnada okuduğum bölümde iş ararım. Evde durmak ekonomik olarak da psikolojik olarak da çok yıpratıyor.
a101 de aylarca calistim yapilacak is degil. okudugun bolumle alakali is bul
Mobbing varr mıydı a101de
Beni de a101den çağırmışlardı iyi ki gitmemişim
bu calistigin magazadaki sorumluya gore degisir ama beni o kadar yordular ki. hem bedensel hem ruhsal
Cevap
28Cevap
Üniversite okumadım.. okuduğum işi de yapmadım... işinden memnun musun diye sorarsanız.. memnunum kimsenin ağız kokusunu çekmiyorum
Ne işi yapıyorsunuz ki
Kendi işimi yapıyorum
Ne güzel
Bu yüzden okumayı tavsiye etmiyorum 30 una kadar okuyup 30 undan sonra iş ararsınız.. Ben lise den sonra okumadım 29 um düzenimi kurdum
Herkes sizin gibi şanslı değil. Ne işi yapıyorsunyz
Sanayi.. metal lerle ilgili
BİM, şok ve a 101 gibi yerlerde çalışmak öyle kolay değildir. Basit iş gibi algılanıyor, lakin mobbing'in Allahını yersin.. İş saati yükü ve sayımlar sana hayatı sorgulatır..
Diğer seçenek, Türkiye de bir yerde torpilin yoksa artık, şansına.. Gelen rakamlar da tatmin etmez zaten. Başta tecrübe adı altında köleliği sana ittirilmiş bir seçenek olarak sunarlar. Bu ülke böyle maalesef...
Nasıl bir soru bu😂
Elbette kendi alanında iş bulabiliyorsan durma git çalış. Ancak bulamadıysan gecici olarak marker kasiyerliğini düşünebilirsin.
hukuk, tıp, mühendislik hariç tüm üni. ler çöp o diplomanı yumurta tavasının altına koyda masa yanmasın
vay be koskoca 4 yıllık fakulte oku , siyasal islamın catısı altında dogan urunlerı 5 para etmez bır market zıncırınde raf yerlestır.
bu gencler affetmez bizleri.
Kendi işini yapmak daha iyi tabi mesleğine de bağlı
Hangisini yaparken iyi hissedeceksen onu seçmelisin.
Okuduğun bölümle ilgili iş bulmak tabii ki. Boşuna mı senelerce dirsek çürütüyorsun.
Su marketlere devlet atama yapmaya başlasa bari hiç değilse yıllık atama sayısını arttırmış olurlar 😅😅
Okuduğum işi yapmak için 5 ay İş arıyarak uğraştım ve 12 senedir okuduğum işi yapıyorum. İşimi seviyorum 😍
Nedir
Herkes okuduğu bölümü ister ama bulamadığı. İçin marketlerde ezilir valla.
eğer iş hazırsa çalışmanı öneririm üniversiteyi de dışarıdan bitirmeni tavsiye derim
İş bulduysan girip çalış
İş seçecek zaman değil...
Ödün verip geleceğe yatırım için ise kendi bölümün.
Zira diğerlerinde hep yerinde sayarsın.
Hangi bölüm olduğu o kadar önemli ki cevabı o belirler
Ben BİM ve A101 de çalışmaktan da dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Okuduğun bölğmle ilgili iş bul mağazalarda çalışmak zaman ve kariyer kaybı
lise bolumundeyimm ve muhassebe adamdir fwidkwodmakdw
aa pplerimiz aynı..
okuduğum bölüm tabiki
Okuduğun bölümle ilgili iş bulman daha mantıklı
Markette çalışmak daha zorr
Okuduğun bölümde iş bul..
Üniversite bölümünün işi farklı bea
hayaller Paris gerçekler BİM bilesin
Her yol BİM'e çıkar 🥺😢
Daha iyi yerde de iş bulabilirsin.
Okuduğun üni bölümü işi