Eğitim & Kariyer Blogger'lık yaparak para kazanmak mümkün mü? calikusuuuss Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar blogger lik Yaparak para kazananlar var mı aranızda bu nasıl bir iştir ne gibi yollar aranmalı evet google yazınca bir çok bilgi var ama aranızda bunu yapan var mı Güncellemeler+1 yıl Eee hadi Blogger'lık yaparak para kazanmak mümkün mü? Cevapla İş Soruları Para Soruları Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Çok zor. Emeğinin karşılığını alamıyorsun. Youtube daha çok kazandırıyor. 0 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl Evet mümkün ama çok emek vermek gerekiyor. Yazıya olan ilgi azaldı o yüzden ya kitap yaz ya da video işine gir. 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Basit paralar kazanırsın zamanında blog hesabim vardı benim fazla kazanç bekleme. 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet mümkün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok zor. Emeğinin karşılığını alamıyorsun. Youtube daha çok kazandırıyor.
Evet mümkün ama çok emek vermek gerekiyor. Yazıya olan ilgi azaldı o yüzden ya kitap yaz ya da video işine gir.
Basit paralar kazanırsın zamanında blog hesabim vardı benim fazla kazanç bekleme.
vloggerlık yapsana
Evet mümkün
mümkün