Odtü Makineye girdim bu sene. Fakat çok mutlu değilim. Bilmiyorum acaba 5 sene içinde (hazırlıkla beraber) yaşayacağımız strese uykusuzluğa değecek mi Odtü Makine? Sosyal hayat 0 olacak , doğru düzgün kız yok bölümde. Boğaziçi İşletme de zordur elbette ama daha okumaya değecek bir bölüm gibi geliyor. Sosyal bir okul olduğunu da düşünüyorum Boğaziçinin.
Kendimi bildim bileli de hep Boğaziçi İşletmeyi isterim. Sayısalda iyiyim diye Ailem izin vermedi hep baskı yaptılar. Durum bu. Ha bugünkü halim olsa baskı yapmalarına izin vermezdim kafamın dikine giderdim ama 10. sınıftaki çocukluk halim maalesef onları dinledi.
Şimdi sorum şu , bir daha sınava hazırlanıp Boğaziçi İşletmeyi hedeflemek mi? Yoksa nefret etmediğim ama çok da bayılmadığım Odtü Makineyi bitirmek mi?
5684. sıralama ile almış İstanbul Hukuk 1. Girebilecek misin? 2. Girsen bile Avukat olmanın zor olduğundan haberin var mı? Koç Hukuk mezunu işsiz görsen benim gibi mesela bu bölüm hakkında hala olumlu düşünebilecek misin? 3. Kaldı ki Adalet olmayan bir ülkede Hukuk bölümünü okuyup bu bölümle alakalı meslekleri kaldırabilecek misin?
Adalet yok ve bunun bi şekilde olması gerekiyo.. Dersleri kaldırmak zor çok zor olacak ama işin üstesinden gelinir evelAllah Ayrıca şu anki netlerimle bırak İstanbul'u Dicle hukuk bile gelmez (attım)
Şuanki netlerinle gelmeyebilir , nerden baksan takribi 9-10 ay vaktin vardır. Önemli olan o ışık var mıdır sende , temelin var mıdır önemli kısımlar burası.
Adalet konusunda belki kendin bir şeyler yapabilirsin , avukat olursun veya hakim olursun belki Ama sen de iyi bilirsin ki adalet kanunlarla doğru cezalarla olur Şuanki gibi Akp'nin dilinde olan bir adalet olmaz, sen ne yaparsan yap azınlık olacaksın. Ha ben adalet kıvılcımını yakarım insanları teşvik ederim mücadele ederim diyorsan tebrik ederim , hukuk okumaya hazırsın. Bunları anlatırım, her şeyin tozpembe olmadığını bil diye.
Hiç sorun değil teşekkür ederim. Azınlık olmaya hazırım. Göğüs germeye, haksızlığa uğrayacak olmaya hazırım. Ama işte netlerim ve temelim hazır değil. Tytden en az bi 20 net aynı şekilde aytden de en az 20 bet artırmam gerekiyo. Hele ki mat1/2.. Iyi değilim bu konuda
İlk mezun yılım zaten. Ve daha fazla yük olamam, maddi durumlar pek elverişli değil. Bu sene şu ilk üniversiteden birine gitmem gerekiyo. Edebiyat pêk zorlamıyo beni, geçen sene sözelden hazırlanıyordum. Fena değilm ama eksiklerim de yok değil. Benm en büyük sorunum mat ve geo. Diğerleri daha kolay gibi..
Valla şöyle diyeyim sana matematik konusunda ; Benim matematiğim hep iyiydi , matematik kadar kolay bir dersi yapamayanları da pek anlayamıyorum desem küstahlık etmiş olmam umarım. Ama şunu söyleyebilirim: - Matematiği çok zayıf olan bir arkadaşım kaf dediği bir kitabı çözüyordu. Netleri baya kötüyken 10-20 net aralığı arttırmıştı Ayt matematik netlerini Bir araştır istersen.
Yok beaa ne küstahlığı! Kafı biliyorum ama ben kafı duymadan önce antrenmanlarla başlamıştım ve onunla devam ediyorum. Sanki bi tık etkisi oldu gibi ama henüz deneme çözmedim, bilmiyorum
Hayatım boyunca akrabalarım da dahil olmak üzere hep kötülüğümü isteyenler oldu , hastalıklar oldu ölümler oldu çevremden pandemi döneminde dağıldık falan ama bunlara rağmen kendi tırnaklarımla bir yerlere geldim hep ; benim hakkımda kötü düşünenlerin bir taraflarına monte ettim hep kötü düşüncelerini...
Spor yaptım mesela , bir kaç yıl içinde oranın en iyilerindendim ; hocalar da dahil olmak üzere herkesi yeniyordum.
Gitar çaldım , çoğu şarkıyı çalabilir kolayca öğrenebilir hale geldim ; bir müzik hocası kadar olmasak da her şarkıyı çalabiliyorduk çok istisnai zor şarkılar dışında.
Oyun oynardım , herkesi etrafımda toplardım ben hükmederdim savaşlara ; bir savaş köyleri kurardım görsen ağzın açık kalırdı.
Hayatım farklı dönemlerinde oyun oynadım, ders çalıştım, yeri geldi haylazlık yaptık yeri geldi sosyalleştik falan; fakat en önemli duygu ve hissiyatlardan 2 tanesi benim için :
1. Benim olduğum yerde oranın en iyisi her zaman ben olmalıyım. 2. Yetenek çalışkanlıkla birleştiğinde bir şahesere dönüşür.
Ben hissediyorum derslerle alakalı yeteneğin var , farkındalığın da var. E daha ne beklersin, İstanbul Hukuk seni bekler. Senden tek isteğim bu mesajı oku ve son cevabını ver bana. Sonra uyuyana kadar çalış bu gece. İyi kötü yap bir şeyler. Zaten rakiplerine de böyle fark atabilirsin. Kaç kişi şu saatte soru çözüyor? Herkes çözmüyor orası kesin.
Zaten kimsenin çalışmadığı vakitte çalışırken fark atıyorsun rakiplerine...
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama böyle dolu dolu bi hayat yaşamış olman okuyanı dahi mutlu hissettiriyor :)) baya tebessümler attım... Mat ve geometri çok kötü olmasına rağmen ve anlık Bi karar ile tmye geçememe rağmen dershanenin ilk tm sınıfındayım.. Fark ettim ki bende potansiyel var ama nasıl işleyeceğimi bilmiyorum. Bunun içinde destek almam gerekiyo. Ve çok haklısın kaç kişi şu saatte soru çözüyor olabilir ki.. Bunu söylemeden de edemeyeceğim, hesabı kapatmak için girmiştim ama güzel bi motivasyon cümleleri ile karşılaştım. Çok sağol
Ben sadece gördüğümü veya hissettiğimi yazdım. Kötü bişey olsa onu da yazardım. Hayatta başarılar dilerim , hesabı da kapat çünkü dikkat dağıtır bu program
Az kaldı kapatmama. Çok ufak bi mesele hallolsun hemmen kapatıyorum. Hazırlık okuyo olman vaktini boşa harcayabileceğin anlamına gelmiyor. Buranın pek bi faydası yok kişiye, biliyorsundur. Kapat gitsin beaa;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boğaziçi işetme okununca ceo mu olunuyo
Her Odtü Makine mezunu Ceo mu oluyor :D
Makinayla ceonun ne alakası var. Ama işletme olabiliyo diye duyduydum
İstanbul hukuk
Hukuğa girmem ben , benlik bir bölüm değil
Lan niye dislemişler
Kafanız mı güzel. Her neyse ben hedefim o olduğu için yazdım. Dua et la, kazanam
5684. sıralama ile almış İstanbul Hukuk
1. Girebilecek misin?
2. Girsen bile Avukat olmanın zor olduğundan haberin var mı? Koç Hukuk mezunu işsiz görsen benim gibi mesela bu bölüm hakkında hala olumlu düşünebilecek misin?
3. Kaldı ki Adalet olmayan bir ülkede Hukuk bölümünü okuyup bu bölümle alakalı meslekleri kaldırabilecek misin?
Adalet yok ve bunun bi şekilde olması gerekiyo.. Dersleri kaldırmak zor çok zor olacak ama işin üstesinden gelinir evelAllah
Ayrıca şu anki netlerimle bırak İstanbul'u Dicle hukuk bile gelmez (attım)
Şuanki netlerinle gelmeyebilir , nerden baksan takribi 9-10 ay vaktin vardır.
Önemli olan o ışık var mıdır sende , temelin var mıdır önemli kısımlar burası.
Adalet konusunda belki kendin bir şeyler yapabilirsin , avukat olursun veya hakim olursun belki
Ama sen de iyi bilirsin ki adalet kanunlarla doğru cezalarla olur
Şuanki gibi Akp'nin dilinde olan bir adalet olmaz, sen ne yaparsan yap azınlık olacaksın.
Ha ben adalet kıvılcımını yakarım insanları teşvik ederim mücadele ederim diyorsan tebrik ederim , hukuk okumaya hazırsın.
Bunları anlatırım, her şeyin tozpembe olmadığını bil diye.
Hiç sorun değil teşekkür ederim. Azınlık olmaya hazırım. Göğüs germeye, haksızlığa uğrayacak olmaya hazırım. Ama işte netlerim ve temelim hazır değil. Tytden en az bi 20 net aynı şekilde aytden de en az 20 bet artırmam gerekiyo. Hele ki mat1/2.. Iyi değilim bu konuda
Mezuna kalırsın en kötü
Tmde bi Edebiyat çok sıkıntı
Onun dışında çerez Tm soruları , bana güvenebilirsin.
İlk mezun yılım zaten. Ve daha fazla yük olamam, maddi durumlar pek elverişli değil. Bu sene şu ilk üniversiteden birine gitmem gerekiyo. Edebiyat pêk zorlamıyo beni, geçen sene sözelden hazırlanıyordum. Fena değilm ama eksiklerim de yok değil. Benm en büyük sorunum mat ve geo. Diğerleri daha kolay gibi..
Valla şöyle diyeyim sana matematik konusunda ;
Benim matematiğim hep iyiydi , matematik kadar kolay bir dersi yapamayanları da pek anlayamıyorum desem küstahlık etmiş olmam umarım.
Ama şunu söyleyebilirim:
- Matematiği çok zayıf olan bir arkadaşım kaf dediği bir kitabı çözüyordu. Netleri baya kötüyken 10-20 net aralığı arttırmıştı Ayt matematik netlerini
Bir araştır istersen.
Yok beaa ne küstahlığı! Kafı biliyorum ama ben kafı duymadan önce antrenmanlarla başlamıştım ve onunla devam ediyorum. Sanki bi tık etkisi oldu gibi ama henüz deneme çözmedim, bilmiyorum
Antremanlarla Matematik :D :D :D
Bitir o kitabı bir an önce.
Komik mii gülme. Moralimi bozdun. Niye böyle bi tepki verdin ki:/
twitter.com/.../1254332820958466048
bu geldi aklıma niyeyse sen Antremanlarla Matematik çözüyorum diyince :D
Ben sandığımdan da kötüyüm sanırım AĞLICAAĞAĞAĞĞAĞAAĞAĞM
Hayatım boyunca akrabalarım da dahil olmak üzere hep kötülüğümü isteyenler oldu , hastalıklar oldu ölümler oldu çevremden pandemi döneminde dağıldık falan ama bunlara rağmen kendi tırnaklarımla bir yerlere geldim hep ; benim hakkımda kötü düşünenlerin bir taraflarına monte ettim hep kötü düşüncelerini...
Spor yaptım mesela , bir kaç yıl içinde oranın en iyilerindendim ; hocalar da dahil olmak üzere herkesi yeniyordum.
Gitar çaldım , çoğu şarkıyı çalabilir kolayca öğrenebilir hale geldim ; bir müzik hocası kadar olmasak da her şarkıyı çalabiliyorduk çok istisnai zor şarkılar dışında.
Oyun oynardım , herkesi etrafımda toplardım ben hükmederdim savaşlara ; bir savaş köyleri kurardım görsen ağzın açık kalırdı.
Hayatım farklı dönemlerinde oyun oynadım, ders çalıştım, yeri geldi haylazlık yaptık yeri geldi sosyalleştik falan; fakat en önemli duygu ve hissiyatlardan 2 tanesi benim için :
1. Benim olduğum yerde oranın en iyisi her zaman ben olmalıyım.
2. Yetenek çalışkanlıkla birleştiğinde bir şahesere dönüşür.
Ben hissediyorum derslerle alakalı yeteneğin var , farkındalığın da var.
E daha ne beklersin, İstanbul Hukuk seni bekler.
Senden tek isteğim bu mesajı oku ve son cevabını ver bana.
Sonra uyuyana kadar çalış bu gece.
İyi kötü yap bir şeyler. Zaten rakiplerine de böyle fark atabilirsin.
Kaç kişi şu saatte soru çözüyor? Herkes çözmüyor orası kesin.
Zaten kimsenin çalışmadığı vakitte çalışırken fark atıyorsun rakiplerine...
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama böyle dolu dolu bi hayat yaşamış olman okuyanı dahi mutlu hissettiriyor :)) baya tebessümler attım... Mat ve geometri çok kötü olmasına rağmen ve anlık Bi karar ile tmye geçememe rağmen dershanenin ilk tm sınıfındayım.. Fark ettim ki bende potansiyel var ama nasıl işleyeceğimi bilmiyorum. Bunun içinde destek almam gerekiyo.
Ve çok haklısın kaç kişi şu saatte soru çözüyor olabilir ki.. Bunu söylemeden de edemeyeceğim, hesabı kapatmak için girmiştim ama güzel bi motivasyon cümleleri ile karşılaştım. Çok sağol
Ben sadece gördüğümü veya hissettiğimi yazdım. Kötü bişey olsa onu da yazardım. Hayatta başarılar dilerim , hesabı da kapat çünkü dikkat dağıtır bu program
Benim kullandığıma bakma ben Hazırlık Okulunda olduğum için kullanıyom şu an :D
Az kaldı kapatmama. Çok ufak bi mesele hallolsun hemmen kapatıyorum. Hazırlık okuyo olman vaktini boşa harcayabileceğin anlamına gelmiyor. Buranın pek bi faydası yok kişiye, biliyorsundur. Kapat gitsin beaa;)
Doğrudur, haklısın
Hesabı siliyorum.. Yolun açık olsun. Her şey gönlünce olur İnşaAllah
Eyvaallah , senin de her şey gönlünce olsun inşaallah
Geçmiş olsun