https://www.medyaradar.com/haluk-leventten-yurt-bulamayan-ogrencilere-destek-haberi-2059239

arkadaş herşeye bu adam el atıyorsa.. bize neden ihh vs gibi yerlerden bağış mesajları geliyor.. bağış yapacağınız yer belli artık.. sizde elinizi taşın altına koyun
O yapar bu işleri Atatürkçü bir sanatçı olarak.. Şimdi imamlar üstüne gelecek parasına bile el koymaya kalkarlarsa şaşırmam..
Bu adamı Allah başımızdan eksik etmesin her yere yetişiyor maşallah🤗
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
15Cevap
Bu ülkenin genel sorunu, etkili olabilende yetki yok , yetki olanda da bir etki yok
Herkesin rolü şaştı. Yapması gerekenler yapmıyor işlerini. Bu adamdan da Allah binlerce kez razı olsun
Bir sanatcının toplumsal sorunlara olan duyarlılığını göstermesi bakımından değerli bulduğum bir açıklama.
Adam gibi adam. Helal olsun. Böyle iyi insanlara ve sanatçı kişiliklere ihtiyacı var bu ülkenin.
Haluk Levent diye yazılır, Adamın Dibi diye okunur.
Ne garip sey dimi yardima ihtiyac duyuldugunda biri hemen kosuyor devletse iban atiyor.
parti kursun oy verelim çıkarsın gölgesinde rakı içelim beton yetmez daha ne diyelim ne düşünelim
Sanatçılığı kadar kişiliğiyle de takdir ettiğim biridir Haluk Levent, Allah gönlüne göre versin
Bu adamın aile ve sosyal bakanı olması lazım. Harcanıyor
Bu adam da olmasa..🥺 birileri bu adam kadar ülkeyi düşünmüyor ya.
iyi ki var. Allah basimizdan eksik etmesin herseye eli kolu yetiyo
Bu adam ülkenin iyilik ihtiyacını karşılıyor
Aday olsun ülkeye çok katkısı var
Aday olsun oy atalım der geçerim
Yeni cumhurbaşkanı adayımız 🙂
Bu adam mı devlet başkanı ben anlamadım.
gerçek hükümet gibi adam. Allah C. C razı olsun
bize de destek çıkarmı? :)
Bakan olsa yeri dayımız
Helal olsun be
Adam benim Cumhurbaşkanı adayım. Kral adam👏👏👏
Güzel kalpli insan
Helal olsun diyorum
İnsan gibi insan
Adamın dibi
Bu adama da güvenmiyorum ben herkes şov peşinde
Tumyad adlı STK kadar değil eli boş dönen yok
Güzel adam.