Okulda hocamı öldürebilirim ne yapmalıyım?

ben devamsızlık hakkımı kullanıyordum bugünde gitmedim toplamda 4 gün devamsızlıgım var liseye gidiyorum yaş 18 benim devamsızlık bilgilerini benim hocam whatsaptan annem ile babama atmış onane arkadaş anneme babama atıyorsa herkese atıyordur birde normalde sarışın yakışıklı biriyim ama e okul fotomda çok çirkin çıkmışım normalde fotolarda sarışın havalı çıkarım ama e okul fotomda çirkin çıkmışım birde benime okuldaki çirkin fotomu anneme babama atması beni delirtti sonra annem ile babama mesaj yazışmalarını gösterin dedim ikiside whatsaptan yazışmaları sildik dedi hoca ile yazışmalar yok ama ss almışlar o devamsızlık bilgisini ben tcmi saklamıştım zaten sizce benim e okuluma annem ile babammı girdi hoca atmazmı hoca atsa bile yazışmaları gösterirlerdi yazışmalarda hiç yok silmişler yoksa hocamı attı sizce e okul devamsızlık bilgisini ss almışlar zaten hocaların atma hakkı var mı yoksa hocaların atma hakkı yok annemle babam gizlice baktımı atsa hoca yazışmaları sildik demezlerdi çünkü birde hoca bana attı diye yemineddiler zaten bence yalan söylüyorlar hoca atmadı annemle babamın numarası hocada kayıtlıda bence hoca atmadı bence annem ile babam benden gizlice e okuluma baktı devamsızlık bilgisinide öyle ss aldılar bence bana öyle geliyor sizce hocamı atmıştır yoksa hoca atsa hocaq ile olan yazışmaları silmezlermiydi gizliden e okulumamı bakmışlar kısaca sizin düşünceleriniz neler
Okulda hocamı öldürebilirim ne yapmalıyım?