İmam hatipleri ifşa ediyorum gelin okuyun hepiniz?

Arkadaşlar şöyle ki ben imam hatip lisesinde okudum daha bu sene mezun oldum ve üni kazandım... ve artık şu imam Hatip denilen feto yapılanmasina benzeyen tarikat okullarında neler olduğunu paylaşmanın vakti geldi... herkese zorla namaz kildiriyolar kilmayani müdür dövüyordu... okulda sürekli siyaset yapılıyordu Kur'an hocası ve müdür akp li olmayan herkesi vatan haini ilan edecek kadar cahil kişilerdi... bizim sınıfta ateist bı çocuk vardı ailesi zorla göndermişti hocalar bunu öğrenmişti ve buna takıp çocuk sınavlardan yüksek almasına rağmen sözlülerine sırf ateist diye düşük veriyolardi hakkı yeniyodu kul hakkı bu resmen... orada bı çok arkadaşımin beyni yıkandı ne iyi ki beni kimseye biseye zorlayamaz... ha bu arada bı de arapça hocası vardı kadın ben kendimi erkeklerle hiçbir zaman eşit tutamam diyodu... kısa kollu bile giydirmiyolardi bize
Valla bu söylediklerimin hepsi gerçek ister inanın ister inanmayın diğer imam hatipler nasıl bilmiyorum ama bizimki böyleydi ki diğerleri de öyle büyük ihtimalle.. ve bu arada Atatürke saygısizlik da vardı baş komutan rte diyolardi
İmam hatipleri ifşa ediyorum gelin okuyun hepiniz?