Canın cehenneme, korona! Ulan... Tanışalım, arkadaşlık kuralım, sevgilimiz olsun, efkarlanınca abilerle kardeşlerle bi' 30'luk devirelim, sıkışınca ders notları ve/veya çıkabilecek soruları paylaşalım, sınavları dize getirince birikmiş paralarla bir kere de olsa janti bir yere gidip içip kudurup dans edip kutlayalım... (tamam galiba anlaşıldı ne demek istediğim. Yoksa sıralayıp duracam yemin ederim...)... Ve, adam gibi üniversite hayatı yaşayalım dedik ama...
G... tümüze kaçtı sayende! Teşekkür ederiz sana anasına atladığımın koronası seni... Hele bir bit var ya... Kurban kesecem anasını satayım! 🤬
Hayallerimdeki gibi olması için boş beleş bir bölüm okuyup 1 gün derse gidip 1 hafta gitmemem gerekiyordu. Eşşeek gibi emek vererek okunan üniversite hayatı hiç de umduğun gibi olmuyor çünkü
Bir Boğaziçili olarak evet keşke o yıllarıma geri dönsem. İnanılmaz güzel dostlar kazandım, gezdim, eğlendim, entelektüel birikim sağladım. Boğaziçi bir ayrıcalıktır .
Cokkkkkkkkkkk güzelsin maşaalah , neden dislike geldigi anlasıldı 😁 kim istemez bogaziçinde oku güzel fizigin olsun , erkekler pesinde pervane ohhhhh ohhh hayat sana güzel araban da vardır gözlügü takıp basıyondur gaza , birde kütahya dumlupınar üni okumus elinde kumanda gri eşotmanı cekmiş dizi bakan kızları düşün , adalet var mı bu ülkede herkes yok diyor bak dogruymuş, bogaziçi- dumlupinar 😁😁😁
1. Sinif 1. Dönem lise gibi hissettirmisti. Sadece kendini aşmak isteyen aileden uzakta kopmak isteyen tiplerin varlığı farklı. 2. Sinif benim icin daha guzeldi. 3te derslere yogunlasmistim aklim anca basima gelmisti. 4 son sene bazilariyla kopukluk olmuştu falan. Benim üni hayatim oyle geçti ozetle. En iyisi 2. sınıftı
ben öğrencilik hayatımda hem legal hemde illegal herseyi yasadım buna rağmen dereceyle bitirdim en ck özlediğim seyse üç kişilik öğrenci evinde 12 kişi yasamamızdı nasıl oluyosa 2. sınıftan sonra üç kişi ev tuttuk ama her aksam yemekte 10 kişi oluyoduk yemekten sonra bulasığı yıkamak için kimseyi bulamayışımızda işin cabası:)
Gençler üniversitesiye sevişmeye gidiyor, yıllarca aile baskısı görmüş kişiler tüm delikleri doldurtuyor, rahatlamaya gidiyor, bu gençlikten bir halt olmaz, ben ist. unide öğretmenlik okurken bı edep vardı insanlarda sene 2010 ama şimdi her yer döl kokuyor
Olum üniversite ile uğraşmayın. Elinize hiç bir şey geçmeyecek. Vaktinizi ve paranızı israf ettiğinizle kalacaksınız. Üniversite'ye ayıracağınız bütçeyi iş kurmak için sermaye olarak kullanın.
Sadece sunu diyim unideki ortamim ayni evde 2 erkek kaliyorduk haftada 3 gun 2kizla seks yapiyorduk yani gulmeyin keske yine gitsem keske orada olsam :(((
Türkiyede üniversite okumak liseden kötü liseler efsanedir :) ünideki bi bka yaramaz öğretim görevlilerinin havalarından öğrenciyi aşağılamalarından geçilmiyor. Hep ego kasıyorlar size küfür bile ediyorlar. Gidip dövseniz öğretmene şiddet derler okuldan atarlar:) hepsi dingil kısacası :) açıktan okuyun daha iyi
Daha açılmadı üniversitemiz. 2 sınıfa gidiyorum henüz kapısından içeriye girmedim. Sadece 1 kere üniversite prova sınavına girmiştim orada o kadar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben zamanında hazırlık okudum çok faydası dokunmuştu şimdiki gençler çatır çutur hazırlığı geçiyor maşallah. Geçemeyenler de hiç üzülmesin online olsa bile ingilizceniz 1 senede B2 seviyesine çıkabilir.
Hayır.. bazı konulardan ötürü sınava çalışamadım doğru düzgün neticede kötü bi üniversiteye gittim. İsterdim ki daha zeki daha nitelikli insanlar ile bir dönemim geçsin ama işte..
Hayır bulamadım, çoğu okul için orada olmadığını gayet net bir şekilde gösteriyor. Ve gerçekten hayal ettiğimden kötüydü, yeni arkadaşlar falan diye düşünürdüm ama tam tersi oradan ne kadar arkadaş olmasa o kadar iyi.
Üniversite hayatına dair bir umutla gitmedim üniversiteye sosyal yaşam, eğlence vs. anlamında. Tek hedefim mesleğimi elime almak, fikirleri, kişiliği oturmuş biri olarak mezun olmaktı ve öylede oldu çok şükür
Acık iyidir , yoksa kim kimi düzüo belli degil , grup falan hersey var ot kafalar leyla party aşklar ihanetler boynuzlar 😁😁 iyi ki dışardan okudun yoksa senide kitap okurlardı
@Atlas_du Aslında kisi bu saydıklarına seylere meyilliyse haklısın da insan kendini bildikten sonra sıkıntı olmazdı herhalde, tabi dediğim gibi kısmet böyleymiş ne diyelim😊
Ee hepimiz okuduk gördük yeri geldi yaptik. Üniversite özgürlük demek oglun okuyo kizim üniversite okuyo derler övünürler aileler , kizi ne okuyor acaba 😁😁 partiler evde okey oynamaca ayagi bulusmalar , sen istemesen bile cevre seni sürükler , hadi kizim ya sende cok utangacsin hadi kizim ya sende cok monotonsun falan verirler gazi , bir iki tatli söz bir iki hediye kiz ucururlar yani