AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazılım ögren.
Acil yazılım öğren bekleme böyle üzülüp durma
duydun mu?
yazılıma kas
ve dil ögren
kime sorduysam iş bulamazsın belgeli yazılımcıları işe alıyolar.
öyle bişey yok. yazılım ögren net. zamanla da androidde yazılım yaparsın bir yandan atarsın google a veyaapple store bunları arastır ögren. ugrasıcan sadece ogrenmeyle kalmaz. süper ogreneni zaten kaparlar. ve kendin bir şeyler yapcan ki aa bu adam bunu yapmıs diye alcaklar. evet ugras zaman vs istiyor da super olursun. bir yandan 3-5 para gelir android yazarsın
yazılım hakkında hiç bir şey bilmiom ama ing b1 seviye bazı kelimeleri aksan yapabiliyorum seviyorumda ing. ama laptop var bende. nasıl yazıcam kod falan bir de matematik iyi olmalıymıs yazılımda kotu maalesef matematıgım
Çok zor mu yazılım ben de öğrenmek istiyorum ve insanlar matematiğim işlem yeteneğim çok iyi olduğu için yaparsın diyorlar ona benziyor diyolar
@diloyer al bak ikiniz de ogrenin birbirinize danısın işte. bir suru youtube sitesi var nasıl baslanır vs diye oradan yola devam. en azından zamanı iyi kullanırsınız. ugrasın bence
Matematikle ilgisi var mı matematiği yapabiliyor olmamın faydası olur mu sizce?
@diloyer matematikle ilgisi analitik dusunme kısmı olabilir. yazılımda bazen o tip gerekebilir. ama dedim ya matematik kullanmıyorsun pek. su youtube a veya ucretsiz yabancı yerli siteler veya kurslara bi baksanıza. baslangıc olayına girin. phyton C vs işte hangisi yatarsa kfanıza. ama bu iş öyle 1 gunde olmaz cayarsınız.
çok fazla kaynak var ve kafam karıstı. biri dio java ogren python ogren. udemy var mı parrayı kıy al dıyolar. o yuzden bizi yönlendirirsen sevinirim.
yok para kıyma. önce bazı videolara izle nasıl baslanır neler yapılır gibi. sonra onları listele falan. ardından da kafana uyandan basla. cünkü basta para verirsen pişman olursun anlamadıgında falan.
hatta yazılım dısında youtube dan para kazanan kazanıyor. bir sürü yol var yol cekiyorlar yarısma yapıyorlar agac hava cekiyorlar abone cogalıyor vs. sosyal medya uzmanlıgı var mesela ucretsiz kursları var sonrasında sosyal medya olayına girersin falan. çağ dijital. kendinizi geliştirin. bak yabancı dilin de iyi. daha ne istiyorsun. ama kafan yatmazsa yazılımla ugrasma sadeece fikir olarak soyluyorum. meslek cok. ama sana uyan hangisi.
maalesef aılem ister istemez özgüvenimi düşürdü. sürekli beni fabrikalara çalışmaya zorladılar. psikolojik olarak çöküşteyim. bu yüzden buraya yaazdım. hedefsizlik çok kötü bir şey
dogrudur hedefsiz bir sürü kişi var emin ol. sartlardan vs cok fazla kişi var yalnız olmadıgını unutma. siz ikiniz birbirinize destek olsanıza bi bakın bakalım bir şeyler cıkar
Çok uzattım ama şunu merak ediyorum siz bu işi mi yapıyorsunuz ne zamandır uğraşıyorsunuz ve ayda ne kadar kazanıyosunuz
@diloyer ben yapmadıgım icin pişmanım. ama ben yazılımdan sıkılıyorum. bir ara ugrasır gibiydim hatta androidde basit şeyler yaptım ama kodsuz. bu arada kodsuz programlar var. mobirollere bak mesela. oradan yapıp google store a atıyorsun falan da. o biraz daha basit. ilkokuldakiler yapıyor mesela. tabi bir yere kadar. süper yapamayabilirler. ama dedigim gibi ugras gerekiyor. siz ikiniz bi arastırsanız ben aradan cekilsem? para kazanman icin süper olman ve cok dil bilmen gerekebilir veya 2-3 dil bilip sanslıysan süper yazıyorsan falan şansına cıkar. freelancer gibi siteler var oralardan istenen programlar falan cıkar iş filan. hatta r10 diye bir site var oradan da bakın. ben cıkayım aradan artık iki yazılımcı adayı bol sans
@diloyer sana istek gönderdim buradan mesaj atamadım. istersen beraber araştırabiliriz
Sen tek başına araştırsan iyi olur hayatta başarılar
Size de teşekkürler
Gireceksin yetiştirme yerlerine bi Cnc torna kalıp işine max 2 3 yıl içerisinde 5 6k maaş miss gibi
Tabi şu an ki duruma göre 5 6k yüksek 2 3 yıla göre fazlası olur
Sen bu yaşına kadar bir yön verememişsin biz nasıl verelim knk
Sürücü kursu hocası ol
Para sıkıntısı yoksa bir yıl daha bekleyebilirsin
neden beklicem anlamadım?
Eğer para sıkıntısı yoksa 25 ya da 26 yaş bekle. ya da mahallede dolaş küçük bir ihtimal eleman arayan birisi bulursun
Senden daha bile büyüklerin mesleği yok