Yaptığınız iş, bitirdiğiniz bölümle ilgili değil. Ve de kendinizi geliştirmek istiyorsunuz. Siz olsanız; - bölümle alakalı lisans okuyup 2 üniversite mezunu mu olmuş olursunuz, - yoksa işinizle alakalı yüksek lisans mı yaparsınız?
teşekkürler, sana fikir danışmak isterim. Yani düşün ki, sen mimarsın. Fakat 5 yıldır mağazada müdürlük yapıyorsun.
İşletme yüksek lisans mı yapsan yoksa işletme 4 yıllık lisans bitirip hem mimar hem işletme diplomalı bir mağaza sorumlusu olmak mı daha iyidir?
Hani yüksek lisans iyi gibi gelse de iki okul bitirmiş birisi de kulağa etikileyici geliyor sanki bana. VEya ben mi kendimi kandırıyorum. Bilmiyorum...
MBA is cool. Master yapmak hele ki iş idaresi alanında ya da mahali idareler ve yerinden yönetim gibi alanlardan yüksek lisans yapmak çok daha mantıklı. Herhangi bir bölüm bitirip Boğaziçiden işletme masteri olup şu an ceo olan kişi çok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüksek lisans çok daha mantıklı.
teşekkürler, sana fikir danışmak isterim. Yani düşün ki, sen mimarsın.
Fakat 5 yıldır mağazada müdürlük yapıyorsun.
İşletme yüksek lisans mı yapsan yoksa işletme 4 yıllık lisans bitirip hem mimar hem işletme diplomalı bir mağaza sorumlusu olmak mı daha iyidir?
Hani yüksek lisans iyi gibi gelse de iki okul bitirmiş birisi de kulağa etikileyici geliyor sanki bana. VEya ben mi kendimi kandırıyorum. Bilmiyorum...
MBA is cool. Master yapmak hele ki iş idaresi alanında ya da mahali idareler ve yerinden yönetim gibi alanlardan yüksek lisans yapmak çok daha mantıklı. Herhangi bir bölüm bitirip Boğaziçiden işletme masteri olup şu an ceo olan kişi çok
Adamsın adam gibi adam adam
Danke canım sende öylesin.😉
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!