Eğitim & Kariyer Sınavsız Açıköğretimden Anadolu, Atatürk ve İstanbul Üniversitesi'nde 2. üniversite okuyabileceğini biliyor musun? Talip Tepe Takip Et Kariyer Koçluğu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor 2. Üniversite için çektiğim bu videoyu izlemeni ve son tarihlerini kaçırmamanı tavsiye ederim EVET HAYIR NASIL OLUYOR Kİ? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sınavsız Açıköğretimden Anadolu, Atatürk ve İstanbul Üniversitesi'nde 2. üniversite okuyabileceğini biliyor musun? Cevapla Tarih Soruları Üniversite Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MaviRenkliBirCanavar Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 37% +1 yıl Can sıkıntısından başvurdum bende diplomalar 3 tü 4 olsun :p 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ikinci üniversite yapmak istiyorum ama Anadolu üniversitesi mantıklı kaydı kolay 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Biliyorum ama bi kez niyetlendim baya zor geldi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hangi bölümler var acaba 0 1 Yorumla loveislife +1 yıl auzef sitesine girip bakabilirsiniz Yorumla
Mühendisİ11 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hangi bölümler var 0 1 Yorumla loveislife +1 yıl aauzef sitesine girip bakabilirsiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Can sıkıntısından başvurdum bende diplomalar 3 tü 4 olsun :p
Ikinci üniversite yapmak istiyorum ama Anadolu üniversitesi mantıklı kaydı kolay
Bilmiyordum bunu şahsen
Biliyorum ama bi kez niyetlendim baya zor geldi.
evet okuyorum
hangi bölümler var acaba
auzef sitesine girip bakabilirsiniz
süre uzadı diye biliyorum sanki
İkinci üniversite güzel bir şans kullanın
Hangi bölümler var
aauzef sitesine girip bakabilirsiniz
Bu yil basliyorum