Çok Doldum... ?

Arkadaşlar ben okul öncesi öğretmeniyim , özel bir kurumda çalışıyorum ve aşırı yıpranmış hissediyorum kendimi 1 ayda bütün düzenim mahvoldu günde 10,5 saat çalışıyorum nöbette 12 ,5 , 25 öğrencim var 4 yaş öğretmeniyim. en fazla 12 çocuk olması gereken sınıfta 25 çocuk var ve ikisi özel eğitim öğrencisi kendimi aşırı yıprattım yardımcı öğretmenim var fakat hiç bir şey yapmıyor çocuklar birbirine vuruyor kiz izliyor sadece müdahale edermisin diyorum ben yapamam edemem diyor müdürle konuşuyorum onu adam edecek sensin diyor hem günde 3 etkinlik istiyor ve paylaştığımız resimler aşırı muntazam olmalı gün içinde yaptığımız etkinlikleri paylaşıyoruz sürekli bi etkinliğimde arkada öğrenci olduğu için müdür benu rencide etti gruba yazdı böyle etkinlikmi olur falan diye yanına gittim ağladım yardımcı öğretmenim yardım etmiyor çocukları tam etkinliğe başlatacağım birbirine vuruyorlar tükürüyorlar üstüne ben azar yiyorum mesleğimi yapayım diye girdim ama aşırı doldum, ben yanımdakini adam edene kadar o 24 çocuk ne olacak? hepsinin sorumluluğu bende diğer sınıfların 10 11 öğrencisi var haksızlık yapıyorlar artık çok yoruldum ve sigorta da yapmıyorlar sizce cıkmalımıyım? velilerimi öğrencilerimi çok seviyorum ama sürekli laf sokuyor ve bunu herkesin görmesini sağlıyor kasıtlı olarak herkesle paylaşıyor sınıftan çıkma kameranin önünde ol diyor sürekli yemek yemiyimmi tuvalete gitmiyimmi ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada evliyim ve para durumu için girmedim ihtiyacım yok. mecbur degilim hiç bir şeye evime eşime vakit bile ayıramıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğrafcı olun diyorlar resmen çocukların saçlarını tarayın yok ağzını burnunu silin , resim çekiyoruz yok bu olmamış yenisini yap eşek miyiz biz ya
Çok Doldum... ?