Eğitim & Kariyer Okullar açıldı, işler nasıl gidiyor? SaglamkocFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Eğitim yaşamı içinde bulunan kıymetli KS üyeleri eğitim yaşamınız nasıl gidiyor?Malumunuz pandemi de evlerdeydik. Fakat artık okullar açıldı. Şimdi durumlar nasıl?eğitim Okullar açıldı, işler nasıl gidiyor? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
linkerboy1991 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Yuksek lisansa devam etme kararı aldım sırf üniversitede iş bulurum edasıyla işe koyuldum. 1 6 Yorumla Saglamkoc 1 yıl Hangi bölüm ve ana bilim dalı? Yorumla linkerboy1991 1 yıl İş sağlığı ve güvenliği ana bilim dalı Fen bilimlerine bağlı Yorumla Saglamkoc 1 yıl Aslında EA veya sözel bir bölüm gibi duruyor ama Fen Bilimleri Ens. bağlı olması biraz şaşırtıcı. Yorumla linkerboy1991 1 yıl Rusyada mühendislik olarak okutuluyor iş güvenliği Yorumla Saglamkoc 1 yıl Anlıyorum, yurt dışı odaklı bakılırsa aslında sayısal bir alan. Yorumla linkerboy1991 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Şu an okuldayım uyumuşum derste yaa hoca gelmiş gitmiş haberim yok dksknd 1 3 Yorumla Saglamkoc 1 yıl Lise mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen lise Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ders boş dksdkms Yorumla
ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl Ben okuldan mezun olalı liseden özellikle 10 sene oluyor üniversiteden mezun olalı üç sene oluyor 1 4 Yorumla Saglamkoc 1 yıl Ne güzel.Peki halen eğitim yaşamı içinde bulunan kıymetli üyelerimize bir tavsiyeniz var mıdır?Özellikle de pandemi dönemi ile ilgili olarak. Yorumla ƘıȤıԼЄԼMƛ 1 yıl Özellikle sayısal derslere ağırlık vermeleri okul ve ders konusunda interneti verimli kullanmaları önemlidir Yorumla Saglamkoc 1 yıl Mühim tavsiye ve önerileriniz için teşekkürler. Yorumla ƘıȤıԼЄԼMƛ 1 yıl Rica ediyorum Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Genel olarak kötü 1 1 Yorumla Saglamkoc 1 yıl Neden öyle oldu? Yorumla
En İyi Cevaplar