Eğitim & Kariyer Üniversitede yatay geçişten önce geçiş olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Üniversite yerimi istemiyorum yatay geçişten önce yıl sonundan önce başka bi çaresi var mı torpil deyin bi bahane söyleyin ne gerekli Güncellemeler+1 yıl Peki arkadaşlar açık öğretime aldırsam birinci dönemin sonunda yine yatay geçiş yapabilir miyim Üniversitede yatay geçişten önce geçiş olur mu? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 587 cevap paylaştı. Bazi konularda fikir alıp vermek için bana ulaşabilir misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buradan yazın Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Para kazanma meselesi ile ilgili Yorumla
macerasıvarr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Yatay geçiş yapabilirsen yaparsın torpil bu durumlarda dönmüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Torpil ve bahane gibi şeyler üniversitede söz konusu değil. Okulunu dondurup tekrar sınava hazırlanıp istediğin yeri deneyebilirsin 0 0 Yorumla
Fener_ff Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 67% +1 yıl Bölümü mü istemiyorsun yoksa üniyi mi komple 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de ama şu an üni Yorumla Fener_ff +1 yıl Sanırım önce geçiş yok. Başka bölüme olabilirdi de başka üni için yatay geçiş var Yorumla Fener_ff +1 yıl Ona da az kişi alıyorlar biliyosun Yorumla
seldole Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl bende aynı şeyi merak ediyorum bi bilen var mı? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yatay geçişten önce bi çözüm olsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazi konularda fikir alıp vermek için bana ulaşabilir misin
Buradan yazın
Para kazanma meselesi ile ilgili
Yatay geçiş yapabilirsen yaparsın torpil bu durumlarda dönmüyor
Torpil ve bahane gibi şeyler üniversitede söz konusu değil. Okulunu dondurup tekrar sınava hazırlanıp istediğin yeri deneyebilirsin
Bölümü mü istemiyorsun yoksa üniyi mi komple
İkisi de ama şu an üni
Sanırım önce geçiş yok. Başka bölüme olabilirdi de başka üni için yatay geçiş var
Ona da az kişi alıyorlar biliyosun
Aynı ünide bölüm değişikliği olur
bende aynı şeyi merak ediyorum bi bilen var mı?
Yatay geçişten önce bi çözüm olsa
Yani tam emin değil ama olmuyor diye biliyorum
Hiç anlamam.