Beklenen an geldi! :) Peki siz başvuru yapacak mısınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır. Yaşım gereği ihtiyacım yok. Fakülte mezunuyum ben. Zamanında KYK yurtlarında barınarak okudum. Çok istifade ettim. Çok ekonomik ve güvenli. Gençlere tavsiye ederim. 😎
Cevap
96Cevap
Üniversiteli değilim üniversite hastanesinde çalışıyorum bende başvuru yapabilir miyim 🙄
😂😂😂
Kyk sadece öğrencilere özel 😉
Hayır ben tersine yerimi boşa çıkarıcam bir kişi fazladan yerleşebilecek böylece😂
Güzel düşünce sende ev tutarsın 😂
@swordfishboy aynen öyle yapıcm
Gerçi iyi ev arkadaşları bulman lazım ilk senen mi bide hangi şehirde okuyorsun her şehirde ev tutulmaz sıkıntı şehirler var yaa
@swordfishboy son senem ev arkadaşım hazır ev de dolu var
İstanbul'da öğrenciler ev arıyor bu aralar sen şanslısın o zaman hangi şehirdesin bilmiyorum ama 😂
@swordfishboy Nevşehir 😎
Nevşehir’de ev sahipleri belkide daha çok öğrenciye vermek istiyordun 😂 nasıl olsa aile verse o kadar kira alamayacak 😉
@swordfishboy aslında okul çevresinde tamamen öğrenciye vermek için yapılmış yeni binalar var😅
Yeni binalar birde biz İstanbul'da eski daireleri veriyorlardı sadece yaa kiralar nasıl Peki orda
@swordfishboy 1000 1800 arası
Ucuzmuş o zaman gerçekten gerçi kadınlar için kötü yaa alışveriş yapmayı tercih ediyorsunuz kira vermesek onuda alışveriş de kullansam diyorsun dimi içinden 😂
Sen ne kadara tuttun evi
@swordfishboy yoo demiyorum. Kirayı da veririm alışveriş de yaparım. Yurtta neidüğü belirsiz kişilerle kalmaktansa üç kuruş fazla verip krallar gibi evde yaşarım
Aynen zaten en güzeli özgürsün ne zaman istersen girip çıkarsın arkadaşın gelir her şey kendi istediğine göre yaparsın sonuçta normalde hangi şehirde yaşıyorsun ki
@swordfishboy ayh yeter sıkıldım
😂
Karşılıksız olduğu zaman bursu kabul edin. Aksi takdirde okul bitip iş ararken karşınıza çıkıyor ödemediğinizde banka hesaplarınıza bloke geliyor
Yapmayacağım çünkü yaşadığım yerde üniversite okuyorum evden gidip geliyorum. Ama başka şehirde okusaydım yapardım.
Bakıyorumda fenomen olanlardan da okullu olanlar varmıs.. Bende neden bu kadar zamanları bol diye home offıce calısanlara özeniyordum.
başvuracağım ama sacma salak seçenekleri var ben hariç herkese uygun secenekler koymuslar
ben göremedim daha başvurumda sistem hatası diyor gelir ile ilgili bilgiler de mevcutmus sanırım
Yurt ayrı bir tecrübe. Güzel anılar. Yaşanması gereken bir dönem.
Hayatı yasamak istiyorsaniz 1+0 da olsa tek başına eve cikin
Sanırım ek başvuruya başvurcam yatay geçiş yaptım pasif öğrenci görünüyorum 🥲
Yarım dönem kal okulda iyi arkadaşlar bul eve çık en iyisi yoksa üniversite hayatında hele kadın olarak kyk Yurdu çok kısıtlıyor insanı
Hayır çünkü üniversiteyi çoktan bitirdim ama üniversiteye gitseydim de KYK'ye yine başvurmazdım
Ev kiraları çok pahalı mecburen yurtta kalacak gençler yazık
Üni biteli çok oldu. Şu an sadece tek bildiğim KYK dışındaki tüm yurtlar ateş pahası.
O yılları çok güzel şekilde atlattık darısı yeni öğrenci kardeşlerimizin başına
Üniversiteyi seneye bıraktığım dan dolayı ilgilenmiyorum.
Okuldan hayattan her şey den vaz geçtim dostum mkımde deıl
Mezun olalı çok oldu.
Yeni öğrencilere başarılar.
Yaşadığım şehirde okuyacağım için yurt başvurusu yapmayacam.
hayır başvurmayacağım ev tuttum kızlarla takılacağım
Kyk’ya kim başvuru yapabiliyor ki çıkan oluyor çıkmayana oluyor ne yani şans işi mi?
Kyk’ye*
Yazım yanlışı yapma
@Lewandowski34 düzelttim abi
Yok amca
Yaptım ama çıkacağını zannetmiyorum. Zaten çıksa da çıkmasa da ailem yatay geçişle olduğum şehre gelmemi istiyor
İlkkez üniv okumayacaklara yurt var ikinci üniversite ye gidecekler kamp çadırı kuracaklar
Herkese başarılar mevlam emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Okula gideceğim zaman başvuru yaptım güzelde bir yurttu yeni yapılıyordu ama okula çok uzak oluşu beni başka yurtlara itti.
Onu diyorum ya tiplere bak işine dayım geldi yorumları hem dinlerin bu kadar büyük mu dedim ya sana yazamadım iyi geceler diyince seni seviyorum bilmiyorum
başvurdum ama sadece 1 tane yurdu beğendim diğer yurtların hepsi kötü gibi geldi. bir de yurtlar bulunduğum yerleşkeye uzak birazcık napsam bilemiyorum😔
uzaklik sorun degil illaki yurdun yakinindan otobus geciyor zaten
Yapacak arkadaşlara umarım istedikleri gibi çıkar diyebilirim.
inşallah iyi bi yer bulabilirsiniz, kuzenim için baktık normal özel yurtlar ateş pahası ev fiyatına neredeyse ve yemek de yok nasıl bi saçmalık bu?
Neyse ki üni bitirdik iş güç sahibiyiz bu devirde okumak zor en az bi asgari ücret göndermen lazım
Hangi şehir
kalmayıp napalım köpek bağlasan durmayacak evlerin kırası +1000tl olmuş
Hangi şehir
@Hayatbanagüzelbe İstanbul
İstanbul da okumak cok zor
@Hayatbanagüzelbe maalesef :(
Hangi bölümdesiniz İstanbul da okulların puanı da çok yüksek başka şehir neden tercih etmediniz
@Hayatbanagüzelbe bilgisayar mühendisliği okuyorum ytü de iyi bi üniversite olduğu için geldim yoksa istanbullu değilim ben de
Çok iyi ya kaç bin siralama yaptın gerçekten çok iyi ya üniversiten bölümün
@Hayatbanagüzelbe 16kyla girdim 2018de saun kacla aliyo bilmiyorum
Herkes tıp neden yazmadın demiştir bence eğer bu alana ilgin varsa iyi ki muhendislik yazmissin
@Hayatbanagüzelbe tip yazmadim diye ailemin aldigi taviri bi gorseydin.. ama tip yapamam ya yine bu siralamayi yapsam yine bilgisayar muh yazardim
kızsanız yapmayın cok gaddarlar giris cıkıs cok sıkıntı oluyo
Aynen biz zamanında kız arkadaşlarımızı yurta yetiştireceğiz diye trafik cezası yedik yaa kaç kere 😂😂😂
@swordfishboy ben sırf arkadaslarımla takilabilmek icin izin alıp okulda uyuyodum dklgleşwlr
Daha geçen sene lise mezunu kldum ve şu an boştayım maalesef
Hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılar dilerim Hepinize
hayır çünkü ben bir üniversite hastanesinde çalışıyorum ve şefim
Bir kaç arkadaş bul ev tut daha iyi üniversite öğrencisi için yurt hayatı işkence olur 👍 😂
Alırken güzel de öderken bayağı sıkıntı.
Okumuyorum. Üniversiteyi 4 yıl önce bitirdim
yapın geri ödemeli çıkarsa almayın
öyle bi seçenek veriyorlar dmi
Yurt başvurusu bu kredi veya burs başvurusu değil
çünkü üni bitti iş başladı
Çalış ben senin yerinede keyif çatarım 🤣
Yallah yallah
Yapmadım bugün yapacağım
kyk yurdunda yaşanmaz.
Ev tutun en güzeli 😉
Sen hala okuyor musun
evim var sokakta jalsam bile kalmam kyk de
simdiki kyllar ozel yurtlara bile 10 ceker
@EnBüyükİskender bırak kyk yı en güzel yurtta bile kalmam
guvenilir arkin varsa ev daha iyi tabi
@EnBüyükİskender ev kendime ait yeni aldım daha once yurtta kalmıştım bir sürü eşyam çalınmıştı personel tarafından hem de ozel bir yurt konyada
1. sınifsin sandim o zmaan iyi ev rahat tabi ama arkadas onemli
Hayır. Evim var zaten.
Hayır, çünkü üniversiteyi bitirdim
Üniversite okumadığım için başvuru yapmayacağı.
Hayır ihtiyacım yok okul okumuyorum
Sanırım kardeşim başvuru yapacak
Yaptı mi
Hayır cunki ben o yollari geçtim level 27 😂
Ben yapmayacağım, fakat çocuğum başvuru yaptı
Hayır düşünmüyorum açıkçası
üniversite bitti daha damı yapıyım
Hayır kendi sehrimdeyim
çok oldu üniversiteyi bitireli
Bütün öğrencilere başarılar dilerim 🤗
Ben üniversiyeti bitireli 8 sene oldu😊
Yaptım. Ama çıkmaz bana.
Kredi alanlara çıkmıyormuş
İnşallah kimse boşta kalmaz
Bilmiyorum takip ettiğim bir konu degil
Başvurdum bakalım nolcak
Başvuru yapanlara şimdiden kolay gelsin
Evimi paylaşabilirim :)) ... ( sadece kızlara ya )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?