Puanımı tahmin ediyorum az çok netim belli taban puanlar yükseldi eğer daha geniş bir atama olursa puanlar düşer diyorlar onun için soruyorum nesi tuhaf bunun anlamadım
İlk atamadıki kişi sayısı belli olmadığı için saçma bir soru oluyor çünkü tek atamada 40 bin kişi de alabilirler, 2 atama yaptıkları hâlde toplam 30 bin kişi de alabilirler. Ben başta zaten 2020'nin ek ataması olur mu diye sordunuz sandığım için cevap verdim.
2022 yazdım tahmin sordum sadece kesin bilgi alamayacağımın farkındayım ilk defa ciddiye alınacak kadar iyi geçti o sebepten yani yanlış bişey dediysem kusura bakmayın ben de sizi yanlış anladım galiba
Kusura bakılacak bir şey yok ben sizi yanlış anlamışım. Bir dönem KPSS puanı 2 yıl geçerliydi bu yüzden 2020 puanınız ile 2022 yılında yapılan atamada atanabilir miyim diye sordunuz sandım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçen sene olsaydi ataniyodum olmadi ama bu sene kesin olacak bence
İnşallah olur
Inşallah
2022 yılında atama yapılırsa bu 2021 KPSS puanı ile olur sizin ek atamanız olamaz.
Sınavım yeni açıklanacak da hanımefendi
Daha açıklanmamış normal ataması dahi yapılmamış bir şeyin ek atamasını mı soruyorsunuz 🙄
Puanımı tahmin ediyorum az çok netim belli taban puanlar yükseldi eğer daha geniş bir atama olursa puanlar düşer diyorlar onun için soruyorum nesi tuhaf bunun anlamadım
Cevap vermeyin o zaman size anormal geldiyse ne diyeyim
İlk atamadıki kişi sayısı belli olmadığı için saçma bir soru oluyor çünkü tek atamada 40 bin kişi de alabilirler, 2 atama yaptıkları hâlde toplam 30 bin kişi de alabilirler. Ben başta zaten 2020'nin ek ataması olur mu diye sordunuz sandığım için cevap verdim.
2022 yazdım tahmin sordum sadece kesin bilgi alamayacağımın farkındayım ilk defa ciddiye alınacak kadar iyi geçti o sebepten yani yanlış bişey dediysem kusura bakmayın ben de sizi yanlış anladım galiba
Kusura bakılacak bir şey yok ben sizi yanlış anlamışım. Bir dönem KPSS puanı 2 yıl geçerliydi bu yüzden 2020 puanınız ile 2022 yılında yapılan atamada atanabilir miyim diye sordunuz sandım.
nasıl yani? 2022 derken? daha puanlar belli olmadı 2020 de aldıgın puan gitti 2021 belirsiz. 2022 ye daha var
Puanımı az çom tahmin ediyorum diyelim o yüzden sordum
sanırım ek atama artık zor gibi
erken seçim olursa olabilir
branş neydi sizin?
Din kültürü
Atamalarınız yüksek
Evet yüksek ama taban puanlar son atamada yükseldi ek olunca düşer diyorlar o sebepten merak ediyorum olur mu diye
Umarım olur bekleriz atanmanızı sizin de
İnşallah
İnşallah olur da istediğiniz yere atanirsiniz🙏
İnşallah sağolun
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını açıkladı.
Hadi hayırlı olsun sizlere, haberi görünce aklıma direkt burası geldi😊
Olur bekliyoruz