Sıfır temel ile üniversite kazanma sorunsalı... Yardım lütfen =/?

Selamlar herkese. Yaşım 21 Tm mezunuyum (Aslında değilim gibi bişey). Lise 1 de örgünden atıldım Devamsızlık sebebiyle.2 sene aradan sonra açıköğretime kayıt oldum din kültürü, işletme, ekonomi, trafik tarzı kolay dersleri seçip geçer not alarak kredi topluyodum. Hiç çalışmıyodum hatta kalkamam diye gece uyumadan gidip sınava giriyodum. Kolay dersleri verdikten sonra geriye ana dersler kaldı (Dil ve anlatım, Edebiyat, cografya mat geo vs.) 1 senede 68 krediden 158 kredi toplamıştım. Baktım olmucak uzayacak durum zor dersler kaldı, akşam lisesi lise sona nakil yaptım.1 senelik parasını verdim ama hiç gitmedim 2 kere gittim liseye bir kayıt için bide diplomamı almak için. Diplomamı geçen haziran ayında aldım. Ygs sınavına da girdim. Bu birikimimle ve 195 puan aldım hiç çalışmadan kendimi denemek için girmiştim. Bu bana heves verdi Üniversiteye hazırlanmak istedim Sınav Dersanesine kayıt yaptırdım. Dersane başladı 2 haftadır gitmekteyim. Altyapım sıkıntılı olduğu için dersleri anlamam zor oluyor. Sormak istediğim şu Bir kuzenım İstanbul üniversitesi hukuk okuyor diğer kuzenim YTÜ harita mühendisliği kazandı her haftasonu ders görebılırm onlardan. Ayrıca işletme mezunu matematik ve geometride yardım edıcek bı dostum da var. Altyapısı neredeyse hiç olmayan ve 2-3 sağlam insandan özel ders görüp aynı zamanda dersaneye gidicek olan biri 1 senede Hukuk ya da psikoloji kazanabilir mi? hedefim 9 eylül hukuk ya da psikoloji.420 puanla almış bu sene.
Sıfır temel ile üniversite kazanma sorunsalı... Yardım lütfen =/?