Ailem okumama izin vermiyor?

merhaba ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. bir vakıf üniversitesinde yüzde50 burslu olarak eczacılık okumaya başladım geçen sene. pandemi sürecinde ailemle aramda büyük sıkıntılar yaşandı. yılın yarısını aramız bozuk geçirdik. muhafazakar bir ailede büyüdüm ama hala kafamızın uyuşmadığı bazı noktalar var. ben de inançlı bir insanım. Ama özgürlüğümü kısıtladıkları takdirde kendimi aşıyorum. yaşadığımız sorunlar yüzünden bu sene parayı ödemeyeceklerini söylediler. Okumayacaksın evde kalacaksın diyorlar. Yatay geçiş yapmayı düşündüm ama yakın bir zamanda yatay geçiş süresi doldu. En yakın ocak veya Şubat aylarında geçiş yapabilirim. fakat geçiş yapmam için bir okulum olması lazım. ödemeyi yapmazlarsa kaydım silinecek. ve ocakta üniversiteli görünmeyeceğim. ne yaparım bilmiyorum. yks sınavına tekrar hazırlanmam gerekir üniversiteye gitmek için ama kitap alabilmem için de para lazım. ailemin durumu çok iyi ama maddi olarak destek olmayacaklarını söylüyorlar. evlenip gitmemi istiyorlar. tekrar hazırlanabilecek bir durumda değilim kısaca. ne yapabilirim bilmiyorum akıl verir misinniz
Ailem okumama izin vermiyor?