Meraba arkadaşlar Genel kültürde hic bir şey bilmiyorum yani temelim sıfır ama genel yetenekte iyiyim. Sadece genel kültüre çalişicam hedef olarak genel kültürde hedefim en az 30-40 net arası yapmak fazlasını istemiyorum. Bir yandan alan dersim bir yandan eğitim derslerine çalismam gerektiğinden fazla zamanım olmuyor. acaba bu kadar net yapabilmem icin günlük kaç saat ve ne kadar süre çalışırsam genel kültürdeki hedefime ulaşabilirim görüşlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar. Teşekkürlrr şimdiden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de üç sınava birden girecegim. Tavsiyem genel kültürü Şubat ayından sonrasına bırak. Şimdi alan ve egitimden bir dersle baslayabilirsin istersen her gun w0 soru paragraf da cozebilirsin. Bölümün ne bilmiyorum ama çalışmalarinda alana agirli ver alansiz atanilmaz
Her gun 20 soru paragraf coz dilbilgisini iyi calış. Bu zamanlarda günde 3 4 saat calisabilirsin
Evet onun icin zaman kısıtlı diyorum günde 2 saat çalisilarak 3 ayda halledilirmi bu genel kültür
Bilmiyorum Şubat ayından sonra çalışdedim cunku gkultur cabuk unutuluyor ama gunde 2 saatte cok az.
Bölümün ne? Simdi sana dedigim hocaları not al. Youtubedan bir videolarini dinle hangisini begenirsen onunla devam edersin. Internetten video ders notu da siparis verebilirsin
Türkçe Öznur saat yildirim Aker kartal
Coğrafya engin eraydin Bayram Meral Mehmet egit
Tarih ramazan yetgin m celal ozyildiz aydin yüce
Vatandaslik Emrah vahap ozkaraca. Bu hocalari dinle hangilerini begendiysen yazabilirsin bana
Bölümüm ilk ö. matematik öğretmenliği. bundan 1 ay öncesine kadar hic calismamayi düsunuyordum simdi ise diyorum calisiyim genel kültüre acaba genel kültüre soru çözerek öğrenebilirmiyim
Dediniz hocalara bakarım teşekkürler ben benim hocamın videolarinı biliyorum gayet güzel bana göre sizin dediklerinize de bakarım
Neden hiç çalışmamayı düşünüyordun? Ayrica son sinifa mı gectin yoksa mezun musun bu da önemli. Cunku son siniftaysan cok yogun gececeginden simdiden calismaya baslamalisın. Peki alanda ne yapmayi düşünüyorsun
Hocam Şubat aýindan sonra genel kültüre bakamam herhalde alana yoğunlaşmaktan diyorum genel kültürü bitirim sınava 1 ay kala genel kültürü tekrar ederim böyle yapiyim diyorum
Genel kültürde konuyu bilmeden birsey yapamazsin. Once konuyu ogrenmelisin. Benim hocam videolaro guzeldir evet ben alternatif de yazdim. Hangi hocayi begendiysen yaz fikrimi söyliyim. Dedigim gibi egitim ve alan cok iyi olmali. Gkultur subatta basla. Ne dha erken ne de daha gec basla. Gec baslarsan yetistiremezsin erken baslarsan cabuk unutursun
Önceden alanima güveniyordum ta ki 3. sınıfta oylesine alan sinavina girene dek zaman sıkıntısı oluyordu onun icin isimi sansa bırakmiyim diyorum genel kültürdeki 30 net hemen hemen alanda 10 nete bedel oluyor onun iicn calisiyim dedim. Bu sene 4. sınıfa gectim
Benim de bölümüm ilköğretim matematik ogretmenligi. Ben 2 senedir alan yuzunden atanamiyorum genel kulture simdi calissam da tekrar etmedigin icin subata kadar unutursun sinav zaten temmuzda agustosta. Mantikli olan g kulturr gec baslamak
Yine de kendi düşüncene saygı duyarım sonuçta ben de atanamadim. Alan icin tavsiyen var mı nasıl calisayım hakan efe dinledim ve uzaktan egitim alacak misin
Evet tabiki genel kulture calış son iki aya birakma ama cok erken g kulture baslamak da dogru degil. Ben egitimden 60 net yaptim gy fena degil ama alan dusuk
Kültürün yok. Yani kişisel gelişim eksik. Memur olma kardeşim sen
Boş yapma
Bos yapan sensin denyo. Ben kpss 2018 on lisans Türkiye 524 su olarak yorum yaptım
sensin mal kafa ya bananesi senin kac net yaptigin benim lisans bi kere anca bos yapmaktan baska bisey yapmazssiniz kimlerle ugrasiyorum ya ne kadar ger.. varsa burda toplanmis
Senin hayallerini ben gerçekleştirdim sığır
Konuşma allahin cahili senden adam cikmaz bir kere
S lan kwndin gibi sanma herkesi
tanıdıgın yoksa girme boşuna
Cahilca konuşma
yazmasını öğren sonra kpss ye girersin
Cahillerler le nasıl konusuluyorsa ben öyle konusurum ve türkçe hocana bunu söyle türkce hocası degilim hihi
Biraz çalışsan yaparsın herhalde
Biraz dediniz ne kadar hocam
Çokkk
7 ay gibi bi süre
Günde 1 saat herhalde
1yıl düzenli