Merhaba arkadaşlarr bu sene pamukkale üniversitesini kazandım , orada okuyanınız ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı nasıl bir yerdir eğitimi nasıldır kampüsü nasıldır vs. :)
Cevabın nedir?
+1 yılkampüsü beğeneceksin sanırım en azından dağınık değil neyin nerde olduğu belli ama küçük gelebilir... üni önünde bir sürü öğrenci mekanı vardır yakın bar ve clup ler var.. Eğitimi konusunda benimde fazla bilgim yok tekrar 1 okucam sanırsam ilk sene fazla kaptırdık hım sonra ilk başta güzel gelecek tabi aralarda birşeyler yakalamayıp kapamazsan hemen eve gitmeye bakarsın nasıl desem sosyal ol keyfine bak ^^
015 Yorumla- +1 yıl
kampüs çok hoştur ama denizli büyük yer bence küçük olan kampüs dicem ama nasıl desem baya gelişme yapılıyor kampüse bu arada şanslısın bu yaz bahar şenlikleri olmadı sonbahara ertelendi soma olayından dolayı tabi soma olayı üzücü bir olay ama okula geldiğiniz 2 veya 3. hafta şenlik olabilir diye düşünyorum kesin bilgi değil :) sadece bir düşünce
- +1 yıl
bende daha görmedim :) bende senin gibi yeni sayılırım sadece birazcık kurulu düzenim var o kdar :)
- +1 yıl
şimdiden tavsiye vizelere çalış finallere az çalış
- +1 yıl
bence çalışırsan 2 side kolay olur ama finalde konu fazlalığı olduğu için birazcık daha zor oluyor ( en baştan sona kadar sorumlusunuz ) boyle derler
- +1 yıl
yani bizim bölümde böyle :)
- +1 yıl
aynen ben şu an lise 5 görüyorum resmen bölüm dersim az şuanlık :( Elektrik elektronik müh. sen ne kazandın
- +1 yıl
gayet güzel evet arkadaşlarım var şanslısın yata yata geçeliyor :d
En İyi Cevaplar
yeni kazandım ama denizliliyim sorularını alayım :D
122 Yorumla- +1 yıl
valla geleceğin şehire göre değişir denizli'nin nasıl bir yer olduğu :) kampüs gençliğin merkezinde diyebilirim tahmini nüfusu okulun 30bin civarında kafeler'e yakın bide okulun üst tarafında çamlık parkı var ege'nin en büyük parkı yeşillik orman ferah iyi zaman geçirmelik :) spor yapıcam dersen fitness salonu var okulun türkiye'de 1. avrupa 5. en büyük fitness salonu :D böyle reklam yapar gibi oldu ama neyse :D
- +1 yıl
biraz muhafazar'dır denizli'nin insanı ama genelde kampüs çevresinde olacağın için çok problem olmaz gezilecek yerleri sormuştun bide başta pamukkale var onu unutmamak lazım :D deniz çoğu şehirde var ama pamukkale sadece denizli'de :D yanına gelen arkadaş, aile felan hepsini oraya götüreceksin zamanı gelecek :D
- +1 yıl
demiştim ya çamlık parkı var genelde çamlık denir ama süper ortam static.panoramio.com/photos/large/27616822.jpg şöyle bir yer gayet kafa dinlemelik oturup muhabbet etmelik :)
- +1 yıl
kar yağınca böyle oluyo www.numanaga.com/wp-content/uploads/camlik1.jpg :)
- +1 yıl
aynen forumlarda felan sürekli denizli'nin kötülendiğini görüyorum her fırsatta iyi tanıtmaya çalışıyorum :D genelde kimse sevmez yaşadığı yeri ama ben denizli'yi seviyorum şahsen belediye sağolsun boş bulduğu yere park yaptı bolca yeşillik var :D ayrıca üniversite'nin eğitimi üst düzey diyebilirim hızlı gelişiyo yakında sayılı üniversitelerden olacak ama kötü bir yanı var duyduğum kadarıyla dersler zormuş yani iyi not almak kötü yana onu yazabiliriz :D senin bölüm neydi bu arada o kadar övdüm şehri ilçe felan olmayasın :D
- +1 yıl
ya beklentiyi öyle çok yüksek tutmak istemem ama kampüs içi binaların çoğu yeni eski bina yok eğitimi üst düzey kampüs çevresi her türlü cafe var ve çok yakın kafa dinlemek için çamlık 500metre mesafede şehir çok büyük olmasada birçok şeyi bulabileceğin kadar büyük yani daha ne olsun ki :D
- +1 yıl
Oha ya çok güzel universitemiz
Eğitimi iyidir ama sıkıdır. Kampüs dedikleri gibi yani dağınık değil. Kampüs zaten başlı başına bir şehir diyebiliriz. Merkezle ve yerli halkla pek ilişkisi yok. Muğla merkeze gitmedim ama daha iyi diye biliyorum. Yeni büyük şehir oldu, ulaşım kolay.
09 Yorumla- +1 yıl
Paü zaten en geç haziran başında kapanıyor o yüzden deniz eksikliği hissetmezsin pek. Aynı zamanda yerliyim ama bildiğim kadarıyla 8 kişilik yarı özeller 4 olması lazım. Oda arkadaşlarınla anlaşmana bağlı sonuçta. Yemekler hakkında pek şikayet duymadım ki şöyle bir şey var kampüste hem 2 cafe hem de bir yemekhane var üniye ait. Mesela yemeği beğenmedin yemekhaneden veya cafelerden hamburger, tost, köfte alabilirsin. Geçen sene köfte ekmek, patates kızartması ve içecek 3.50Tl idi.
- +1 yıl
Yok önemli değil ben bunları yaşamadım ama merak ve korkularınız normal. Yarı özel dediğim kyk'ya ait 140 mı ona yakın bir şeydi ama işte siz isteyip kayıt yaptıramıyorsunuz, kyk başvurusunda işaretlemiş olmalısınız ki çıksın. Özeller değişiyor 300'e her şey dahil cemaat olanlar da var 400-500e olan normaller de. Kayıt günü stantlar olacak zaten oralardan inceleyebilirsiniz, gitmeden önce de netten araştırın beğendiklerinize de gidip bakarsınız. Bir de şeydeki yurtlar daha uygun ben adresi yazayım not alın gelince anlarsınız. Paünün önündeki yoldan düz indiğinizde ana cadde var, o yolun altındakiler daha uygun diye biliyorum ama onlara da servis var mı diye sorun. Servisler kampüsün girişine kadar getirip götürüyor.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Ben seni denizliliyim ama denizlide yasamiyorum su anda isprtada aydinda nigdede afyonda okudum kaldim neyse ama heo deniliyi aramisimdr denizlinin ortami sehri iyidr hatta bir cok kisi denizliliyimde digimde denizli farkli sehir diyolar mileetin yorumi benim değil kampusu bilemem bide kotu yani yazin cok sicak olur
020 Yorumla- +1 yıl
4 yil sonrada boyle dicekmisin acaba:-) bir yeri guzel yapan herzaman arkadslarindr bide uni ise bu emin ol ist gidecek olsan bile sonrasinda denizliden ayrilmak istemiceksin. Cunku genelde her uni bitiren okudugu sehir kotu olsa bile o sehri cok seviyor nedeni sehir değil tabiki ark ortami. Bn isprtayi cok ozluyorum mesala ama gittigimde hic bisey yok okurkn ole gelmezfi guzl grlirdi cunku ark v s rdi o zamn bolum ne
- +1 yıl
Simdi bana sorsan denizlide ne kadar yasadin diye bn liseye gectim denizliden ciktim bir tek tatillerde eve geldim iste simdide is icin disarfayim yani pek denizlide duramadim ama su var diyer bir cok sehirlere bakinca denizli cazip geliyor haa bir senin memleketle karsilastrmam mugla denizi var trustik yer ist Ankara karsilatrilmaz ama diyer bir com sehirden imkan yasam park gezi acisindan uygun bir yer bn olmszluklarina soyluyorum cok sicak arti trafik cok denizlide ama senin trafile isin olmaz zaten
+1 yılkampus ve çevresi fena değil ama Denizli'nin geri kalanı gerçekten çirkin.. Eğitimi bölümüne göre değişiyor o konuda bilgi bulman zor ama klasik devlet okuludur bence :)
044 Yorumla- +1 yıl
Muğla merkez mi?
- +1 yıl
Tahmin ettiğin kadar şok olmazsın o zaman.. Havası daha karasaldır, denize uzaktır ama şehir hayatı olarak Muğla merkezden pek geri kalmaz :)
- +1 yıl
Eh o konuda yapcak bişey yok :D yazın eve gittikçe özlemini giderirsin :)
- +1 yıl
Kolay gelsin o zaman sana :) Denizliliyim, sormak istediğin varsa sorabilirsin her zaman :)
- +1 yıl
Merkezde pek yok ama ilçelerde falan bulabilirsiniz yeşil, serin alanlar :)
Yeşillik ve sulak ortam arayan genç kız :D Şaşırttın beni arkadaş :)) O konuda şanssızsın o zaman biraz :/ - +1 yıl
Yok anladım amacım dalga geçmek değil, şaşırdım ve beğendim hatta bu huyunu :D İncilipınar Parkı var azcık uzak ama orayı deneyebilirsin.. Kampüsün içinde de var öyle yerler diye hatırlıyorum. Mezarlık tarafında olması lazım eğer hala duruyorsa :)
- +1 yıl
vay be şaşırdım tekrardan :)) Genelde bar, disco falan sorarsın diyodum :D
- +1 yıl
Paü'de olsam tanışmayı isterdim senle arkadaş :D merak ettim nasıl bir karaktersin :D
- +1 yıl
Evet Odtü'deyim :)
- +1 yıl
Bilgisayar mühendisliği.. Evet zor ya bunu inkar edemem :D Bildiğin zorlanıyorum :))
- +1 yıl
haha az deyince güzel güldüm :D 2ye geçiyorum daha ve alttan derslerim var :))
- +1 yıl
Seviyorum ikisini de bir sıkıntım yok konuda :) Zaman akıp gidiyor zaten o sıkıntı azcık :))
- +1 yıl
Her konuya karışırız, ayrım yok siyaset diye :)) Karışmayı seviyoruz biz :) En güzel ortamı olan okuldur bence ODTÜ :) Hiç çıkmak istemediğim bir yer..
- +1 yıl
Evet :) Sulak, yeşillik yerimiz de var istersen, kafa dinlemek için ise istemediğin kadar yer ;)
- +1 yıl
Odtünün içinden bahsediyodum sadece :p
- +1 yıl
dicek bişey yok :D git bir ara Ankara'ya gez sadece :D
- +1 yıl
Haha :)) Senin bölümün neydi ya? konuştuk mu bunu hatırlamıyorum :D
- +1 yıl
yok ya hatırlardım bunu :) konuşmadık herhalde :/ Güzel bölümmüş de severim ben öğretmenlik bölümlerini :)
- +1 yıl
Ne tatlı şeysin sen öyle :)) minik minik öğrencileri olcakmış :D
- +1 yıl
Daha okula başlamadan, mesleğin içinde hayal ettin ya sen kendini :) Değişik birisin gerçekten :))
- +1 yıl
Bu kadar net değildi :D Bizim sonumuz ne belli olmuyor tam :))
- +1 yıl
Özel bir şirkette yazılımcı olcam büyük ihtimalle ama hangi şirket, hangi ülke ve şehir belli değil doğrusu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşehir olarak idare eder. anadolunun diğer şehirlerinden daha iyi. eğitim seviyesi olarak marka üniversitelere benzemez. birde senin hangi bölümü okuyacağına bağlı. ayrıca profil foton gerçekse merak etme daha ilk günde epey arkadaşın olur (dostun değil sadece arkadaş).
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardon ama bu fotoğrafa hiç mesaj gelmiyor mu. neyse beni ilgilendirmez (fotolar). sınıf öğretmenliği gerçek ten kolaydır. tabi dersleri dinlersen ve biraz çalışırsan sürekli gezersen o bölüm zor biter. pamukkale hocaları not konusunda biraz sıkıntılıdır. şehri sevmen nereden geldiğine bağlı. genel itibarıyla güzel şehirdir. ege kızlarının akına uğradığından kızlar arasındaki rekabet bolca olur. :)
+1 yılArkadaşım orada okuyor, 2 senede beğenemedi bir türlü fakat sınava girmesi zor geldiği için orada kaldı, sanıyorum normal bir iç ege-akdeniz ili.
032 Yorumla- +1 yıl
Şehir kötü demişti ve eve çok uzak olması. Ayrıca sanıyorum üniversitede çok iyi değil diyorlar ama gerçi 5 üniversite haricinde hangisi iyi ki, onu takma kafana yani.
- +1 yıl
Arkadaş ortamını kurduktan sonra sana her yer güzel gelir emin ol buna. Hahaha, kikiki derken bir bakmışsın eline diplomayı vermişler :)
- +1 yıl
Nerden gidiyorsun?
- +1 yıl
Fethiye mi diyecektim, merkezmiş. Muğla/Fethiye'de 6 yıl yaşamış biri olarak şunu diyebilirim sana, merkez zaten kötü, Denizli'de aynıdır, tek eksiği denizi, Denizli-Muğla arası 3 saat olması lazım, çok fazla sorun olmaz. Kafanda büyütme :)
- +1 yıl
Fethiye muhteşem ve Muğla merkezden çok daha büyük, zaten seneler önce il olması gerekiyordu ancak Muğla ve Antalya belediyelerinin işine gelmedi, Ölüdeniz, Saklıkent, Katrancı koyları, Kaş gibi yerleri kaybetmek.
- +1 yıl
Bodrum'u beğenmiyorum bana kalırsa Fethiye çok daha güzel, hem tatil şehri, hemde kışında kalınabilecek nadir yerlerden biri. Yerli halkı da çok iyi. Tabi uzun senelerdir gitmedim hiç, şu an ne durumdadır bilmiyorum.
- +1 yıl
Muğla-Fethiye arası 1.30 saat falan bol bol git, hatta benim içinde git :) Bodrum kesinlikle öyle, sadece tatil yeri. Zenginler için bulunmaz fırsat deniyor ama Fethiye'ye giden Bodrum ne ki diyor, Kayaköy'de kahvaltı etmek hemde istediğin saatte, bütün Fethiye'yi görebilmek müthiş. Keşke tekrardan gidip oralarda hayatımı devam ettirebilsem ama ne mümkün. Bu arada pardon fazla kafanı şişirdim.
- +1 yıl
Kesinlikle, aslında uydurmasyon bir kordon, bolca bar ve publardan başka hiçbir şey yok Bodrum'da. Şu akşamda çıkayım arkadaşlarla sahilde oturayım desen çok fazla mümkün değil, çoğu özel plaj. Halk plajları ise krolardan geçilmiyor. İnsanı rahat bırakmıyorlar. Fethiye konusuna gelince maalesef fırsat yok, maddi açıdan herhangi bir sıkıntı yok fakat koşuşturmacalar derken biraz sıkıntı oluyor, belki seneye, seneye oraya taşınma şansımda olabilir. Umarım olur zaten :)
- +1 yıl
Kim beğeniyormuş Bodrum'u, getir hemen tezini çürüteyim onun :) Sen kendin de gezmelisin ama Fethiye'de öyle olmaz :)
- +1 yıl
Kafa olarak aynı bensin, hep ilerleyen yıllar, o yıllar bir türlü gelemedi...
- +1 yıl
Tam diyorum her şeyi anlık yaşayacağım koy gitsin bundan sonra, yine planlar.. Yine ertelenecek yeni planlar... Bölümde zor olunca tabi, insan bir süre bıkıyor yaşama sevincim kalmadı arkadaş
- +1 yıl
Tıp... Deme öyle... Bunun ucu çok kötü bir yere çıkacak gibime geliyor.
- +1 yıl
Sorun şu ki, istediğim meslek olmadığını düşünmeye başladım. Geç olmadan kararımdan dönsem mi diye düşünmekteyim. Sorma gitsin kafam allak bullak.
- +1 yıl
Uludağ
- +1 yıl
Emek verdim, uyumadığım sabahladığım geceler var say say bitmez... Fakat gerçekten doktorluk bana göre değilmiş onu anladım, yani bunca sene okuduktan sonra pratisyen hekim olmakta istemiyorum. Malum TUS zaten başlı başına bir bela. TUS kazanamadıktan sonra hiçbir kıymetiniz yok, bende de cerrahlık yeteneği yok. Güzel ülkemde o kadar çok akıl veren var ki... Yeteneğin olmadığı bir bölüme yönlendirilmen falan... Oysa ODTÜ'de herhangi bir mühendislik okusaydım kafi idi... Neyse konu başka yerlere sapmasın, işin özüne dönersek Denizli'de güzeldir, ülkemin güzel bayrağının dalgalandığı her yer iyidir. Zamanla alışırsın...
- +1 yıl
Evet, kafam fazlasıyla bozuk...
+1 yılmerkez olarak iyidir denizli. Kampüste güzeldir çoğu yerden yani sıkılcanı sanmam.
06 Yorumla- +1 yıl
yoo bence ufacık bir yer değil. Büyükşehir oldu zaten 3 tane büyük avm var parkları var çınar meydanı var bayramyeri var yani gezilcek yer var bence ideal.
- +1 yıl
paü mezunuyum ben aydınlıyım. Geçen gün oradaydım güzel ya yakın çevreden bide okumuş biri oalrak söylüyeyim güzel :)
- +1 yıl
önemli değil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyidir ayrica yesil alan sormussun adalet ve recep yazixipglu parklari iyidir
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnemli degil denizlid. Yurtta mi kalcan
Cevap sahibi+1 yılHmm tamam iyi alismalar ozaman nediyim
+1 yılHangi bölüm
01 YorumlaYarın gelecekler
05 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Pamukkale üniversitesinde okuyan ya da bilgi sahibi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler