Atıyorum Bir Araç Aldık Gösterişi Pek Olmayan Vs.
Her Bakımını Yapıcaz Ne Gerekiyorsa A dan Z ye
Dış Görünüş Olarak Farlar Eski İse Veya Boyasal Hata Çürük Vs. Var İse Onları Tamir Edip
Araca Çiziklerin Gitmesi İçin Pasta Polish Çekicez Vs. İç Dış Onarımını Yapıp Satıcaz.
Her Bakımını Yapıcaz Ne Gerekiyorsa A dan Z ye
Dış Görünüş Olarak Farlar Eski İse Veya Boyasal Hata Çürük Vs. Var İse Onları Tamir Edip
Araca Çiziklerin Gitmesi İçin Pasta Polish Çekicez Vs. İç Dış Onarımını Yapıp Satıcaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Riskli bir iş. Ciddi de bir ekip istiyor.
Patlama olasığı da yüksek. Artık çok oynamalar var arabalarda kaza nedeniyle ustaca tamir edilen...
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Evett olabilirr ilkay zaman mı izledin?
Hayır ben bunu uzun zamandır yapmayı düşünüyorum fakat elimde patlar korkusu var içimde
Yeni videosunu izledim.. Adamlar 10 bin dolara perte çıkmış araba alıyor, sonra 10 bin daha masraf yapıp arabayı sıfır gibi yapıyorlar. Sonra da 40 bine satıyorlar.
Bilmiyorum ki türkiye de olur mu.
https://youtu.be/mE4yv8EWv8M
Corvette gider fakat bu araçlar burda çok pahalı pert ile uğraşılmaz türkiyede
ettiğin masraf arabayı sattığın fiyat vs. kurtarmaz riskli
Bir de amerika da buradaki gibi noter yok arabanın sahibinde bir kağıt oluyor atıyorum arabayı satıcak parasını alıyor aracı sattığına başkasına devrettiğine dair imza atıyor o kağıda öyle veriyor ve burada araçlar pert olduğu zaman işleniyor orada öyle birşey yok
Evet öyleymiş.
Ya orda yaşam çok daha kolay ya. Sanırım türkiye hiçbir zaman öyle refah olamayacak. Bu biraz da bizim insanlardan kaynaklanıyor herhalde.
Türkiye öyle ferah olması zor hükümetin değişmesi gerekiyor onun için fakat amerika bizden 70-80 yıl önde
Bizim ülkemizde çok cahil insan var fakat amerika da yok denilecek kadar az
Burada ülke halktan geçiniyor
orada ise ürettiklerinden
Tek fark bu eğer bizim ülkemizde de kendi fabrikalar olsa atıyorum araba ucak vs. ülke halka yüklenmeyecek
Fakat olmadığı için ve atıyorum İphone x 3000 TL ye geliyor 5000 TL ye burada satılıyor full vergi yüklendiği için zor
Ama hükümet değişirse birşeyler olabilir
Bizim ülkemizde hile hurda çok dönüyor herkes üç kağıt peşinde bizden bir b*k olmaz
İşte evet onu diyorum insanımızdan dolayı bir bok olmaz. Güya müslümanız ama herkes üç kağıtçı.
Ya samimi söylüyorum hükümet değişse bile bir bok olmaz. Çok büyük devrimci bir hükümet lazım ki ciddi bir şeyler yapsın. Şimdi akp gitse chp gelse emin ol daha kötü olacak.
Evet maalesef… Ya iPhone 12 800 dolar felan, burda ise 13 bin lira. Bu nasıl iştir. Şimdi hem dolar yükseldi hemde vergi de var.
Adamların 800 birimle aldığı şeyi 13 bin birimle alıyoruz. Bu her şeyde böyle. Adamlar 3-4 birime kıyma alıyor, burda 70-80 birim.
Para parayı çeker kardeşim hayat felsefem