Merhabalar, Ben 26 yaşında bir mühendisim. İngilizcemin yetersizliği yüzünden çok problem yaşıyorum. Hayalini kurduğum işi İngilizce yüzünden kaçırdım çünkü mülakatı geçemedim. İngilizce seviyem B1 çıkıyor testlerde. Mail yazabiliyor okuyup anlayabiliyorum. Ama karşımdaki konuşunca ya da ses dosyası dinleyince anlamıyorum, film dizi izlemek zaten imkansız geliyor. Kelime bilgim de yetersiz biliyorum. 36 hafta ve haftada 40 saat Canada da dil eğitimi almayı düşünüyorum. Daha önce bunu çevremde yapan hiç kimse olmadı bu yüzden kimseye danışamadım. Daha önce Türkiye'de dil kursuna gittim ama memnun kalmadım. Rica ediyorum daha önce giden varsa bana eğitim şeklini anlatabilir mi? Fayda gördünüz mü? Daha önce bilmiyordum gittim öğrendim diyen var mı? Gitmeden önce insanları anlayamıyordum mülakatlar da eleniyordum ama döndüğümde herşey değişti mülakatta cevap verebiliyorum konuşabilirim diyen? Okuduğumu ve duyduğumu anlıyor toplantılarda söz alabiliyorum diyen var mı? Tahmin edersiniz ki bu eğitim her aşamada insanı çok zorluyor. İstifa edip tüm birikmiş paramı bu yolda harcamayı kafaya koydum. Ama bu benim için son şans bu şekilde öğrendim öğrendim öğrenmeden dönemem. Sıkı bir ogrenciyimdir ve iyi ders çalışırım. Yani çok iyi çalışacağımi ve tüm odevlerimi yapacağımı varsayarak cevaplarsaniz çok sevinirim. Sorumu sabırla okuduğunuz için çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Güncellemeler
+1 yıl
Giden varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer