Kız kardeşim liseyi İngiltere'de okumak istiyor. Onu burada okuması için nasıl ikna edebilirim?

Hepinize selam. Başlıkta gördüğünüz gibi kız kardeşim liseyi yurt dışında okumak istiyor ama daha 13 yaşında. Orada da tanıdık yok. Şimdi 13 yaşındaki kız koskocaman İngiltere'de tek başına ne yapacak? Hayır bir arama geçmişinden de bu konuyla ilgili araştırma yapmış bir de.
Nedenini bilmiyorum ama o gündemi takip eder. O yüzden mi bu ülkeden hemen gitmek mi istiyor? Ona liseyi burada okuyup sonrasında yurt dışına gitmesi gerektiğini söylüyorum hayır diyor. Kız kardeşim daha LGS'ye doğru dürüst çalışmıyor ama İngiltere için İngilizceye çalışmaya tamam diyor. Hayır öyle 1 sene okuyup ta gelecek denilirse karşı çıkarım çünkü 2000 TL'den fazla para harcamış olunacak. Sizce ben bu kızı nasıl ikna edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kız kardeşimin notları yüksek ve farklı sosyal aktivitelere katıldığı için orada burs alabilirmiş. Öyle diyor. Ben üniversiteyi şehir dışında okudum ve açıkçası biraz zorluk çektim. Güzel bir şey ama realist açıdan korkutmuyor da değil.
Kız kardeşim liseyi İngiltere'de okumak istiyor. Onu burada okuması için nasıl ikna edebilirim?