Arkadaşlar benim askerliğim 27.10.2021 tarihine kadar tecilli ve astsubay başvurusu yaptım. Kasım celbi yedek astsubay sevk tarihleri 25,26 ekimde bana yedek astsubay çıkma olasılığı nedir?
Arkadaşlar benim askerliğim 27.10.2021 tarihine kadar tecilli ve astsubay başvurusu yaptım. Kasım celbi yedek astsubay sevk tarihleri 25,26 ekimde bana yedek astsubay çıkma olasılığı nedir? Buna tecilime bakarak tahmin edebilme durumumuz nedir. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Eyvallah teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Benim de programcıyım diye ümidim vardı ortalamamda iyi durumda
Arkadaşlar benim askerliğim 27.10.2021 tarihine kadar tecilli ve astsubay başvurusu yaptım. Kasım celbi yedek astsubay sevk tarihleri 25,26 ekimde bana yedek astsubay çıkma olasılığı nedir?
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Arkadaşlar benim askerliğim 27.10.2021 tarihine kadar tecilli ve astsubay başvurusu yaptım. Kasım celbi yedek astsubay sevk tarihleri 25,26 ekimde bana yedek astsubay çıkma olasılığı nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya benim erkek arkadaşım da astsubay olmak istiyor onunki de şu an tecilli. Başvuruyu şu an mı yapması gerekiyor?
Kasımda gitmek istiyorsa evet şu an da yapması gerekiyor yoksa seneye kalır
Çok teşekkürlr
Direk olarak subay başvurusu yapsaydın sözleşmeli as teğmen olarak atanıp sonrasında devam ettirme şansın daha fazla olmazmıydı?
Asteğmen olmam için 4 yıllık mezun olmam gerekiyor benim bölümüm 2 yıllık
Pardon şimdi oldu
İnstada bu tür soruları cevaplayan yerler var onlara sorarsan en sağlıklı cevabı alırsın
Hesapların isimlerini paylaşırsan sevinirim
Hangi bölüm mezunusun
Bilgisayar Programcılığı
Biraz zor cikar sağlık bölümüne ağırlık veriyolar
Onun tecille alakası yok tamamen şans
Anladım çıkıp çıkmayacağını anlayamıyoruz öyleyse
YouTube da Mehmetçiğin sesi diye bi kanal var oradan bayağı bilgi edinebilirsin
Bilmiyorum.
Tekrarla