Muş Alparslan Üniversitesi Yatay Geçiş Tarihlerine
Acil Nasıl Ulaşa bilirim?
Acil Nasıl Ulaşa bilirim?
Merhaba.
Bizzat üniversitenin ana sayfasına giriş yaparak duyurular kısmından istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz. Eğer aradığınızı bulamazsanız öğrenci işleri ile iletişime geçmenizde fayda var. Çünkü çok fazla süre kalmadı. Gerekli evrakları toparlayıp başvurunuzı yapmanız gerekiyor.
Başarılar dilerim. ❤
Cevap
0Cevap
Üniversitenin kendi sayfasında duyurular kısmında vardır.
Bakıyorum bir şey yazmıyor
Sizin ki Gano ile mi yks ile mi?
Akademik takvim yazınca çıkıyor
Gano ile olan bitmiş yks ile olan 15 Ağustosta başlıyor sanırım indirip iyice inceleyin
Çok çok teşekkür ederim nereden inceleye bilirim?
Akademik takvim yazınca 2021 - 2022 takvimi çıkıyor okulun sayfasında ona tıkla iniyor zaten oradan bakarsın
Yatay geçiş için tüm üniversitelerin mi öyle?
Her üniversite kendi duyurusunu yapar çünkü hepsinin tarihleri istediği belge vs. Farklı oluyor o yüzden başvuru yapacağın okulu takip et
Üniversiteye ek tercihle yerleştim Yatay geçiş yapacağım bazı yerlerde ek tercih puanım geçerli olacakmış onlar için ek tercih kontenjanı mı geçerli?
Ek yerleştirme ile yerleşenler için ayrı bir kontenjan var mı tam bilmiyorum ama bence yok başvuru yaparken sormuşlardı bana sadece ilk yerleştirmede mi yerlestin yoksa ek yerleştirme mi diye o kadar
online başvuru yapıyorum nasıl geldiğimi soruyor ek tercih diyorum pan yetersiz diyor normal puanım tutuyor
Ek tercih derken ek puanla olan yerleştirmeyi mi demek istiyorsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?